Najbolj priljubljena Heroes of the Storm stavna spletna mesta 2024

Heroes of the Storm (HotS) je igra za več igralcev Online Battle Arena (MOBA). Tipična tekma vključuje dve ekipi po pet, ki se borita na naključnem bojišču. Vsaka ekipa ima enak cilj, zdesetkati nasprotnikovo bazo. Vključene ekipe uporabljajo taktične in arkadne elemente za dosego glavnega cilja.

Nedvomno Heroes of the Storm še vedno kljubuje večini svojih pričakovanj. Na njegovem mestu so hitre bitke v različnih ozadjih, od katerih ima vsaka edinstven namen. Kot pove že ime, imajo Heroji pomemben vpliv na izid igre. Za razliko od običajnih izkušenj MOBA igralcem ni treba skrbeti za nakupovanje naključnih predmetov ali počasnega igranja iger, da bi zmanjšali svojo odločnost.

Najbolj priljubljena Heroes of the Storm stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Edinstveni atributi

Med igranjem se morajo igralci močno in hitro boriti. In kar je najpomembneje, od njih se pričakuje, da bodo delali kot ekipa, da bi se zoperstavili vsakemu napredku sovražnika in oblikovali svoje strategije. Kljub temu so tukaj štirje atributi Heroes of the Storm, ki ga postavljajo višje od drugih MOBA igre.

Izbor junakov in vloge

HoTS združuje izbor nekaterih junaških likov iz vesolja Blizzardovih iger. Ti junaki so kategorizirani kot bojevniki, podporniki, morilci ali specialisti. Igralci se morajo seznaniti z vsakim od teh junakov, kar je ključnega pomena za razumevanje, kako se njihovi edinstveni atributi sinergijejo na zemljevidu.

Izravnavanje ekipe

Timsko delo je ključnega pomena, da je vsaka ekipa učinkovita pri svojem poslanstvu. Vsak igralec prispeva k skupnemu naboru izkušenj, zato igra izenačenje ekipe temeljno vlogo pri zagotavljanju, da igralci izkoristijo prednosti svojih prizadevanj.

Sistem talentov

Vsak junak, ki je predstavljen v tej igri MOBA, ima edinstvene veščine, ki se razkrijejo, ko igra napreduje. V idealnem primeru bi ti talenti nadomestili tisto, kar je pogosto na voljo v »trgovini z izdelki«, ki jo najdemo v konvekcijskih igrah.

Dinamično bojišče

Vsako od bojišč Heroes of the Storm ponuja edinstveno igro in cilje. Igralci se morajo paziti na interesne točke in konflikte, da si zaslužijo zvestobo plačancev, ki naseljujejo bojno polje.

Stave na Heroes of the Storm

Kot druge igre MOBA, HotS uživa veliko privržencev na sceni ešportnih iger. Čeprav Heroes of the Storm ni uvrščen med najbolj igrane ešportne igre, nekateri igralci ostajajo resnično zainteresirani za dajanje stav na to igro.

Kot pri kateri koli obliki spletne stave na ešport, lahko igralce preplavi morje stavnih nasvetov, ki pokrivajo različne dogodke HotS. Vendar je najpomembnejše razumeti različne vrste stav, ki so na voljo igralcem, ki so navdušeni nad stavami Heroes of the Storm.

Zmagovalec tekme

Klasična stava za zmagovalca tekme je nedvomno najpogostejša vrsta stave v e-športnih igrah. Ta stava zahteva, da igralci napovejo samo zmagovalca boja. Kot je bilo pričakovano, bo imela favoritinska ekipa nižje kvote kot underdogs.

Zmagovalec zemljevida

Stava na zmagovalca zemljevida vključuje napovedovanje, da bo ekipa zmagala na določenem zemljevidu. Izkušenim igralcem HotS je ta stava še posebej privlačna pri stavah v živo. V idealnem primeru je enostavno napovedati izid danega zemljevida s pogledom na izbrane junake.

Stave na hendikep

Igralci, ki želijo zmanjšati tveganja, so modne stave na hendikep. V idealnem primeru je ta stava podobna stavi za zmagovalca tekme, le da ima ekipa, na katero stavi, nekaj zmag dodanih k rezultatu ekipe.

Prve krvne stave

Kot pove že ime, se prva kri nanaša na prvi uboj. Ta stava je lahko zadetek ali zgrešen, saj od igralcev zahteva, da napovejo ekipo, ki bo dosegla prvi rezultat. V idealnem primeru so prve krvne stave večinoma priporočljive za izkušene, ki razumejo dinamiko igre.

Zakaj je Heroes of the Storm priljubljen?

Heroes of the Storm postaja vse bolj priljubljena kljub začetnemu mračnemu izgledu. Eden od glavnih razlogov za njegovo stalno rast je, da so razvijalci iger preusmerili svoj fokus na zagotavljanje največjega ravnovesja igralcem. Poleg tega HotS ponuja bolj izvedljive rolete, zabavne talente in, kar je najpomembneje, fantastične interakcije junakov.

Medtem ko so bile izdaje vsebine razmeroma počasne, so razvijalci HotS to nadomestili tako, da so igralcem ponudili redne posodobitve ravnotežja, preoblikovanja, prilagoditve igranja in nekaj sezonskih dogodkov. Z igralci, ki jim postrežejo s širokim spektrom epskih trenutkov, ima ta igra vse, kar je všeč. Poleg tega so akcijski skupinski boji, ljubljeni liki in vrhunska grafika dovolj razlogov, zakaj ta ešportna igra še naprej uspeva.

internetna skupnost

Internetna skupnost HotS je bolj vabljiva kot druge MOBA, zlasti igralci, ki so novi v igri. Vendar pa je znano dejstvo, da lahko spletna skupnost včasih postane nekoliko sovražna, saj je polna vseh vrst igralcev. To pomeni, da igralec nikakor ne more napovedati svojih izkušenj v skupnosti. Toda na splošno so igralci HoTS ponavadi bolj prizanesljivi in iznajdljivi do novih igralcev.

Igranje Heroes of the Storm na spletu

Igralci, ki želijo igrati HotS na spletu, bodo morda radi pogledali številko. Brez dvoma se veliko igralcev MOBA zbira na spletu, da bi igrali to igro, vendar je lahko natančno število v vsakem trenutku zavajajoče. Če pa gre za splošno statistiko, je globalno število HotS ocenjeno na približno 7 milijonov.

Igralci Big Heroes of the Storm

Večina najboljših HotS igralci esporta obstajajo že nekaj časa in so bili predstavljeni v drugih naslovih Blizzard. Če gre za skupni dobitek v igri, bi lahko naslednje igralce uvrstili med najvidnejše igralce v igri.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae Won
 • Jaz, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Zakaj imajo igralci radi HoTS?

Ko gre za igre MOBA, je Heroes of the Storm nedvomno med najbolj priljubljenimi igrami. In tukaj je nekaj razlogov, zakaj se vse večjemu številu igralcev ešporta zdi privlačna:

 • Za uživanje je na voljo več zemljevidov ali bojišč
 • Ponuja ekipno osredotočeno igranje
 • Ima ciljno usmerjen dizajn

Kako igrati HotS

HoTS je timska igra. Igralec začne z izbiro načina igre. Obstaja pet načinov igre: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranked in Brawl. Preden preizkusijo druge stopnje, novim igralcem svetujemo, da začnejo z Versus AI, najnižjo stopnjo. Račun stopnje 50 kvalificira vsakega igralca za igranje uvrščenih tekem.

Kar zadeva igranje, je cilj potisniti proti nasprotnikovi bazi in uničiti njihov nexus.

Največji igralci in ekipe v igri

Po svetovnem prvenstvu HotS je bila večina franšiznih ekip, kot so Cloud9, Gen.G in Team liquid, razpuščena. Vendar so drugi uspeli obdržati in posledično dosegli velik uspeh v igri. Kljub temu je tukaj seznam petelinov, ki so dosegli velik uspeh na turnirjih Heroes of the Storm:

 • Preprostost
 • WildHeart Esports
 • Nadzor množice
 • Oxygen Esports

Ali obstaja prvenstvo Heroes of the Storm?

Znano tudi kot esports World Convention (ESWC) je profesionalno prvenstvo, na katerem nastopajo nekateri najboljši igralci in ekipe. Zgrajene v obliki kvalifikacij, ekipe, ki prebijejo kvalifikacije, si prislužijo mesto za zastopanje svojih držav na svetovnem prvenstvu ESWC.

Kaj je svetovni pokal HotS?

Svetovni pokal HotS, znan tudi kot svetovno prvenstvo Heroes of the Storm, je bil prvič odigran leta 2015. Ta turnir je bil prvič izveden v BlizzConu leta 2015. Na tem turnirju se je osem ekip pomerilo za 500.000 $. Leta 2016 se je nagradni sklad podvojil, kar je pomenilo začetek svetovnega prvenstva Heroes of the Storm Circuit. Vendar pa je Blizzard proti koncu leta 2018 napovedal svoje namere, da zmanjša velikost dogodka HotS.

Stave na svetovni pokal Heroes of the Storm

Igralci, ki želijo staviti na svetovne dogodke e-športa, bi morda želeli staviti na svetovno prvenstvo Heroes of the Storm. Sprva so veljali za veliko stvar na najboljšem spletnem mestu za ešportne stave, danes pa igralcem HotS po zmanjšanju števila igralcev ostanejo le globalni dogodki.

Igralci HotS, ki jih zanima svetovno prvenstvo ali katero koli drugo svetovno prvenstvo, bi se morali močno zanimati za ekipe ali države, ki so dosledno dosegle rezultate na velikem odru. Na primer, ekipe Severne Koreje in ZDA so na svetovnih dogodkih običajno nekoliko višje od ostalih.

Stave na Heroes of the Storm pri ponudnikih

Ker postaja Heroes of the Storm vse bolj priljubljena, se nekatera od najboljših spletnih mest za ešportne stave močno zanimajo za ta šport. Medtem ko bi nekatere aplikacije za ešportne stave morda nekoliko neradi pokrivale šport, je večina "velikih fantov" v panogi že dala vedeti svoje namere. Kljub temu je tukaj nekaj spletnih mest za esport stave, ki izčrpno skrbijo za HotS esport stave:

Betwinner

Betwinner hitro čuti svojo prisotnost med igralci esporta Heroes of the Storm. Ta stavnica pokriva številne ešportne dogodke po vsem svetu. Najpomembneje je, da Betwinner ponuja dodatne trge za določene dogodke.

22 Stavi

22 Stavi je še ena možnost, kar zadeva stave na HotS. Ta stavnik že nekaj časa pokriva esport dogodke. Z velikodušnimi kvotami in številnimi stavnimi trgi bi morala biti 22Bet najboljša izbira za stave HotS.

1xBet

1xBet je med najbolj priljubljenimi operaterji v tradicionalnih športnih stavah. Ta operater izstopa tudi pri stavah na ešport, zahvaljujoč odlični storitvi za stranke, izdatnim spodbudam, ugodnim kvotam in različnim trgom stav.

Sledite najboljšim ekipam Heroes of the Storm in natančno stavite

Stave na kateri koli esport dogodek zahtevajo nekaj skrbnosti. Zato je pomembnost spremljanja najboljših svetovnih ekip Heroes of the Storm ključnega pomena za pogosto pravilne napovedi.

Gen G

Južnokorejski Gen G je uvrščen med najboljše e-športne ekipe. Ta ekipa je zmagala na osmih turnirjih Heroes of the Storm in zaslužila ogromnih 1.360.000 $.

Ekipa Dignitas

Ekipa Dignitas je še ena ekipa, ki bi ji moral vsak igralec HoTS z veseljem slediti. Ta ekipa s sedežem v Newarku v New Jerseyju le redko razočara na velikem odru. Njena ekipa Heroes of the Storm je na tridesetih tekmovanjih skupno zbrala 1.178.555 $.

MVP

MVP je še ena južnokorejska ekipa na našem seznamu najboljših ekip. Čeprav obstajajo poročila, da njegove ekipe ne bodo več nastopale v tekmovanjih Heroes of the Storm, je vedno najboljša izbira, ko je predstavljena na katerem koli esportnem dogodku HoTS.

Ko igralec razume naravo tekmovanja, mu postane zelo enostavno narediti pravilne napovedi. Poleg tega mora vsak igralec biti na tekočem z aktualnimi dogodki in dinamiko, ki obkroža šport, saj se sčasoma spreminja.

Prednosti in slabosti

Ni potrebno veliko, da bi razumeli, kaj ponuja Heroes of the Storm. Tukaj je seznam nekaterih zadetkov in zgrešenj HotS, ki bi lahko zanimali igralce in stavnike, ki stavijo na igro.

Prednosti

Igra je hitra, s kratkimi in razburljivimi boji. Povprečna igra HoTS je približno 20 minut, kar je dovolj za vlaganje igralca, ne da bi ga izpraznili.

 • Junaki nimajo statičnih lastnosti
 • Ima različne junake iz vrhunskih iger snežni metež
 • Igralcem je postrežena z zelo želeno raznolikostjo zemljevidov za koristno igralno izkušnjo.
 • Preprosti in kul vizuali
 • Igralci so nagrajeni z višjim rangom
 • Igra daje igralcem 30 dni časa, da pregledajo svoje pretekle igre in poiščejo boljši način tekmovanja
 • Novi igralci lahko preizkusijo igro, preden se odločijo za porabo za igro

Slabosti

 • Izkušnje so lahko počasne, če so za sabo puščeni junaki in manijaki
 • Igralci nimajo možnosti igranja svojih najljubših zemljevidov
 • Igralci se občasno soočajo z nekaterimi ovirami, ki temeljijo na napredovanju in so zunaj tekme
 • Uporabniška interfaza ni prilagodljiva

Razumevanje stavnih kvot Heroes of the Storm

Vsak ešport bi moral razumeti možnosti na voljo v kateri koli aplikaciji za stave na ešport. Za začetek največjo vrednost prinašajo visoke stavne kvote HotS. Igralci, ki želijo staviti na HotS, bi morali razumeti kvote, ki jih ponujajo različne stavnice. Tukaj je nekaj pogostih vrst kvot Heroes of the Storm.

 • Ameriške kvote: Kot pove že ime, se ameriške kvote običajno uporabljajo v Ameriki. Izstopajoča značilnost ima običajno pritrjena znaka plus (+) in minus (-). V idealnem primeru številka z znakom minus pogosto označuje znesek, ki ga je treba zastaviti, da dobite 100 $.
 • decimalne kvote: Decimalne kvote, ki se večinoma uporabljajo na evropskih mestih za stave, so med najlažjimi za delo. Vse, kar mora igralec narediti, je pomnožiti kvote z vloženim zneskom.
 • Delne kvote: Večina stavnic ponuja delne kvote. Tako kot decimalne kvote je njihovo razumevanje precej preprosto. Če ulomek pomnožite z zneskom stave, dobite dobiček ali pridobljeni znesek.

Kako najbolje premagati stave na Heroes of the Storm

Zdaj, ko je bilo vse o Heroes of the esport razčlenjeno na veliko, je pomembno pogledati tudi načine ali pristope, ki bi lahko igralcem pomagali okusiti uspeh v igri. Tukaj je nekaj dragocenih nasvetov za HotS stave.

 • Oglejte si, kako izkušeni stave stavijo, da boste hitro razumeli osnove
 • Bodite pozorni na statistiko in vključite skupnost
 • Osredotočite se bolj na META trende
 • Stavite z najvišjo možno kvoto za največjo vrednost
 • Poskrbite za odgovorno igranje iger na srečo
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim