E-športi

February 9, 2023

Stvari, ki jih morate vedeti o stavah na e-šport v spletnih igralnicah

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ni veliko stvari, ki bi lahko poskrbele za podobno raven vznemirjenja in vznemirjenja kot stave na e-šport. Stave na e-šport so še bolj razburljive kot športne stave za redne športne dogodke, saj so e-športi veliko bolj nepredvidljivi kot običajni športi. Videti, da slabša ekipa zmaguje proti eni od najboljših ekip na sceni e-športa, ni tako neobičajno.

Stvari, ki jih morate vedeti o stavah na e-šport v spletnih igralnicah

Če razmišljate o tem, da bi se lotili stav na e-šport, ste na pravem mestu. Če želite vstopiti v stave na e-šport, morate uporabiti spletno igralnico. Da bi vam pomagali pri vsem tem, je tukaj naš popoln vodnik o stavah na e-šport za spletne igralnice. 

Kaj so stave na e-šport?

Najprej pojasnimo, kaj so stave na ešport. Ešport je ekosistem, ki vključuje tekmovalne video igre in obsežne tekmovalne dogodke, kjer nekateri vrhunski igralci tekmujejo med seboj pred gledalci. Na primer, ESL CSGO Pro League in Dota 2 DPC sta turnirji v esportu

Stave na e-šport so oblika iger na srečo, kjer stavite na izide dogodkov v e-športu. Dokler ljudje tekmujejo v gledaliških športih, so ljudje stavili. Na enak način so bili ljudje stavljanje stav na e-športne dogodke že nekaj let.

Kje staviti na e-šport

Če želite staviti na e-šport, morate poiščite stavnico. Stavnica je oseba ali organizacija, ki sprejema stave od stavnikov. Če stavni zmaga, mu mora stavnica plačati dobitek. Če stavitelec izgubi, stavnica obdrži stavni znesek.

Če vas zanimajo e-športi in stave na e-šport, je velika verjetnost, da raje stavite, ko sedite pred računalnikom. Na srečo obstaja veliko spletnih igralnic, ki delujejo kot stavnice za e-šport in ponujajo nekaj najboljših funkcij za stave na e-šport. Skratka, če se sprašujete, kje lahko stavite na e-šport, lahko to storite v spletnih igralnicah.

Filtriranje spletnih igralnic za stave na e-šport

Zdaj, ko veste, da potrebujete spletne igralnice za stave na e-šport, se morda sprašujete, katere igralnice uporabiti. Če želite izbrati spletno igralnico za stave na e-šport, morate najprej ugotoviti, katere so zakonite. To lahko storite tako, da pogledate, katere licence je igralnica pridobila. 

Če je spletna igralnica pridobila licenco vodilnih regulativnih organizacij za spletne igre na srečo, je igralnica zakonita in jo lahko varno izberete za stave na e-šport. Pomembno je, da to storite, ker vas lahko prevarajo, če tega ne upoštevate. 

Nato si oglejte funkcijo stav na esports v spletni igralnici. Zagotoviti morate, da spletna igralnica podpira stave na e-šport za video igro, na katero želite staviti. Ogledate si lahko tudi razdelek o bonusih v igralnici in ugotovite, ali ponujajo bonusi, povezani s stavami na e-šport.

Ko je to opravljeno, poglejte depozit in možnosti dviga da vidite, ali imajo možnosti, ki jih potrebujete. Če tega ne storijo, nima smisla uporabljati te igralnice. Nazadnje si lahko ogledate uporabniški vmesnik in zasnovo spletne igralnice, da zagotovite, da vam je všeč. Ko vse to storite, lahko izberete igralnico, ki najbolj ustreza vašim željam.

Najboljše spletne igralnice za stave na e-šport

Preverjanje, ali je spletna igralnica zakonita ali ne, je nekaj, česar ne morete prezreti. Prav tako morate preveriti, ali je funkcija stav na e-šport v spletni igralnici dobra. To zahteva ogromno dela. Lahko porabite veliko časa za odločanje o igralnici, ki je danes ljudje nimajo. 

Stvar je v tem, da iskanje najboljše spletne igralnice za stave na e-šport vzame le veliko časa, saj so vse informacije razpršene na različnih mestih. Na srečo vam nudimo strokovne ocene nekaterih najboljših stavnic za e-šport z vsemi pomembnimi informacijami o teh spletnih igralnicah na enem mestu.

Kako staviti na e-šport v spletnih igralnicah

Zdaj ste verjetno že zelo navdušeni nad tem, da boste začeli sklepati stave na e-šport. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj naša različica popolnega vodnika po korakih o tem, kako staviti na e-šport v spletnih igralnicah. 

Izbira E-športnega naslova

Prvi korak je odločitev, na kateri naslov e-športa želite staviti. Obstaja več naslovov esports, kot so CSGO, League of Legends in Rocket League. Izbrati morate naslov esports, s katerim imate največ izkušenj. Če ste bili igranje CSGO vse življenje in spremljate njegovo esports sceno, morate izbrati CSGO. Enako velja za katero koli drugo igro.

Izbira platforme za stave na e-šport

Nato morate izbrati spletno igralnico. Igralnica mora imeti dostojno stavno funkcijo za e-šport, mora biti popolnoma legitimna, imeti mora možnosti pologa in dviga, ki jih potrebujete, in mora pokrivati ​​naslov e-športa, na katerega morate staviti. 

Nastavitev proračuna za stave na e-šport

Po tem morate določiti proračun, kar je eden najpomembnejših korakov na vaši poti do stav na e-šport. Če ne določite proračuna, lahko zlahka pretiravate. Če to storite, še dolgo ne boste mogli več staviti. 

Vpis in nakazilo

Ko se odločite za proračun, se prijavite na izbrano platformo in opravite depozite v vrednosti zneska, ki ga želite staviti. Preglejte možnosti depozita, izberite tistega, ki vam je ljubši, in opravite depozite. 

Izbira med običajnimi stavami na e-šport in stavami na e-šport v živo

Pri običajnih stavah na e-šport stavite na dogodke e-športa nekaj dni ali ur pred začetkom dogodka. Po drugi strani pa stavite na dogodek, kot se dogaja v realnem času pri stavah na e-šport v živo. Izberite, kateri vam je ljubši, in nadaljujte. Preučiti morate vsaj stave v živo na e-šport, saj lahko včasih predstavljajo odlične stavne priložnosti. 

Preverjanje stavnih trgov in stavnih kvot za e-šport

Nato morate iti skozi vse stavne trge esports. Odločiti se morate, ali želite staviti na zmagovalca dvoboja ali kakšen drug možen izid. Nato si oglejte kvote in poiščite priložnosti. Včasih verjetnost kaže na majhno povračilo količine tveganja, ki ga prevzemate. Takšnim situacijam se je mogoče izogniti. Če je kvote za določeno stavo so v vašo korist, lahko stavite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice