Naših 5 najboljših stavnih nasvetov za e-šport za boljše kvote

Kvote za stave

2023-02-16

Katrin Becker

Če ste ljubitelj e-športa, ste verjetno enkrat v življenju pomislili, da bi se podali v stave na e-šport. Stave na e-šport so pravzaprav zelo zabavne in še bolj vznemirljive od samih e-športov, saj je vaš denar na nitki. Vznemirjenje, ki ga občutite, ko zmaga ekipa, na katero stavite, je nekaj, česar ne morete dobiti pri drugih dejavnostih. 

Naših 5 najboljših stavnih nasvetov za e-šport za boljše kvote

Vendar pri stavah na e-šport ni tako enostavno vedno zmagovati. Če ne veste, kaj počnete, lahko na koncu izgubite več stav zapored. Da bi vam pri tem pomagali, je tukaj naših pet najboljših stavnih nasvetov za e-šport, ki lahko izboljšajo vaše možnosti za zmago. 

Primerjajte kvote v različnih igralnicah

Verjetno najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da dobite boljše kvote v ešportu Stave so primerjava kvot v različnih spletnih igralnicah e-športa in nato izbiranje tiste, ki ponuja najboljše kvote. Dejstvo je, da se večina spletnih igralnic e-športa do neke mere strinja glede določenih rezultatov, vendar obstajajo majhne razlike. 

Na primer, lahko dobite kvoto 2,5 za izid dogodka e-športa v spletni igralnici e-športa, nekatere druge spletne igralnice e-športa pa morda ponujajo kvoto 2,6. Razlika se morda ne zdi velika. Vendar je bolje izbrati stavnice esports z boljšimi kvotami saj je le en klik stran.

Če ne poznate nobene dobre spletne igralnice za primerjavo kvot, vam ni treba skrbeti. Poskrbeli smo za vas. Oglejte si OnlineCasinoRank, kjer lahko najdete ocene strokovnjakov za nekatere izmed najboljših igralnic. 

Držite se svoje strategije

Če imate določeno najljubšo ekipo za celoten dogodek in želite staviti nanjo, če se uvrsti v finale, se je morate držati. Ne dovolite, da vas čustva premagajo. Morda boste želeli skleniti določeno stavo samo zato, ker menite, da je to dobra ideja. Če je proti vaša strategija stav, ne bi se smeli prepustiti čustvom. 

Naredite svojo raziskavo

Ko začnete polaganje stav na ešportni dogodek, morate vedeti, kaj se pravzaprav dogaja. Ne govorimo o igri, temveč o drugih stvareh znotraj ekosistema igre. 

Na primer, vedeti bi morali, katere so najboljše ekipe. Vedeti morate tudi, ali so igri dodane nove posodobitve. Te posodobitve lahko spremenijo meta, kar pomeni, da lahko nekateri igralci delujejo bolje ali slabše. Če želite ugotoviti vse te stvari, morate opraviti raziskavo.

Sledite ekipam in igralcem

Poleg informacij o ekosistemu esports bi morali imajo dobro znanje o ekipah in igralcih sebe. Vedeti morate, kateri igralci so v ekipi za dogodek. Morali bi vedeti, kakšna je bila njihova pretekla uspešnost. 

Vedeti morate tudi, ali je ekipa vključila novega igralca, ki je izjemno nadarjen. Vse to lahko storite tako, da spremljate ekipe in igralce na družbenih medijih. 

Ne preskočite manjših dogodkov, ki vodijo do glavnega dogodka

Poznavanje igralcev in samo ogled dogodka, na katerega želite staviti, ni dovolj. Morate vedeti, kako so se odvijali manjši dogodki, ki vodijo do finala. Če si ogledate manjše dogodke, lahko odgovorite na vprašanja, kot je, ali je ekipa delovala tako kot na preteklih turnirjih ali ali je letos v formi.

Zadnje novice

Osnove stav Fortnite
2023-03-30

Osnove stav Fortnite

Novice