Novice

March 24, 2022

Kaj morate vedeti o Pomladni posodobitvi Dota

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Od izdaje leta 2013 je Dota 2 postal priljubljen naslov v skupnosti spletnih stav na esport. Spletna stran EsportRanker vsebuje veliko informacij o igrah na srečo na tem naslovu. Spletna bojna arena za več igralcev (MOBA) je bila uporabljena v številnih profesionalnih ligah in turnirjih. Sem spada ikona Dota International, ki se vsako leto odvija z veliko medijsko pozornostjo.

Kaj morate vedeti o Pomladni posodobitvi Dota

Razvijalec igre, Valve, redno upravlja Dota Pro Circuit. Poteka vrsta turnirjev, kjer igralci poskušajo zbrati dovolj kvalifikacijskih točk, da se uvrstijo na mednarodni turnir. Tistim, ki so uspešni na mednarodnem tekmovanju, se podeli nagradni sklad, financiran z množičnim financiranjem, ki zbira milijone dolarjev. 

Zaradi tega so se mesta za stave na esport začela zelo zanimati za Dota 2. Začela je prejemati enako raven medijske pokritosti kot bolj tradicionalni športni dogodki. Ljubitelji spletnih stav lahko gledajo International v živo na televiziji ali v spletnih aplikacijah za pretakanje.

Novo obvestilo

Pomembno je, da igralec pridobi dovolj vpogleda, preden položi stavo. V prvi vrsti morajo sami igrati igro. Če je tako, potem lahko bolje razumejo, kako bodo nove posodobitve vplivale na esport igre. Na primer, nove ugodnosti, orožja ali zemljevidi lahko na koncu spremenijo tekmo v korist določenega igralca.

Valve je napovedal še eno posodobitev za Dota 2 pravočasno za pomlad 2022. Za člane ceha so na voljo popolnoma nova opravila, zakladi in nagrade. Če ljubitelji stav želijo ostati obveščeni o tem naslovu, je pametno, da pozorno preučite posodobitev. Tako lahko svoje zadnje znanje uporabijo pri svojih stavah na esport.

Podrobnosti posodobitve

Prilagajanje lika je velik del Dote 2. Posodobitev ponuja več novih emotikonov, sprejev in koles za klepet. Za odklepanje izbranih mora biti igralec na srebrni, zlati ali platinasti ravni ceha.

Tisti z bojno izkaznico lahko uživajo v funkcijah pomočnika. To vključuje priročen indikator zarodka rune in priporočila za nadgradnjo nevtralnih predmetov, ki olajšajo igro. Slednja ugodnost pomeni, da lahko igralci najdejo predmete, ki bodo najbolj ustrezali njihovemu tipu značaja. Zato se njihove možnosti za zmago v tekmi lahko povečajo.

Če se igralci zanimajo za pridobitev sezonskega zaklada pomladi 2022, ga lahko kupijo z drobci. Zaklad je na voljo samo tistim, ki uporabljajo Dota Plus. Vključuje različne predmete za naslednje:

  • Omniknight
  • Anti-Mage
  • Lev
  • Ax
  • Prerok smrti
  • Zimska viverna
  • Kunkka
  • Grimstroke

Poleg tega obstaja možnost odklepanja Leafyja, kurirja Seadragon. Uporabne so za igralce, ki redno uporabljajo kinetične in prizmatične dragulje.

Če to ni bilo dovolj, so na voljo tudi Dota Plus naloge. To bo igralcem pomagalo pri krepitvi zaloge drobcev. Dejansko je skozi pomladno sezono na voljo do 115.200 drobcev. Še posebej bo privlačen za vse, ki iščejo nove relikvije.

Kaj posodobitev pomeni za stave Dota 2?

Napoved spomladanske sezone je več kot le način, da se igralci zanimajo za igro. Igralcem na srečo lahko ponudi tudi vrsto nasvetov za stave na esport. Na primer, lahko vidijo, kateri cehi so si prislužili platinaste ugodnosti. To jim bo dalo predstavo o tem, katere ekipe imajo najvišje uvrstitve. Če na koncu igrajo na profesionalnem krogu Dota, lahko igralec izkoristi svoj novo pridobljeni vpogled.

Poleg tega, če je vključen indikator zalege rune strokovna tekmovanja lahko bistveno spremeni naravo tekem. Prednost priporočil za nadgradnjo bi igralcem pomagala prihraniti čas z avtomatizacijo njihovih izbir. Posledično bi morali igralci te spremenljivke upoštevati, preden dajo stavo. Zmagovalna ekipa ali igralec je lahko tisti, ki daje prednost hitrim refleksom pred taktiko.

Več igralcev igra igra, več pozornosti bo pridobila tudi pri stavnicah esporta. Dota 2 je že zelo priljubljen naslov in je predstavljen na številnih spletnih mestih stavnic. Če bo pomladna posodobitev zelo uspešna, bi lahko to priljubljenost še povečala. Posledično bodo igralci na srečo lahko našli večje število trgov, osredotočenih na Doto.

Ali bi morali ljudje preskočiti to sezono?

Za oboževalce stav je morda mamljivo, da prezrejo pomladno posodobitev in se osredotočijo na druge pomembne ešporte. Navsezadnje se Dota International odvija šele poleti/jeseni. Vendar, bolj ko igralec na srečo razume Doto, večja je verjetnost, da bo dal zmagovalno stavo.

Zato je pametno analizirati načine, kako bo pomladna posodobitev spremenila naravo igre. Že majhne popravke imajo lahko dolgoročno velik vpliv. Lahko povzročijo, da strokovnjaki spremenijo svojo taktiko ali izgubijo pomembno prednost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: sprememba igre ali konkurenčni neuspeh?

Novice