Team Secret

Team Secret je igralni subjekt, ki deluje v Evropi, ki je bil ustanovljen po zaključku mednarodnega turnirja 2014. Na turnirju sta bili ekipi Natus Vincere in Fnatic slabši. Kuroky in N0tail, dva glavna akterja v obeh entitetah, sta se dogovorila, da bosta združila moči. Načrtovali so oblikovati ekipo, ki bi jo vodili igralci sami, ne pa igralniška ustanova.

Kuroky je predstavil Puppeyja, prijatelja in soigralca NaVi, medtem ko je N0tail predstavil Flyja, prijatelja in soigralca. Skupaj so svoj seznam dopolnili z Alliance midlaner s4, katerega ekipa se je borila tudi na TI4. Ne glede na njihove rezultate so se vsi zavezali, da bodo postali profesionalna ešportna franšiza, ki bo združila najboljše igralce. Želeli so tudi sodelovati na največjih svetovnih odrih in zabavati svoje oboževalce kot ena najboljših ešportnih ekip.

Team Secret
Rast ekipe Secret

Rast ekipe Secret

Z nizom mešanih rezultatov so začeli pridobivati svetovno prepoznavnost, potem ko so se prebili v finale številnih večjih turnirjev. V Frankfurtu je ekipa zmagala na ESL One oziroma The Major. Kasneje so dosegli osmo mesto na mednarodnem 2015, vrhunskem letnem turnirju Dota 2. Ti dosežki so ekipi pomagali, da je hitro postala ena najboljših esportnih ekip Dota 2 na svetu. Kljub številnim odhodom igralcev in notranjim polemikam je leta 2019 prevladoval na profesionalnih tekmovanjih Dota 2. Ekipa je zmagala na turnirju MDL Paris in ESL One Birmingham. Istega leta je bil tudi prvak turnirjev Katowice, pa tudi Chongqing Majors.

Strast in predanost ekipe je bila širiti igralno skupnost. To je bilo doseženo z upoštevanjem preprostih, a učinkovitih ideologij in spodbujanjem pozitivne kulture, potrebne za uspeh v industriji. Te načrte poganja promocijsko in marketinško sponzorstvo ekipe. Prav tako se trudijo poiskati visoko usposobljene trenerje in igralce, ki bodo pomagali ekipi pri rasti.

CS:GO

Marca 2016 je Team Secret pridobila samico Counter-Strike: Global Offensive ekipa z vsega sveta. Ekipa se je odločila, da se naslednji mesec razširi v svet Street Fighterja. Po pridobitvi ključnih figur iz Team TyRanT je Team Secret julija naslednje leto vstopila v tekmovalno Age of Empires 2. Kasneje je podpisal pogodbo z ekipo IDK in se razširil v Rainbow Six Siege Pro League.

John Yao, izvršni direktor ekipe, se je strinjal, da bo leta 2017 prevzel vajeti podjetja. Večino svojega poklicnega življenja je delal kot strateški svetovalec. Yao je iskal spremembo in po srečanju s solastnikom Team Secret Puppeyjem se je ponudila priložnost. Naloga je bila vrniti poslovno stran ekipe na pravo pot.

Rast ekipe Secret
Odlično upravljanje

Odlično upravljanje

Puppey je strokovni vodja talentov, saj je tudi profesionalni igralec. Ima celovito znanje o tem, kako ga udeleženci dojemajo in tudi kaj potrebujejo za učinkovitejše delovanje. Zahvaljujoč svojim bogatim izkušnjam je Yao uspešno vodil finančno plat stvari. Zaradi tega združevanja talentov in poslovnega vodenja se je Team Secret vztrajno dvigoval po vrstah in je uvrščen med najboljše in najbolj priljubljene e-športne ekipe svetu.

Prerasel je v prevladujočo silo z vrhunskimi ešportnimi ekipami, ki tekmujejo v šestih različnih igrah na obeh straneh sveta, v Evropi in jugovzhodni Aziji. Ekipi Dota 2 in Rainbow Six Siege v Evropi, vietnamska ekipa LoL, malezijska ekipa PUBG Mobile ter filipinska ekipa Wild Rift in VALORANT v jugovzhodni Aziji. Prej je imela organizacija tudi ekipe Fortnite in Counter-Strike: Global Offensive.

Odlično upravljanje
Igralci Team Secret

Igralci Team Secret

Igralci Dota 2, ki zastopajo Team Secret, so Nisha (Jankowski Michał, Poljak), Sumail (Sumail Hassan Syed, Pakistan in Iceiceice (Pei Xiang Daryl Koh, Singapur). YapzOr (Jaradat Yazied, Jordanija) in Puppey (Ivanov Clement, Estonka) kdo je kapetan ekipe, napolni ekipo.

V Rainbow six siege pet igralcev trenutno predstavlja ekipo. Vodi jih njihov britanski kapitan Pacbull (Bull Peter). Preostali del nabora sestavljajo tudi Evropejci, Hife (Finkenwirth Vincent, Nemec), SlebbeN (Nordlund Alex, Finec), Belgijec Gomfi (de Meulenaere Santino) in Keenan (Dunne Keenan) iz Irske.

League of Legends sestavljajo vietnamski igralci, DNK (Đỗ Ngọc Khải), Eddie (Nghĩa Hoàng) in Phi1 (Võ Văn Phi). Nagiya (Nguyễn Võ Anh Hoàng), Simon (Dương Thanh Hoà) in Jerry (Nguyễn Tiến Duy) dopolnjujejo seznam 6 igralcev.

Igralci drugih iger

Ekipa Pubg vključuje pet igralcev, vključno z MADTOI (Areesanan Aekachai) s Tajske. Ostalo; IShotz (Tan Boon Sheng Raymond), KiD (danski B Yusniza Muhammad), Fredo (Fuad Bin Razali Ahmad) in Jumper (Hashim Muhammad) so vsi Malezijci.
League of legends: 6 igralcev wild rifta so vsi Filipinci. To so Hamez (Santos James), Azar (Salle Eleazar) in Code (Raymundo Morris). Chewy (Dela Cruz Caster), Tatsurii (Garcia Heri) in Trebor (Mansilungan Robert) sestavljajo ekipo.

Podobno so tudi Valorantovi igralci vsi s Filipinov. Del te ekipe so Dispenser (Depio Te Kevin), Dubstep (Balisi Paguirigan Jayvee) in JessieVash (Cristy Angeles Cuyco Jessie). Ostala sta Borkum (Albert Abadiana Timbreza Jim) in Witz (Riley Go Reyes Zhon). Jremy (Gargara Cabrera Jeremy) je nadomestni igralec ekipe.

Igralci Team Secret
Najmočnejše igre Team Secret

Najmočnejše igre Team Secret

Navdušujoče zmage Team Secret so se začele takoj po nastanku in so še rasle. 2015 in 2019 sta bili za ekipo najboljši leti po uspehu. Ekipa je zmagala ESL One turnir, The Major v Frankfurtu in The Summit 3, MarsTV Dota 2 League leta 2015. Zmagali so tudi na svetovnem finalu MLG, prvenstvu v Nanyang Dota 2 in spomladi na Red Bull Battle Grounds: Dota 2.

Ekipa je leta 2019 osvojila MDL Paris, ESL One Birmingham, Katowice, pa tudi Chongqing Majors. OMEGA League: Europe Immortal Division, DreamLeague Season 13 in The International 2019 so bili vsi turnirji osvojeni v istem letu. Takrat so se uveljavili kot ena najbolj priljubljenih ešportnih ekip v vseh disciplinah.

Drug pomemben dosežek je DreamLeague Season 14 DPC EU Upper Division, ki so ga osvojili leta 2020. Istega leta so zmagali na OGA Dota Pit S3: Europe/CIS edition.

Najmočnejše igre Team Secret
Zakaj je Team Secret priljubljena?

Zakaj je Team Secret priljubljena?

Team Secret je imela veliko uspeha, zlasti v Dota 2. Obožujejo jih oboževalci in najboljša spletna mesta za ešportne stave. Njihova prepoznavnost se je v zadnjih letih povečala. Ekipa je znana v Evropi, kjer ima veliko navijačev. Njihov poudarek na tem, da postanejo mednarodna blagovna znamka, ji je pomagal pridobiti še večji oprijem. Zaradi uspeha ekipe Dota 2 v jugovzhodni Aziji je regija v ekipo pripeljala nove oboževalce. Stopnja rasti v jugovzhodni Aziji in vključenost navijačev sta bila izjemno visoka. Kot rezultat, je ekipa oblikovala novo divizijo, napolnjeno z igralci s tega področja.

Igre, v katere je vložil Team Secret, imajo veliko svetovno občinstvo. Tencent podpira igre, kot je PUBG Mobile, ki ima številna tekmovanja po vsem svetu. Team Secret je postala znana po nenehnem nastopanju na teh e-turnirjih.

Najbolj znan vidik Team Secret je njihov izjemen življenjepis Dota 2. Vendar so vrhunska ešportna ekipa s seznami v PUBG Mobile, League of Legends, Wild Rift in Rainbow Six Siege. Ti imajo tudi veliko bazo oboževalcev.

Zakaj je Team Secret priljubljena?
Team Secret zmagovalne ekipe in največji trenutki

Team Secret zmagovalne ekipe in največji trenutki

Ekipa Dota 2 je imela niz impresivnih zmag. Team Secret je med najbolj znanimi esport ekipami, ki lahko kadar koli pričakujejo zmago. Odkar se je v Dota 2 uveljavila, se je ekipa le še okrepila, saj je razširila svoje zveste sledilce in omaro s trofejami.

Shanghai Major, znan tudi kot Winter Major, je bilo drugo srečanje Valveovega prvenstva Dota Major, na katerem je zmagal tudi Team Secret. Med turnirjem je Team Secret napredoval skozi zgornji razred. V prvem krogu zgornjega razreda je premagal OG v najboljših treh z rezultatom 2–1. V drugem krogu zgornjega razreda so premagali Evil Geniuses z 2–1. Team Secret je nato v finalu zgornjega razreda v najboljših treh tekmah premagal Team Liquid, zmagal z 2-0 in napredoval v finale, ki so ga zmagali.

Marca 2016 se je Team Secret v velikem finalu pomeril z ekipo Liquid, nedavnim zmagovalcem spodnjega razreda, v tekmi najboljšega od petih za 1,1 milijona ameriških dolarjev. Tekma se je končala z zmago ekipe Team Secret s 3:1.

Osvojili so DreamLeague Season 8 z novim seznamom in novo sezono Dota Pro Circuit 2017-2018.

Uspešnost po mešanju

Ekipa je osvojila nekaj večjih turnirjih po večjih premikih. Osvojena turnirja sta vključevala Chongqing Major in MDL Disneyland Paris Major. Po tekmovanju KL Major leta 2019, kjer je bil Team Secret razglašen za enega izmed favoritov, je prišlo do teh sprememb. Z lahkoto so prehiteli svoje vrstnike in ugodili njihovemu navdušenju. Ekipa je zmagala v finalu zgornjega razreda z eno samo igro proti Virtus.pr. Vendar Secret ni uspel zagotoviti končne zmage in s tem velikega prvenstva. Finale serije petih iger je bilo vznemirljivo doživetje za opazovalce.

Team Secret zmagovalne ekipe in največji trenutki
Kje in kako staviti na Team Secret

Kje in kako staviti na Team Secret

Najpomembnejši kos izbira pravih spletnih mest za ešportne stave ali so na voljo različni trgi. Najboljše trge za dogodke te ekipe lahko najdete na JetBull, 1xbet, Vulkanbet, Lootbet in Betsson. Če želite staviti na Team's Secret, se zdi, da je najboljša stava na njihovo opremo Dota 2.

Ekipa ima najbolj prevladujoč statistični rezultat med vsemi e-športnimi ekipami in se uveljavlja kot ena najbolj izjemnih ekip. Večino časa jih stavnice za turnirje prikažejo kot favorite. Ta status so utrdili s svojim skoraj nepremagljivim nizom iger v prejšnjih letih. Zato je najboljša ekipa za stavljanje.

Team Secret je morda v najboljši formi svojega življenja, vendar to ne zagotavlja, da je vsaka posamezna stava na njihovo zmago pravilna. Zato bi morali igralci vedno nadzorovati svoja pričakovanja in narediti stvari, ki bi lahko vplivale na njihove stave, kot sta varnost in prednost pri stavnicah.

Kje in kako staviti na Team Secret
Stave na mednarodnih srečanjih

Stave na mednarodnih srečanjih

Ko gre za mednarodna tekmovanja, so druge igre nekoliko bolj tvegane. Zato je za stavljanje nanje potrebna posebna strategija stav. Dokončne stave na manjše turnirje z malo ali brez velikih ekip bi bila najboljša strategija. Če igrate proti šibkemu ali enakovrednemu nasprotniku, je druga koristna strategija stava na zmago ekipe. Posledično je treba spremljati ekipo, da prejmete pomembnejše objave, vključno z njihovimi tekmami in morebitnimi izpadlimi igralci. Tako se boste izognili stavam z zavezanimi očmi.

Stave na mednarodnih srečanjih