Novice

February 13, 2024

PGL Copenhagen Major American RMR: kvalifikacije, oblika in razpored

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PGL Copenhagen Major je tik pred vrati, ameriške kvalifikacije pa bodo prinesle vročino. Glede na to, da se odprte kvalifikacije prebije samo pet ekip od stotih, so vložki visoki. Tukaj je vse, kar morate vedeti o PGL Copenhagen Major American RMR.

PGL Copenhagen Major American RMR: kvalifikacije, oblika in razpored

Oblika

Ameriški RMR bo predstavil šestnajst ekip iz Severne in Južne Amerike, ki bodo tekmovale v švicarskem formatu. Ekipe bodo postavljene na podlagi svojih trenutnih rekordov v ameriškem RMR in bodo igrale medsebojne tekme. Ekipa mora zmagati v treh tekmah, da si zagotovi mesto na PGL Copenhagen Major, dva poraza pa pomenita izločitev. Konkurenca je huda, z velikimi imeni, kot so Complexity, Team Liquid in FURIA, ki se borijo za priložnost, da zastopajo regijo na prvem turnirju CS2 Major.

Sejanje

Ko se ekipe kvalificirajo za Major, bodo razporejene v izločilni del in otvoritveni del na podlagi regionalne lestvice Valve. Prvouvrščena ekipa bo nadaljevala neposredno v izločilni del, medtem ko se bodo preostale štiri ekipe morale prebiti skozi uvodni del.

Urnik in rezultati

PGL Copenhagen Major American RMR se začne v soboto, 17. februarja. Prvih pet ekip z RMR se bo kvalificiralo za Major, ostale pa bodo izločene. Razpored za ameriški RMR še ni določen, zato spremljajte posodobitve.

Kako gledati

Vse dogajanje ameriškega RMR-ja lahko spremljate v živo na Twitchu. PGL bo tekme prenašal na dveh kanalih: Primary in Secondary. Poleg tega bodo televizijske postaje skupnosti pretakale kvalifikacije na svojih posameznih kanalih. Ne pozabite se vključiti in podpreti svoje najljubše ekipe!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice