Vse o stavah na SK Gaming

SK Gaming je priznana organizacija in ena najbolj znanih esport ekip v profesionalnih video igrah po vsem svetu. Schroet Kommando (SK), uspešno podjetje za ešport s sedeži v Kölnu in Berlinu v Nemčiji, so leta 1997 ustanovili predani prijatelji. V zadnjih dveh desetletjih in pol je bil SK Gaming uspešen na velikih turnirskih srečanjih. Dobili so tudi milijone dolarjev nagrad v različnih športih. Kot ambiciozen tekmec in podjetje, ki razmišlja izven okvirjev, je SK naredil nekaj najbolj znanih ljudi v zgodovini ešporta in vodil na več frontah.

SK Gaming je kljub zmagam na igrišču in zunaj njega vedno poudarjal mednarodno vzdušje med svojimi člani. Od ustanovitve skupine je poskušala graditi prijateljstva med igralci in osebjem iz različnih etničnih in verskih okolij.

Vse o stavah na SK Gaming
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Igralci SK Gaminga

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel in Kérian Candolfi, splošno znan kot Kérian, zastopajo SK Gaming v raketna liga tekmovanja. Prvi je iz Danske, druga dva pa iz Danca.

Štirje nemški igralci zastopajo SK Gaming na tekmovanjih Clash Royale. To sta Justus von Eitzen, alias Flobby, in Morten Mehmert, splošno znan po svojem imenu Morten. Druga dva sta Samuel "xopxsam" Klotz in Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming ima tudi ekipo v Brawl Stars. Je med najbolj priljubljenimi ešportnimi ekipami. To so Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri in Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito in Sergio Iglesias alias Kiwii dopolnjujeta seznam petih oseb. Symantec je edini Nemec v vrhunski e-športni ekipi; ostali so španski.

Seznam FIFA SK Gaminga sestavljata le dva nemška igralca. To sta Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, in Tim "TimLatka" Schartmann.

Igralci League of Legends

V igri sta dve ekipi liga legend. To sta začetna ekipa SSK Gaming, ustanovljena leta 2010, in SK Gaming Prime, ustanovljena leta 2014. Seznam Prime sodeluje predvsem na lokalnih turnirjih. Glavno skupino sestavlja sedem igralcev, med njimi tudi Erberk "Gilius" Demir in Janik Bartels, alias Jenax, oba iz Nemčije. Drugi igralci so Jean "Jezu" Massol (Francija), Erik Wessén alias Treatz (Švedska) in Thomas "Tom" Diakun iz Združenega kraljestva. Druga dva sta Daniyal Gamani, znan kot Sertuss, iz Nemčije, in Simon' Swiffer' Papamarkos iz Avstralije.

Primarno ekipo sestavlja tudi sedem igralcev. Dva sta nizozemska igralca; Alois Nelissen, splošno znan kot Alois, in Max' Raqo' Temminck. Med najboljšimi člani e-športne ekipe so tudi Georgia Paras alias TroubleInc (Nemčija), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Litva) in Sven Vidović alias Dehaste (Hrvaška). Druga dva sta Ilya Makavchuk (Belorusija) alias Gadjet in Patryk "Mystiq" Piórkowski iz Poljske.

Najmočnejše igre SK Gaminga

Brawl Stars

To je najbolj robustna igra SK Gaminga. Ekipa Brawl Stars je bila ustanovljena leta 2022 in trenutno sestavlja igralce s 5 zvezdicami in je ena znana esport ekipa iz SK Gaminga. Ekipa je zmagala na več najboljših tekmovanjih Brawl Stars. Kljub različni turnirji zmag, ta ekipa je znana po svoji poti do svetovnega finala Brawl Stars 2020.

Zaključek je bil zadnji dogodek leta, ki ga je organiziral Supercell. Med turnirji, ki jih organizira Supercell, je bilo tudi svetovno prvenstvo tekmovalne sezone 2020. Ekipe, ki so kvalificirane za turnir, so najboljše ekipe e-športa prek svetovne kvalifikacijske kampanje skozi vse leto. Ekipa SK Gaming je končala na tretjem mestu in si prislužila nagrado 125.000 $.

Clash Royale

Štiri zvezdice predstavljajo ekipo na mednarodnih tekmovanjih. SK Gaming je to ekipo ustanovil leta 2018 in je nato osvojil več kot 190.000 $ denarne nagrade. Njihov zadnji uspeh je bil v svetovnem finalu lige Clash Royale 2020. Ekipa je na tekmovanju končala na drugem mestu in si prislužila nagrado 70.000 $. Ekipa je zmagala v ligi Clash Royale League 2019 West Fall Season.

liga legend

Ekipa ima najobsežnejši seznam v SK Gamingu. Ta ekipa, razširjena po glavni ekipi in SK Gaming Prime, je imela uspehe na različnih tekmovanjih. Nekateri uspehi so bile osvojene nagrade, drugi pa so bili na položaju, na katerem so končali.

Zakaj je SK Gaming priljubljen?

SK Gaming je legendarna organizacija z dolgo in slavno zgodovino. Ekipa se je uveljavila kot izjemna blagovna znamka e-športa. Obstajajo že kar nekaj časa, ustanovljeni so bili leta 1997! Starejši igralci iger in ljubitelji ešporta se spominjajo tistih časov, a leta pozneje sta rasla njihova javna podoba in spoštovanje.

SK Gaming se je sčasoma počasi razvijal v večini iger in se je sčasoma uveljavil kot stalna prisotnost v industriji e-športa. League of Legends, CSGO, Quake in druge igre nosijo pečat organizacije.

Organizacija se je povečala in zdaj sodeluje v različnih igrah in esportnih tekmovanjih. Podporniki po vsem svetu ga dobro spoštujejo in ga podpirajo, čeprav ni tako privlačna kot prej. Pred njihovimi igralci je svetla prihodnost in kdo ve, kaj jih čaka?

Zakaj je ta ekipa priljubljena za stavljanje?

Brawl Stars je daleč najbolj zaželena možnost stavnikov. Z nekaj neverjetnimi zmagami je SK Gaming prevladoval na profesionalni sceni. Imajo dobre rezultate proti drugim močnim ekipam in dosledno delujejo dobro. Ker Brawl Stars ni tako slaven kot nekateri druge ešportne igre, nekatere stavnice ga ne uvrstijo na svoj "roster"

Nagrade in rezultati SK Gaminga

SK Gaming je bila zelo cenjena ekipa v 2000-ih, z naraščajočo bazo oboževalcev v 2010-ih. Vendar v Ekipi ni več globalno prevladujočih sil. Stvari so šle s SK že dolgo na jug, a zdi se, da so končno uredili stvari.

Tudi če njihovi rezultati niso najboljši, je prisotnost SK Gaming Esports dosledno priznana. Skozi leta je ekipa dosegla izjemne rezultate. Ko gre za manjše ešportne igre, kot sta Brawl Stars ali Clash Royale, so brez konkurence.

Brawl Stars

Ekipa je v zadnjih nekaj letih zmagala na šestih zaporednih tekmovanjih. Zmagali so na prvenstvu Brawl Stars Championship 2022: marec EMEA finale, ki poteka na spletu v Evropi. SK Gaming je zmagal v Gamestars League Season 2: International Finals, ki je potekal na spletu po vsej Evropi leta 2021. Ekipa je v istem letu zmagala na štirih drugih dogodkih, vključno z ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Na spletnem turnirju so sodelovale ekipe iz Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. Brawl Stars Championship 2021: oktober EMEA finale, Brawl Stars Championship 2021: september EMEA finale in ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA so med drugimi osvojenimi turnirji. Leta 2020 je ekipa končala na tretjem mestu v svetovnem finalu Brawl Stars. Osvojili so pomembno nagrado 125.000 $.

Clash Royale

Nato je bila ekipa leta 2020 dvakrat drugouvrščena. SK Gaming je izgubil finale Clash Royal League 2020, vendar je prejel nagrado v višini 70.000 $ za drugo mesto. Podobno so prejeli 54.000 $ za drugo mesto v zahodni jesenski sezoni Clash Royale League 2020.

V letu 2019 je bila ekipa dvakrat zmagovalka; Clash Royale League 2019 West Fall Season in QLASH League 2. Na prejšnjem turnirju so osvojili 60.000 $. Ekipa SK Gaming je končala na drugem mestu v ligi Clash Royale League 2019 West Spring Season, kjer je zaslužila 40.000 $. Ekipa je zaslužila enak znesek, 40.000 $, za podoben cilj, 2., v jesenski sezoni evropske lige Clash Royale 2018.

Drugi rezultati

SK Gaming je zmagal v januarskem finalu pokala prvakov FUT 19. Njihova zmaga na turnirju FIFA jim je prinesla 50.000 $. Turnir stopnje 2 je vključeval različico igre FIFA 19.

V zadnjem času ekipa ni imela pomembnega uspeha v Rocket League. Na RLSC Season X-Spring: EU Major so osvojili tretje mesto, kjer so osvojili 10.000 $.

Tudi ekipa League of Legends v zadnjem času ni imela pomembnega uspeha. Na turnirju LEC Spring 2021 so zasedli šesto mesto.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci SK Gaminga

Obstaja več igralcev, ki predstavljajo SK Gaming na več tekmovanjih. Vendar niso vsi tako priljubljeni. To so znani igralci v ekipi:

BIGSPIN

Uradno znan kot Lucas Nägeler, je igralec član ekipe SK Gaming Clash Royale od oktobra 2019. Igralec se ponaša z velikim številom sledilcev na straneh družbenih medijev. BigSpin ima več kot 400.000 sledilcev. Večina jih je iz storitve pretakanja Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert se je ekipi Clash Royale pridružil junija 2018. Igralec je priljubljen med oboževalci na sceni ešporta. Na svojem profilu na družbenih omrežjih ima več kot 400.000 sledilcev. Večina sledilcev je na Twitchovi storitvi za pretakanje ešporta, kjer ima več kot 269.000 sledilcev.

IKAOSS

SK Gaming je januarja 2022 kupil Ruben Exposito. Brawl Stars pro ima več kot 140.000 sledilcev na družbenih omrežjih. Večina sledilcev je na Instagramu in storitvi pretakanja Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro se je pridružil ekipi SK Gaming Brawl Stars junija 2020. Na pretočni storitvi Twitch ima več kot 10.000 sledilcev. Drugi sledilci so razširjeni prek Instagrama, Twitterja in YouTuba.

Kje in kako staviti na SK Gaming

To je ena izmed tistih nenavadnih e-športnih ekip, ki se odlikujejo v majhnih igrah, a imajo težave v večjih. To ni bilo vedno tako; SK je v preteklosti pokazal nekaj neverjetnih predstav, tudi v igrah, ki jih ne igrajo več. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick in Dafabet so nekateri izmed najbolj priljubljenih SK Gaming spletna mesta za ešportne stave.

Igralci pa morajo biti pripravljeni tvegati, če nameravajo staviti na SK. To je zato, ker so seznami SK Gaming nagnjeni k slabšim rezultatom, ko si tega ne morejo privoščiti. Vendar pa lahko prekašajo tudi najbolj učinkovite ekipe in zadajo izločilne udarce. Končno, igralci morajo preučiti zgodovinske rezultate SK v vseh svojih igrah.

Kakšna je najboljša strategija za to ekipo?

Stave lahko na SK Gaming vlagajo širok nabor stav za vse igre, v katerih tekmujejo. Dokončne zmage pa so najvarnejše stave SK Gaming na splošno. Ko jih je treba inteligentno združiti, s temi ne moremo zgrešiti. Stave na SK Gaming na najboljših spletnih mestih za stave na ešport so tvegane, vendar se lahko lepo poplačajo. Brawl Stars je edina igra, kjer bo večina stav zmagovalna. Vse druge igre bodo zahtevale natančno načrtovanje in študij, da se stave izplačajo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak