Novice

February 3, 2022

1xBet Bags EGR Nordics Awards Nominacije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

1xBet je v začetku decembra 2021 dosegel pet nominacij za EGR Nordics Awards kot inovativno, potrošnikom usmerjeno igralniško podjetje v skandinavski regiji. Predvsem je ta pionir prejel tudi več nominacij na istih nagradah leta 2020, kar jasno kaže, da gre v pravo smer. Pet kategorij, v katerih je bil v ožjem izboru za najboljšega, je:

1xBet Bags EGR Nordics Awards Nominacije
  • Partnerski program
  • Operater storitev za stranke
  • Operater športnih stav
  • Upravljavec igralnice
  • Mobilni operater

Nagrade EGR Nordics, ki jih pogosto imenujemo "oskarje v sektorju e-iger", počastijo zakonite spletne stavnice, ki izstopajo z zagotavljanjem neprekosljivih storitev za stranke z uporabo najsodobnejše tehnologije. Zato je 1xBet prejel priznanje te organizacije velik posel in zasluženo.

Danes je 1xBet priljubljena med različnimi vrstami igralcev, vključno s tistimi, ki stavijo na e-šport. Evo, zakaj je eden od najboljša spletna mesta za stave eSport na voljo.

Impresivna pokritost iger eSports

1xBet vsebuje obsežen seznam priljubljenih e-športov, na katere lahko stavijo. Tej vključujejo Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Valorant, FIFA, raketna liga, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, Kralj slave, in Klic dolžnosti.

Ljubitelji iger na srečo, ki imajo najboljši čas pri stavah na e-šport pri 1xBet, izberejo igre, ki jih bolj poznajo. To zahteva obsežne raziskave o elektronskih športih, da bi ugotovili njihove ekipe, najboljše igralce in turnirje.

Omeniti velja, da ta igralna platforma ponuja stave v živo na eSport, ki igralcem na srečo omogoča, da spremljajo preobrate svoje najljubše igre in sprejemajo najboljše odločitve o stavah.

Veliko bančnih metod in valut

To je še ena privlačna funkcija, zaradi katere je 1xBet fantastična platforma za e-športne stave. Nekaj od priloženih možnosti plačila so Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money in Mastercard. 

Večina teh ima takojšnje čase obdelave in nič stroškov storitev, kar ustreza potrebam večine kupcev. Vendar je treba vedno najprej preveriti razdelek o plačilih na spletnem mestu eSport, ker imajo nekateri sistemi čas obdelave do 15 minut. Na srečo 1xBet omogoča ljubiteljem e-športa, da bankirajo v svojih valutah, da izboljšajo udobje.

Preproste mobilne stave

Večina igralcev e-športov danes uživa v prilagodljivosti, ki jo prinašajo mobilne stave. 1xBet to razume in pojasnjuje, zakaj ponuja preprosto mobilno aplikacijo, združljivo z Androidom in iPhoneom. Na voljo je z različnimi različicami za različne igralce, odvisno od naprav, ki jih uporabljajo. 

Na primer, obstaja lahka mobilna aplikacija 1xBet za počasne ali nestabilne uporabnike interneta. To je eden od vidikov, zaradi katerih se je to podjetje za spletne igre na srečo uvrstilo v ožji izbor za kategorijo nagrad "Mobilni operater" na podelitvi EGR Nordics Awards.

Neverjetna storitev za stranke

Strokovnjaki za storitve za stranke eSports pri 1xBet so kompetentni, odzivni, večjezični in zanesljivi. Igralci lahko stopijo v stik z njimi prek klepetalnice v živo, e-pošte ali telefona tega igralnega podjetja. Eden je tudi brezplačen za uporabo različnih platform družbenih medijev, vključno s WhatsAppom, Facebookom in Twitterjem.

Vsekakor si 1xBet zasluži to priznanje EGR Nordics Awards kot eno najboljših spletnih mest za e-šport. Podelitev bo potekala 27. januarja 2022, stranke in podporniki tega podjetja pa si ne želijo ogledati nagrad, s katerimi bo odšel.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke
2024-02-16

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke

Novice