Novice

July 28, 2022

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Evil Geniuses je e-športna ekipa v Severni Ameriki. Ta e-športna ekipa je ena najstarejših svetovnih ešportnih franšiz. Ustanovljen je bil v Viktoriji v Britanski Kolumbiji leta 1999. Ekipa ima zbirko igralcev in ekip v različnih žanrih.

Zlobni geniji dajejo skoraj zanesljive stave

Zlobni geniji je znan po tem, da ima zelo uspešne igralce v vsaki tekmovalni igri, ki jo nudi. Esports ekipa velja za eno najboljših igralniških organizacij na svetu. Na svojem seznamu ima nekaj največjih imen v esportu. Igralci, ki iščejo ešportne turnirje, na katere lahko stavijo, lahko enostavno izberejo to ekipo.

Najljubše igre igralcev Evil Geniuses

Evil Geniuses DOTA 2

Sledi Mednarodni 2011, Evil Geniuses so napovedali začetek svoje nove divizije Dota 2. Nova ekipa je vključevala DeMoN, Jimmyja Ho, Fear in Clintona Loomisa. Prvotna naloga ekipe je bila odpotovati na Kitajsko, da se pripravi na prihajajoča tekmovanja SMM 2011 in G-League Season 3.

Evil Geniuses so bili drugouvrščeni na spomladanskem Splitu LCS 2020. Leta 2021 je ekipa osvojila nagrado LCS Rookie of the Year. Istega leta so postali dobitniki nagrade LCS Coaching Staff of the Split in LCS Summer Split All-Pro Team.

League of Legends Evil Geniuses

Konec leta 2012 in v začetku leta 2013 je ekipa EG iskala igralce, ki bi jih lahko dodala v svojo League of Legends. Organizacija je začela svojo prvo liga legend moštvo, potem ko je januarja 2013 pridobilo nekdanjo zasedbo Counter Logic Gaming EU. Poleg tega je EG podpisal pogodbo z več odmevnimi igralci za svoj prvi odstop v LCS.

Zlobni geniji so bili izziv na začetku pomladnega Splita. Ekipa je bila učinkovitejša v odnosih z javnostmi, saj je pritegnila pozornost s svojim edinstvenim logotipom "Evil". Po izgubljenem začetku s 5-7 je ekipa obrnila stvari. Preostanek sezone so imeli 5-1, da bi končali v trojnem izenačenju za drugo mesto s 100 Thieves in FlyQuestom.

Counter-Strike: Globalna ofenziva Evil Geniuses

Podjetje je najprej vstopilo Protiudarec v zgodnjih 2000-ih in je gostil več naborov do leta 2011. Ko so se leta 2009 pridružili staremu naboru compLexity Gaminga, so zmagali v finalu ameriškega prvenstva IEM IV nad compLexity Gaming in premagali Fnatic na Beat it! 2010. Podružnica Counter-Strike skupine Evil Geniuses je bila zaprta leta 2012, s čimer se je začel sedemletni odmor iz igre.

Evil Geniuses so poskušali podpisati moštvo GX leta 2015. Vendar je sporazum padel, potem ko je bila večini ekipe dosmrtno izključena iz vseh Valve turnirjev. Prepoved je bila posledica njihove vloge v incidentu prirejanja tekem v Severni Ameriki. Z nakupom ekipe NRG Esports septembra 2019 so Evil Geniuses vstopili v Counter-Strike: Global Offensive.

Zakaj je na Evil Geniuses priljubljeno staviti?

Ta e-športna ekipa ima različne igre, na katere lahko igralci stavijo. Tako lahko igralci najdejo široko paleto kvot na najboljših spletnih mestih za esport stave. Uspeh Evil Geniuses je odvisen od sposobnosti njihovih igralcev, da nastopajo na najvišji profesionalni ravni. Njihovo učinkovito izvajanje načrta timskega dela je pustilo neizbrisen pečat v njihovi zgodovini. Ekipa simbolizira pester nabor dosežkov prejšnjih zvezdnikov. Te zgodovinske zapuščine in pomembne povezave so pomagale pri zaposlovanju izjemnega osebja. Ti so tudi pripomogli k prizadevanjem ekipe za rast in preoblikovanje, zaradi česar je ena izmed priljubljenih za igralce spletnih stavnic na ešport.

Stave na ekipe Evil Geniuses

Uporabniki morajo biti polnoletni, da jim je dovoljeno uporabljati katero koli spletno mesto za stave. Poleg tega se morajo vsi igralci v celoti zavedati tveganj, povezanih s stavami. Ljubitelji ešportnih stav lahko najdejo kvote Evil Geniuses na skoraj vsakem spletnem mestu za ešportne stave. Ta spletna mesta ponujajo različne trge stav na ešport, vključno z zmagovalci turnirjev, stavami na denarno linijo, seštevkom tekme in stavami na hendikep.

Kljub temu imajo stave na Evil Geniuses določeno tveganje kot vse druge oblike iger na srečo. Igralci morajo opraviti raziskavo, preden sodelujejo v kateri koli dejavnosti spletnih stav. Kljub temu, da nobena ekipa nima zagotovljene zmage na nobenem dogodku, lahko igralci izkoristijo nasveti za stave na esport na voljo na internetu. To lahko pomaga posameznikom, da se seznanijo z nekaterimi igrami.

Strategija za stave na igre Evil Geniuses

Ekipe Evil Geniuses sodelujejo v različnih spletnih tekmovanjih in so si prislužile sloves vodilnega podjetja za e-šport. Igralci morajo izkoristiti bonuse. Nekatera spletna mesta za stave ponujajo esports bonus spodbude tako novim kot obstoječim igralcem. Ti bonusi pomagajo zgraditi denarne rezerve.

Prav tako je treba imeti dobro opredeljeno strategijo stav. Igralci bodo verjetno uspešnejši, če imajo osnovno predstavo o strategiji stav na igro. Te strategije ščitijo igralce pred neracionalnimi odločitvami. Priporočljivo je, da spremljate kanale družbenih medijev Evil Geniuses in druge objave na njihovi spletni strani. Te objave pomagajo igralcem, da ostanejo na tekočem z ekipo in njenimi igralci. Ključnega pomena je razumeti trge, ki jih ponujajo spletna mesta za ešportne stave, in primerjati te kvote. Igralci morajo izkoristiti te fantastične odprtine za stave, da povečajo svoje zmagovalne možnosti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice