Novice

April 28, 2022

Vodnik za stave na eSports FIFA eWorld Cup 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Eden od težko pričakovanih letošnjih dogodkov e-športa je FIFA eWorld Cup 2022, najprestižnejši turnir na sceni e-športa FIFA. Da, obstaja veliko drugih turnirjev FIFA, na katere lahko stavite, vendar ne pritegnejo vpliva, ki ga prinaša FIFA eWorld Cup. V tem članku lahko igralci izvejo vse, kar je treba vedeti o tem prihajajočem turnirju.

Vodnik za stave na eSports FIFA eWorld Cup 2022

Kaj je FIFA eWorld Cup?

FIFA eWorld Cup je največji e-športni turnir in najbolj zaželeno v FIFA eSports. Tekmovanje se je začelo leta 2004 kot FIFA Interactive World Cup (FIWC), preden je bilo preimenovano v FIFA eWorld Cup. Turnir organizira EA Sports v sodelovanju s FIFA.

Žal so bili navijači v zadnjih dveh letih razočarani, saj sta bila zaradi pandemije odpovedana turnirja e-svetovnega pokala FIFA 2020 in 2021. Toda zdaj, ko so se stvari začele ohlajati in se celo igrajo običajni športi, bi se moral FIFA eWorld Cup vrnil leta 2022.

Kdaj je FIFA eSvetovno prvenstvo?

Uradnega sporočila organizatorjev ni oz Spletna mesta za e-športne stave o tem, ali bo letos FIFA eSvetovno prvenstvo. Kljub temu tudi ni uradnih datumov, kdaj bo dogodek potekal. Organizatorja, EA Sports in FIFA, ga bosta verjetno kmalu objavila, da bi dopolnila razglasitev okoli načrtovanega turnirja svetovnega pokala FIFA v Katarju. To bo tako odličen čas za stave, saj bo na voljo veliko možnosti nogometnih stav.

Stave na e-svetovni pokal FIFA

FIFA je med najbolj priljubljenimi e-športi na področju športnih stav. Je tudi najbolj priljubljena igra nogometnega simulatorja, ki zasenči Konamijev Pro Evolution Soccer (PES). Na stavni sceni je priljubljena ne samo za navdušence FIFA. V akcijo se podajajo tudi ljubitelji tradicionalnih nogometnih stav.

Zanimivo je, da igralci menijo, da so stave FIFA veliko boljše kot stave na virtualni nogomet. To je zato, ker ima videoigra FIFA človeški pridih. Drug razlog, zakaj je FIFA priljubljena, je grafika in realistično igranje. To je za razliko od virtualnih športov, ki imajo dolgočasno grafiko in igranje. Tretjič, v stavah za svetovno prvenstvo FIFA je na voljo veliko možnosti spletnih stav. Igralci lahko stavijo na zmagovalca turnirja, zmagovalca tekme, zmagovalca polčasa/končnega dela, seštevke (goli, kartoni, koti itd.), hendikepe itd. Zadnje so stave v živo, znane tudi kot stave v igri, ki igralcem omogoča, da stavijo na tekme v teku

Najboljše ekipe FIFA za stave

FIFA eSports industrija je pritegnila na desetine FIFA eSports ekipe, vsaka gleda na slavo dviga pokala. Toda tako kot v resničnem nogometu obstajajo ekipe z najvišjo oceno in povprečne ekipe. Kot stavalec se osredotočamo na ekipe z veliko verjetnostjo zmage, na ekipe z A+ profesionalnimi igralci. Na katere ekipe boste torej lahko stavili na e-svetovnem prvenstvu FIFA 2022?

Obstaja veliko najboljših ekip FIFA eSports, na katere lahko stavite. Trenutna lestvica postavlja na vrh londonsko podjetje Fnatic, sledi pa mu Tundra Esports, prav tako s sedežem v Londonu. Tretji na seznamu najboljših ekip FIFA eSports je compLexity Gaming, sledijo Rogue, Team QLASH, Ninjas in Pyjamas, VfLWolfsburg, Vitality Ajax Amsterdam eSports in The Imperial.

Zgornje ekipe so trenutno najboljše, pred tem pa bi lahko prišlo do prestopov, ki bodo malce pretresli stvari. Zato je priporočljivo biti v stiku s tekočim razvojem.

Nasveti za stave FIFA eWorld Cup

Tako kot tradicionalne nogometne stave lahko igralci izkoristijo nekaj nasvetov, da povečajo svoje možnosti za zmago. Kateri so torej nekateri iznajdljivi nasveti pri stavah za e-svetovni pokal FIFA?

  • Najprej je pomembno spremljati celotne turnirje na najvišji ravni, ki se igrajo v pripravah na eSvetovni pokal. Ti dogodki dajejo igralcem vpogled v trenutno stanje ekip FIFA. S temi informacijami lahko igralci natančneje ocenijo moč vsake ekipe.
  • Drugi pomemben nasvet je kritično oceniti sposobnost ekipe eSports in ne ekipe iz resničnega življenja, ki jo uporablja oprema za eSports. V FIFA eSports je najbolj pomembna sposobnost FIFA profesionalnega igralca.
  • Prav tako je pametna ideja loviti bonuse za spletne e-športne stave. Najboljša spletna mesta za eSport ponujajo donosne bonuse dobrodošlice za nove igralce. Obstajajo tudi bonusi za ponovno nalaganje, vračilo denarja in druge promocije.
  • Nazadnje si oglejte, kaj pravijo spletna mesta z nasveti za eSport. Napovedi igralcev FIFA morda niso 100-odstotne, vendar lahko pomagajo stavam pri boljših odločitvah. Analiza možnosti je tudi temeljna.

Zavijanje

To je to, ljudje, končni FIFA e-svetovni pokal 2022 Vodnik za e-športne stave. Glede na to, da zadnja dva turnirja nista bila izvedena, se bo FIFA eSvetovni pokal 2022 vrnil s pokom. Pričakujte velik nabor talentov in verjetno večjo nagrado. Medtem je pred razglasitvijo FIFA eWorld Cupa na voljo več tekočih in prihajajočih tekmovanj in turnirjev FIFA.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke
2024-02-16

Zmagovalna kampanja Monopoly GO: osvojite velike nagrade in brezplačne kocke

Novice