Novice

March 31, 2022

Kako staviti na Apex Legends leta 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Stave Apex Legends počasi postajajo vse bolj priljubljene, saj vse več oboževalcev igre battle royale hero streljaštvo stavi na stotine turnirjev in tekmovanj po vsem svetu. Če stave zvenijo kot ideja, je to pravo mesto. Izvedite vse o stavah Apex Legends 2022, od osnov Spletne stave Apex Legends na največja tekmovanja in ekipe.

Kako staviti na Apex Legends leta 2022

Kaj je Apex Legends?

Apex Legends, ki sta jo razvila in objavila Respawn Entertainment oziroma Electronic Arts, je ena največjih iger battle royale na sceni e-športa, ki se ponaša z več kot 13 milijoni tedensko aktivnih igralcev. Za to spletno videoigro za več igralcev je značilna inovativna sodobna bitka in redne sezone, ki dve ekipi po trije postavljajo na otok, ki se nenehno krči.

Apex Legends je svoj doseg razširil tudi na industrijo stav eSport. Čeprav ni na ravni CS: GO, Dota 2, FIFA in League of Legends, se počasi vzpenja na lestvici od uvodne Apex Legends Global Series decembra 2019, ko je bil izplačan nagradni sklad 3 milijone dolarjev. Ogromen nagradni sklad je služil kot opozorilo za e-športne ekipe in stavnice. Danes lahko igralci stavijo na široko paleto tekmovanj in turnirjev Apex Legends na številnih spletnih mestih s spletnimi trgi za e-športne stave.

Stave na Apex Legends

Leto 2022 bo zagotovo naporno leto na zemljevidu stav Apex Legends. Toda kot igralec je pomembno, da ste seznanjeni z vsem o stavah Apex Legends. Za tiste, ki so novi v stavah Apex, so spodaj navedene tri ključne stvari, ki jih je treba upoštevati.

Apex Legends Markets

Stavni trgi se nanašajo na različne možne izide tekme ali turnirja Apex Legends. Preden začnejo, se morajo igralci prepričati, da poznajo razpoložljive trge. Mnogi igralci naredijo napako, ko stavijo na trge, ki jih komaj razumejo. Apex Legends ima veliko trgov. Stave lahko stavijo na akumulatorje, vsote, stave Moneyline, dokončne stave in posebne stave. Primeri priljubljenih stavnih trgov Apex Legends so med drugim zmagovalec tekem, zmagovalec turnirja, večina ubojev, zmagovalec zemljevida, najdaljši uboji in rezultati na zemljevidu.

Razumevanje kvot Apex Legends

Poleg trgov je bistveno razumeti tudi kvote, ki gredo z roko v roki s trgi stav. Kvote predstavljajo verjetnost, da se zgodi dogodek (izid). Višje kot so kvote, manjše so možnosti, da dogodek mine.

Tako kot pri drugih športnih stavah, stavne kvote v Apex Legends bo na voljo v treh formatih, kot je opisano spodaj.

  • decimalke - To je najbolj priljubljen format kvot, predstavljen v decimalkah. Znane tudi kot evropske kvote, se dobitki v decimalnih kvotah izračunajo tako, da se kvote pomnožijo z vložkom.
  • Delne kvote- Imenuje se tudi britanske kvote, to je še ena priljubljena oblika kvot. Zastopano v ulomkih, število na levi (števec) v ulomkih kvote je tisto, kar morajo igralci vložiti, da dobijo tisto na desni (imenovanilec).
  • Moneylines - Sicer znane kot ameriške ali ameriške kvote, so Moneylines lahko favoriti (-) ali podrejeni (+). Priljubljeni predstavljajo znesek, ki ga je treba vložiti, da dobite 100 $, medtem ko je underdogs znesek, osvojen za vsakih 100 $, plus vložek.

Najboljša mesta za stave Apex Legends v 2022

Leta 2022 jih je na stotine spletna mesta za eSport stave, nekateri pristni, drugi pa izguba časa. Ko izbirate spletno mesto za stave, da se pridružite, preverite, ali je licencirano ali ne. Preverite tudi funkcije, kot so mobilne aplikacije, podpora strankam, polog in dvigi, varnost in bonusi. Pomembno je, da preverite, ali ima spletno mesto trge stav Apex Legends.

Sezona Apex Legends 2022

Glede glavnih poudarkov, kateri so največji turnirji in ekipe Apex Legends v letu 2022? To je zelo pomembno za stavnike, saj zgodnje poznavanje urnika daje igralcem boljši položaj, da spremljajo formo sodelujočih ekip in drugo dinamiko, ki lahko vpliva na izide tekmovanj in turnirjev.

Tako kot v pretekli sezoni bo tudi koledar tekmovalnih igralnih dogodkov Apex Legends zaseden. Obstajajo kvalifikacijski dogodki, dogodki A-Tier, dogodki B-Tier, dogodki C-Tier, dogodki D-Tier in dogodki S Tier. Nekateri najboljši turnirji, na katere lahko stavite, so Apex Legends Global Series, Pro League Regular Season, Challenger Circuit, ALGS Championship, RAGE PARTY, ACADEMIA cup, Apex Legends Winter Circuit in Japan Series.

Poleg poznavanja koledarja je bistveno poznati najboljše ekipe na sceni e-športa, podvige vsake ekipe in njihovo trenutno formo. Obstaja na desetine ekip Apex Legends. Seveda so nekateri izkazali najboljše predalčke zmogljivosti, zato bi morali biti na seznamu priljubljenih stavnikov. Najboljše ekipe Apex Legends, na katere lahko stavite v letu 2022, so NRG, Complexity Gaming, G2 Esports, Spacestation Gaming, Team Liquid, Sentinels in Counter Logic Gaming.

Kje slediti akciji

Kje lahko stava spremljajo dogajanje? No, to je odvisno od dogodka. Številne tekme Apex Legends eSports se pretakajo na spletnih mestih, kot sta Twitch in YouTube. Najboljša spletna mesta za stave imajo tudi vir v živo, tako da lahko igralci ujamejo dogajanje kar s strani stavnice.

To je konec tega kroga. Ne pozabite si ogledati nekaj nasvetov za stave na eSport, saj so zelo pomembni pri povečanju zmagovalnih možnosti pri spletnih stavah Apex Legends.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke
2024-02-16

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke

Novice