Vse o stavah na Astralis

Astralis, znan tudi kot AST, je nedvomno ena najboljših e-športnih ekip na svetu. Danska ekipa se je povzpela na višino, da bi postala prevladujoča sila na vrhunskih e-športnih turnirjih in tekmovanjih. V tem pregledu izveste vse podrobnosti o Astralisu, od njegove ustanovitve do različnih iger, v katerih ima sezname. Izvedite tudi o dosežkih in dosežkih ekipe na svetovnem prizorišču e-športa in, kar je pomembno, kako staviti na Astralis.

Astralis je znana eSport ekipa, ustanovljena leta 2019, potem ko so njeni ustanovitelji kupili RFRSH Entertainment, podjetje za e-šport, ki sta ga leta 2016 ustanovila Nikolaj Nyholm in Jakob Lund Kristensen. RFRSH Entertainment je imel ekipe v dveh divizijah, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) in League of Legends. Po prevzemu RFRSH Entertainmenta sta obe ekipi začeli igrati pod blagovno znamko Astralis. Posledično so se v Astralis preselili tudi igralci posameznih ekip, pa tudi ključni kadri.

Vse o stavah na Astralis
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Astralisu

Astralis, ki je v lasti Astralis Group Management ApS, drži rekord kot prva franšiza za e-šport, ki je bila javno kotirana po uvrstitvi na trg Nasdaq First North Growth Market decembra 2019. Glede na najnovejša finančna poročila družbe, čisti prihodek Astralisa za leto 2021 proračunsko leto je znašalo okoli 10 milijonov dolarjev, kar je 45 % več kot v prejšnjem letu.

Danes je Astralis med najbolj priljubljenimi e-športnimi ekipami. Sodeluje z nekaterimi vodilnimi svetovnimi blagovnimi znamkami, vključno z GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading in Bang & Olufsen, če omenim le nekatere.

Astralis ekipe

Medtem ko je Astralis začel kot vrhunska ešportna ekipa v CS: GO, se je razširil na druge oddelke. Od leta 2022 ima oprema za eSports sezname v Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA in Rainbow Six: Siege.

Kot smo že omenili, sta obe pionirski ekipi sodelovali v CS: GO in League of Legends. Takoj po pridobitvi dveh ekip RFRSH Entertainment je Astralis šel naprej in ustanovil ekipo FIFA, prej znano kot Future FC, kasneje pa je predstavil seznam Rainbow Six: Siege, prej znan kot Disrupt Gaming. Po drugi strani pa je bila ekipa Astralis Fortnite ustanovljena leta 2021 po podpisu 'Th0masHD', enega najboljših profesionalnih igralcev v igra battle royale ob uri.

Danes vseh pet ekip igra pod dežnikom Astralisa v uradnih barvah ekipe, črni in rdeči, z logotipom Astralisa.

Astralisove najmočnejše igre

Medtem ko ima Astralis ekipe v petih divizijah eSports, je njegova prevlada v Counter-Strike: Global Offensive. Uspeh ekipe v CS: GO je mogoče pripisati pridobitvi seznama RFRSH Entertainment, ki je vključeval nekaj prvoosebnih strelcev, vključno z Renéjem "cajunb" Borgom, Andreasom "Xyp9x" Højslethom, Finnom "karrigan" Andersenom, Nicolaijem "dev1ce". " Reedtz in Peter "dupreeh" Rasmussen. Poleg bogatega nabora ne gre prezreti vloge trenerja ekipe Dannyja "zonic" Sørensena. Nekdanji CS: GO profesionalni igralec je bil ključnega pomena pri uspehu ekipe Astralis CS: GO. Na The Games Award 2020 je osvojil nagrado 'Best Esports Coach'.

S štirimi CS: GO Majorji v svoji omari s trofejami in več kot 20 drugimi prvenstvi je Astralis nedvomno najboljša ekipa CS: GO. Kljub temu je prvoosebna streljačina za več igralcev Valve in Hidden Path Entertainment, CS: GO, najmočnejša igra Astralisa.

Druge vrhunske ekipe Astralis

Ena od drugih, ki si jih je treba ogledati, je ekipa Astralis FIFA. Ravno pred kratkim je Stephanie "Teca" Luana postala prva ženska, ki se je kvalificirala za tako želeni način FIFA Challenger. To je znak, da je ekipa Astralis FIFA pripravljena na veličino. Vrnitev Andrei "Xerxe" Dragomirja na seznam Astralis League of Legends in podpis Kiss "Vizicsacsi" Tamása prav tako pomenita, da bo Astralis ekipa, ki si jo bomo ogledali na turnirjih LoL.

Zakaj je Astralis priljubljen?

Astralis je eden izmed najbolj priljubljene eSport ekipe na katerega stavijo igralci. Obstaja več razlogov, zakaj je ta ekipa znana na sceni eSports stav.

Prva je prevlada ekipe na turnirjih Counter-Strike: Global Offensive. Ekipa je blestela v štirih CS: GO Majorjih, ki so premagala imena gospodinjstev, vključno s FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid in Natus Vincere. Astralis je bil tudi sila, s katero je treba računati na številnih drugih vrhunskih turnirjih CS: GO. Vsekakor je zaradi te prevlade ekipa priljubljena na stavni sceni, saj igralci vedno stavijo na najbolj plodne zmagovalce in igralce.

Drug razlog za priljubljenost Astralisa je velik doseg družbenih medijev. Ekipa se ponaša z milijoni sledilcev na svojih kanalih družbenih medijev: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube in Instagram. Zaradi širokega občinstva je priljubljena e-športna ekipa na stavni sceni.

Nazadnje je partnerstvo z UNIBET-om, eno najboljših stavnic za e-šport. Ekipa je sklenila sodelovanje z UNIBET-om, ki jo postavlja na prvo črto, ko gre za stave. To pomeni, da večina igralcev UNIBET-a bolj verjetno stavi na Astralis kot katero koli drugo opremo za e-šport.

Astralisove nagrade in rezultati

Astralis je ena najbolj okrašenih e-športnih ekip, zlasti v Counter-Strike: Global Offensive. Ekipa je zbrala skupno 9.347.284,71 $ od 127 turnirji. Spodaj je nekaj največjih zmag danske obleke.

  • ELEAGUE Major: Atlanta 2017: Astralis je odšel s pokalom ELEAGUE Major: Atlanta 2017 na 10. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship in premagal ostalih 15 ekip in odšel s 500.000 $ denarne nagrade. Astralis je bil v prvem finalu, v katerem se je danska ekipa pomerila z Virtus.pro. Po burni bitki je AST v tretji tekmi najboljšega od treh finalov premagal Virtus.pro in zmagal na prvem Majorju.

  • FACEIT Major: London 2018: Astralisov drugi Major je prišel na 13. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, ki je privabil 24 ekip. Po umiritvi pred FaZe Clan in Team Liquid, se je Astralis srečal z Natusom Vincerejem, ki je premagal BIG v četrtini in MIBR v polfinalu. Čeprav je bilo pričakovati, da bo tekma polna adrenalina, je Astralisu uspelo premagati ukrajinsko ekipo Natus Vincere in osvojiti drugo glavno prvenstvo in nagrado 500.000 $.

  • Intel Extreme Masters Season XIII: Katowice Major 2019: Tretji Astralis Major je prišel na 14. Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, ki je imel tudi 24 ekip. Astralis je znova dokazal svojo prevlado v CS: GO, tako da je v končnici premagal Ninjas in Pyjamas in MIBR ter se srečal z ENCE, ki je presenetil svet, tako da je premagal Team Liquid in Natus Vincere in se uvrstil v finale. Toda kot so vsi pričakovali, ENCE ni bil kos Astralisu. Danci so odšli domov s svojim tretjim glavnim prvenstvom in 500.000 $, da bi postali tretja ekipa, ki je zmagala na zaporednih Majorjih.

  • StarLadder Major: Berlin 2019: Na 15. Counter-Strike: Global Offensive Major Championshipu je Astralis šel naprej in dokazal svetu, da je najboljša ekipa CS: GO, ki je premagal ostalih 23 ekip in obdržal naslov svetovnega prvaka. Po seriji sprehodov je Astralis prepričljivo premagal kazahstansko e-športno ekipo AVANGAR in zmagal na svojih četrtih Majorjih. Zmaga v Nemčiji je bila monumentalna, saj je Astralis postal edina ekipa, ki je zmagala na štirih turnirjih, s čimer je postala najboljša ekipa Counter-Strike: Global Offensive v zgodovini.

Zgoraj so najpomembnejši dosežki Astralisa. Ekipa je osvojila več kot 20 drugih prvenstev, vključno z IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals in BLAST Pro Series: São Paulo 2019, če omenim le nekatere.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Astralisa

Eden od ključnih dejavnikov uspeha Astralisa je njegova nadarjenost. Ekipa je veliko vlagala v pridobivanje talentov, s čimer je pripeljala najboljše igralce na svetu v različnih divizijah. Spodaj je nekaj najboljših igralcev Astralisa.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS:GO): Dupreeh je bil ključnega pomena pri uspehu Astralisovega seznama CS: GO, saj je danski ekipi pomagal osvojiti štiri glavne turnirje in številna druga prvenstva. Po uspešnem delu pri Astralisu se je Dupreeh leta 2022 pridružil ekipi Vitality.
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Še en hit je ''Xyp9x'', ki je bil tudi del ekipe, ki je osvojila štiri Astralisove turnirje. Nekdanji igralec Team Solomid in Team Dignitas je bil izbran za enega najboljših igralcev CS: GO v letu 2018 in še naprej premaguje nasprotnike z Astralisom.
  • Lukas "gla1ve" Rossander (CS:GO): Rossander se uvršča tudi med najboljše in najbolj priljubljene igralce Astralisa. Osvojil je tudi štiri glavne turnirje in še naprej sodeluje pri Astralisu.
  • Andrej "Xerxe" Dragomir (LoL): Astralis je pred kratkim podpisal nazaj "Xerxe", da bi okrepil svoj seznam LoL. Džungler prinaša bogate izkušnje in bo zagotovo pomemben na LEC Summer Splitu 2022.
  • Stephanie "Teca" Luana (FIFA): Potem ko je postala prva igralka, ki se je kvalificirala za FIFA's Challengers Mode, bo "Teca" postala priljubljena navijačem.

Kje in kako staviti na Astralis

Za tiste, ki se ukvarjajo s stavami na e-šport, je Astralis ena najboljših ekip za stavljanje. Toda igralci morajo vedeti nekaj stvari.

Prvič, na katero ekipo Astralis je najbolje računati. Kot smo že omenili, je Counter-Strike: Global Offensive divizija, v kateri prevladuje Astralis. Kljub temu imajo tisti, ki želijo staviti na Astralis, boljše možnosti, ko stavijo na ekipo Astralis CS: GO. Seznam Astralisa ima nekaj najboljših igralcev CS: GO. Vendar to ne pomeni, da stave na druge ekipe Astralisa niso dobra ideja. To velja tako dolgo, dokler igralci upoštevajo nasprotnika in, kar je pomembno, kvote. Velja pravilo, da višje kot so kvote, manjše so možnosti za zmago in obratno.

Naslednji vidik je iskanje najboljša spletna mesta za e-športne stave. Igrajte na spletnem mestu za stave brez depozitov in bonusov za polog, da povečate svoj denar. Ugleden regulativni organ za stave bi moral tudi licencirati spletno mesto. Nazadnje preverite funkcije uporabnosti; na primer prenosi v živo različnih e-športnih tekem in turnirjev. Ta fantastična funkcija omogoča igralcem, da spremljajo dogajanje neposredno s stavnega mesta.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak