Vse o stavah na Evil Geniuses

Evil Geniuses je ena najbolj priljubljenih e-športnih ekip s sedežem v San Franciscu v Kaliforniji. Je med najstarejšimi znanimi institucijami za video igre. Evil Geniuses je s svojo dolgo zgodovino oblikoval igralniško sceno od ustanovitve leta 1999. Njihov uspeh je bil odvisen od sposobnosti igralcev iger, da izberejo svojo pot in so pogumni, ne da bi bili omejeni z zahtevami.

Učinkovita uporaba te strategije je privedla do njihovega stalnega uspeha v svetu profesionalnih iger na srečo, kar je pustilo dolgotrajen pečat v njihovi zgodovini.

Vse o stavah na Evil Geniuses
Timsko prepričanje

Timsko prepričanje

Ekipa predstavlja tudi najrazličnejše dosežke spretnih preteklih zvezd. Te zgodovinske zapuščine in velika partnerstva so pripomogli k privabljanju vrhunskih talentov. Poleg tega so ti pomagali ekipi pri njihovih prizadevanjih za izgradnjo in ponovno izumljanje.

Drzne strategije ekipe so narejene zaradi zaupanja, da je zmaga bolj priprava kot dvig pokala. Dvignil je letvico z nenehnim izbiro tistega, kar je prav, namesto norm igralniške industrije. Profesionalna raven skrbi in spoštovanja članov ekipe, vključno z igralci, je bila izjemna. Nove načine nagrajevanja gledalcev in oboževalcev je uvedla tudi vrhunska ekipa esporta.

Ti ukrepi so izboljšali splošne možnosti ekipe za uspeh. Ekipa EG je z leti prešla v svet iger z uvedbo novih vizualnih podob. Ekipa je uspešno napredovala pri vključevanju borilnih športov v svoje igralno vesolje. Skupaj z zaposlovanjem novih igralcev so ti podvigi pomagali ekipi, da ostane konkurenčna v novem okolju.

Ekipa občasno zaposluje in se vedno osredotoča na obdržanje nadarjenih zaposlenih. Potencialni igralci imajo enake možnosti za tekmovanje in možnost, da se pridružijo ekipi. Vodstvo te ekipe daje prednost strasti in talentu kot oznakam, kot so spol, etnična pripadnost ali usmerjenost. Njihov prostor si prizadevajo prepoznati vse igralce.

Igre, ki jih znana esport ekipa je dober v Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant in Fighting Games.

Timsko prepričanje
Igralci Evil Geniuses

Igralci Evil Geniuses

Seznam Dota 2 za ekipo ima kar nekaj talentov. Arteezy (Artour Babaev Carry, Kanadčan), JerAx (Jesse Vainikka, Finec) in Nightfall (Egor Grigorenko, Rus) so izkušeni igralci ekipe. Cr1t (Andreas Nielsen, Danec) in Filipinec Abed (Abed Yusop) dopolnjujeta ekipo 5 igralcev.

Ekipa League of Legends sestavljata spretna Contractz (Juan Arturo Garcia, Mehičan) in Svenskeren (Dennis Johnsen, Danec). Jiizuke (Daniele Di Mauro, Italijan) in Danny (Kyle Sakamaki, ameriško-japonski) sta tudi izkušena in nadarjena člana. Dva Južnokorejca, Impact (Jeong Eon Young) in IgNar (Lee Dong-Geun) sestavljata 6-člansko ekipo.

Štirje igralci sestavljajo ekipo LCS Academy. Jojopyun (Joseph Pyun, Kanadčan) in TeamLuke (Luke Wasikowski, Američan) sta izkušena člana te ekipe. Mystiques (Patryk Piórkowski, Poljak) in Tony Top (Zheng Fen, Kitajec) so prav tako spretni in izkušeni.

Igralci, ki zastopajo Zlobni geniji v CS:GO so vsi Američani. To so Brehze (Vincent Cayonte), Stewie (Jake Yip), Autimatic (Timothy Ta), Rush (William Wierzba) in CeRq (Cvetelin Dimitrov), ki je bolgarskega porekla.

Igralci Rocket League so trije Kanadčani: Skytec (Daniel Joseph Soetikno), Tomio (Tomio Phanlith Chan) in Shoryu (Quentin Perera). Dva Američana, Aspect (Joshua Yongjoon Lee) in Srtty (Jett Joye), ki je avstralskega porekla, dopolnjujeta 5-člansko ekipo.

Temperatura (Nolan Pepper) in Boostio (Kelden Pupello) sta oba Američana.

Igralci Rocket League imajo dva igralca; Rizex45 (Riccardo Mazzotta, Nemec) in Catalysm (Leonardo Christ Ramos, nemško-kubanski).

Igralci borbenih iger so Ricki (Ricki Ortiz), Dekillsage (Jon Coello) in SonicFox (Dominique McLean), vsi Američani.

Igralci Evil Geniuses
Najmočnejše igre Evil Geniuses

Najmočnejše igre Evil Geniuses

Counter-Strike: Global Offensive

Prvotno je bila ekipa Counter-Strike v celoti sestavljena iz Kanadčanov. Zdaj je prioriteta, da je ekipa sestavljena iz veliko izkušenih in nadarjenih igralcev. CeRq-jevi atributi so mu prinesli priznanje na mednarodnih dogodkih, kot je ESL One Year York 2019. To je bil njegov prvi turnir pod zastavo EG. Njihove igre na trgih vedno ponujajo vrhunska spletna mesta za ešportne stave.

Brehze je soigralec pri CeRq-u že več kot dve leti. Njegova doslednost na seznamu širi tudi njegove prednosti v igri. Oba sta se uveljavila kot velika grožnja z doslednim navajanjem velikega števila. Jakeove in Willove izkušnje so ekipi zelo koristile. Will je večino svoje kariere preživel v tekmovanjih na najvišjih ravneh v Evropi. Spomladi 2020 je zmagal na spomladanskem finalu BLAST.

Tim nudi tudi bogate izkušnje tej skupini. HLTV ga je razglasil za enega izmed najboljših 20 igralcev leta, potem ko je leta 2018 zmagal na ESL Major Bostonu. S kombinacijo odličnih igralcev je ekipa Epic Geniuses Dota 2 postala ena najnevarnejših na velikih prvenstvih. S svojo edinstveno kombinacijo usposobljenih in izkušenih igralcev je ekipa osvojila več naslovov.

liga legend

Januarja 2013 se je subjekt EG odločil, da se pridruži sceni League of Legends. Trenutno ima League of Legends ogromno talentov. Contractz je džungler, znan po svojih sposobnostih igranja in slogu prenašanja.

Impact velja tudi za enega najboljših top lanerjev v zgodovini igre. Zmagal je na številnih regionalnih prvenstvih v Koreji in Severni Ameriki. Poleg tega je osvojil tudi svetovno prvenstvo leta 2013. Svenskeren je svojo tekmovalno ligaško kariero začel pri 15 letih. Skozi leta si je ustvaril ime kot vrhunski džungler že skoraj desetletje.

Danny je 17-letni igralec ADC, ki se je razvil v enega najboljših talentov NA, odkar se je spomladi 2021 pridružil seznamu LCS iz amaterjev.

IgNar je izkušen podporni igralec, ki je v preteklosti zastopal Misfits in FlyQuest v treh različnih regijah ter si prislužil več najvišjih uvrstitev in dva nastopa na svetu. Znan je po tem, da je eden najboljših igralcev igre. Njegovo sodelovanje s priznanimi prvaki je v njegove nasprotnike vzbujalo strah.

Kombinacija teh ogromnih talentov pod Legends je osvojila nekaj trofej za ekipo.

Najmočnejše igre Evil Geniuses
Zakaj so Evil Geniuses priljubljeni

Zakaj so Evil Geniuses priljubljeni

Ekipa EG se je z leti izkazala za impresivno. Danes velja za enega najmočnejših v panogi. Partnerstva, ki so se razvila kot rezultat njihovega igralnega uspeha, so popularizirala ekipo. Skupnost je skupina, ki spodbuja diverzifikacijo iger na srečo. Zavezali so se, da bodo sodelovali pri povečanju udeležbe manjšinskih mladih v igralništvu in igralniški industriji.

Spodbujali so tudi raznolikost znotraj ekipe in med svojimi navijači. Trdijo, da nikoli ne veš, kdo je na drugi strani, ko igraš na spletu. Zato ni pomembno, kdo so, kako izgledajo ali ali govorijo isti jezik, dokler imajo nore sposobnosti. Vsi so skupaj in bodo zmagali.

Wolverhampton Wanderers in Monster Energy sta oba klubska partnerja. To sta dve veliki blagovni znamki, ki sta dobro znani po vsem svetu. Posledično so pripomogli k nadaljnji popularizaciji Evil Geniuses kot ene najboljših ekip esporta.

LG UltraGear je bil tudi pomemben partner. Imajo igralne zaslone, ki so profesionalni in namenjeni resnemu igranju iger. Ta partner je razvil visoko zmogljive funkcije, ki se odzivajo na vse uspešnice, ki jih igrajo Evil Geniuses. Poleg tega dajejo vsaki igri najbolj jasne vizualne slike, najhitrejše stopnje osveževanja in najbolj ostro jasnost. Ti omogočajo ekipi, da igra igre, hkrati pa se pogovarja s svojimi navijači po vsem svetu.

Zakaj so Evil Geniuses priljubljeni
Evil Geniuses zmagovalne ekipe in najbolj nepozabni trenutki

Evil Geniuses zmagovalne ekipe in najbolj nepozabni trenutki

CS: GO

EG je začel igrati Counter-Strike v zgodnjih 2000-ih. Leta 2009 so dosegli uspeh, potem ko so se podpisali na propadli seznam Complex Gaming. Zaradi tega so zmagali v finalu ameriškega prvenstva IEM IV. Kljub temu so leta 2012 ukinili svojo divizijo Counter-Strike. Nakup seznama NRG Esports leta 2019 je ekipi EG omogočil, da se je ponovno postavila na svoje temelje.

Enota EG CSGO je dosegla odlične rezultate na zadnjih tekmovanjih. Njihova zmaga je prišla avgusta na ESL One: Köln 2020 Spletni turnir v Severni Ameriki. Junija so bili razglašeni za prvaka ameriškega finala BLAST Premier: Spring 2020. Zasedli so tudi prvo mesto na tekmovanju CS: Summit 6 Online: North America leta 2020.

Dota 2

Po letu 2011 mednarodni, Evil Geniuses so oktobra 2011 objavili svojo novo divizijo Dota 2. Kurtis 'Aui 2000' Ling je EG kupil leta 2014 od Cloud9 in Sumaila. Ekipa je zmagala na The International 2015 in domov odnesla 6.616.014 ameriških dolarjev denarne nagrade. To je bila največja igralna nagrada v zgodovini ešporta. Ekipa je leta 2021 dosegla drugo mesto na treh velikih turnirjih. Zadevna turnirja sta bila Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division in ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Preden so se leta 2014 dejansko preselili v Severno Ameriko, so Evil Geniuses leta 2013 vstopili v League of Legends in odigrali dve delitvi v EU LCS. V Severni Ameriki so imeli težave in so bili prisiljeni prodati svoje mesto v ligi Winterfoxu. Leta 2019 so se vrnili v NA LCS, potem ko so pridobili franšizni slot Echo Fox. Nadaljevali so z nagrado LCS 2021 Rookie of the Year. Poleg tega so osvojili nagrado LCS 2021 Coaching Staff of the Split in nagrado LCS 2021 Summer Split All-Pro Team. Na tekmovanju LCS 2020 Spring Split so končali na drugem mestu.

Evil Geniuses zmagovalne ekipe in najbolj nepozabni trenutki
Kje in kako staviti na Evil Geniuses

Kje in kako staviti na Evil Geniuses

Uporabniki bi morali biti polnoletni in se v celoti zavedati tveganj, povezanih z igrami na srečo. Prav tako jim prej ne bi smeli prepovedati stavnih dejavnosti. The najboljša spletna mesta za ešportne stave za lociranje trgov na ekipah Evil Geniuses so GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet in BetDSI. Zmagovalci turnirjev, stave na denarne linije, stave nad/pod, prvi zemljevid in hendikep so le nekatere od možnosti stav, ki so na voljo na teh straneh. A kljub temu stave na Evil Geniuses, tako kot vse druge igre na srečo, predstavljajo tveganje.

Ekipe tekmujejo v različnih tekmovalnih spletnih igrah in so se uveljavile kot splošno priznano vodilno igralno podjetje. Zato morajo igralci na srečo izbrati spletno mesto, ki jim ustreza. Po tem bi morali izkoristiti bonuse. Esports bonus ponudbe so na voljo na nekaterih od teh stavnic za nove in obstoječe igralce. Ti bonusi povečajo denarne rezerve. Tako igralcem omogočajo, da stavijo več pravega denarja, kar poveča možnost uspeha.

Potrebna je tudi določena strategija stav. Imeti približno predstavo o strategija stav na igre ki ga boste uporabili, vam bo pomagal pri uspehu. Prav tako vas varuje pred neracionalnimi igrami na srečo na podlagi vaših čustev.
Če želite biti na tekočem z ekipo in njenimi igralci, morate spremljati račune ekipe na družbenih omrežjih in objave na spletnem mestu. Ključnega pomena je, da se zavedate različnih stavnih trgov in začnete primerjati kvote, ki jih ponujajo različna stavna mesta. To bo igralcem pomagalo izkoristiti odlične možnosti stav, ki so na voljo, in povečale njihove možnosti za zmago.

Kje in kako staviti na Evil Geniuses

Zadnje novice

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave
2022-07-28

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave

Evil Geniuses je e-športna ekipa v Severni Ameriki. Ta e-športna ekipa je ena najstarejših svetovnih ešportnih franšiz. Ustanovljen je bil v Viktoriji v Britanski Kolumbiji leta 1999. Ekipa ima zbirko igralcev in ekip v različnih žanrih.