Virtus.pro

Virtus.pro je priznana ruska ešportna organizacija, ustanovljena leta 2003. V času obstoja organizacije je pod imenom ekipe igralo več kot 100 igralcev. Ekipa je znana po nekaj neverjetnih predstavah v preteklih letih. Predvsem je osvojil prvo mesto več kot 100-krat na različnih tekmovanjih v različnih disciplinah e-športa, da bi utrdil svoj položaj med najboljšo ekipo e-športa, kar je bilo kdaj.

Uspeh ekipe je pripeljal do oblikovanja ženske ekipe Virtus.pro 5. septembra 2012. 18. septembra 2014 je bila ustanovljena Virtus.pro Polar Team. Pozneje je organizacija novoustanovljeno ekipo preimenovala v ASUS.Polar. Preimenovanje je bilo narejeno, da bi postala ločena blagovna znamka, vendar z istim lastništvom. Ta načrt je bil na koncu neuspešen. Organizacija jo je združila z Virtus.pro in nova blagovna znamka je prenehala obstajati. Virtus.pro je leta 2015 prejel več kot 100 milijonov ameriških dolarjev od USM Holdings, ki je v lasti Alisherja Usmanova. V nadaljevanju je ekipa postala del Holdinga ESforce eSports.

Virtus.pro
Trenutni igralci Virtus.pro

Trenutni igralci Virtus.pro

Kot smo že omenili, je v preteklih letih za Virtus.pro igralo nešteto igralcev, pri čemer so se nekateri upokojili iz ešporta, drugi pa so bili odpuščeni iz ekipe zaradi slabih rezultatov. Vendar pa Virtus.pro takšne igralce običajno zamenja z drugimi iz najboljše esports ekipe. Nekateri preostali igralci so omenjeni spodaj.

  • Igralci Counter Strike: Global Offensive so Evgeniy Lebedev, Timur Tulepov, Mareks Galinskis, Ali Dzhami in Alexey Golubev.
  • Dota 2 igralci so Xakoda Lipartiia, Danial Lazebny, Dmitrii Dorokhin, Ivan Moskalenko in Danil Skutin.
  • Rainbow Six Siege na seznamu so Ali Alan, Pavel Kosenko, Mironov Andrey, Eugin Petrishin in Andrey Bavian.
  • PlayerUnkown's Battlegrounds na seznamu so Dmytro Dubenyuk, Batulin Alexander, Kirill Lukyanov, Yaroslav Kuvichko in Ramazan Valiulin.

Seznami se običajno občasno spremenijo glede na nastope igralcev. Znano je, da organizacija Virtus.pro gosti večino prvotnih igralcev Golden Five, ekipo z najbolj priljubljenim seznamom za Counter-Strike na Poljskem v tistem času.

Države igralcev

Igralci Virtus.pro prihajajo iz več različnih držav. Med njimi so Rusija, Ukrajina, Estonija, Danska, Latvija, Nemčija, Kazahstan, Belorusija, Moldavija, Kirgizistan, Slovaška, Poljska, Uzbekistan in Švedska. Vendar pa je večina igralcev iz Rusije. Virtus.pro nima omejitev glede tega, kdo se lahko pridruži ekipi glede na državo izvora. Učinkovitost je ključna metrika, ki jo uporabljajo.

Trenutni igralci Virtus.pro
Virtus. Pro-jeve najmočnejše igre

Virtus. Pro-jeve najmočnejše igre

CS: GO

Trenutno (od leta 2022) je najmočnejša igra Virtus.pro Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Odličen nastop na tekmovanju se je začel leta 2014, ko je organizacija podpisala petčlanski seznam AGAiN, ki je vključeval Jaroslawa Jarzabkowskega, Pawela Bielinskega in Janusza Pogorzelskega. Podpisal je tudi igralca Zlate petice Flipa Kubskega in Wiktorja Wojtasa. Ekipa je istega leta zmagala na EMS One Katowice in CEVO sezoni, naslednje leto pa je zmagala na ESEA.

Leta 2018 je bil oblikovan nov seznam CS: GO, s prejšnjega seznama pa sta ostala le Janusz in Pawel. Naslednja najboljša uspešnost je bila leta 2019, potem ko so osvojili 10.708 ameriških dolarjev za prvo mesto v poljski eSports League Spring.

Dota 2

Virtus.pro je znan tudi po svoji uspešnosti v Dota 2. Mnogi igralci običajno stavijo na ekipo kot svojo najljubšo ekipo za zmago v večini lig in turnirjev. Ekipa je v sezoni 2018-2019 Dota Pro Circuit osvojila drugo mesto. V regionalnih ligah Dota Pro Circuit 2021 je Virtus.pro postal edina ekipa v vseh regijah, ki je v dveh sezonah končala s 7-0.

Rainbow Six Siege

Virtus.pro je vstopil v Rainbow Six Siege sceno leta 2020 in že izstopa kot ena od strašljivih ekip v večini dogodkov v igri. Glavni trener ekipe Rainbow Six Siege je Artyom Morozov.

Virtus.pro je imel tudi različne oddelke za Fortnite, League of Legends, Artefact, Starcraft, 2, World of Tanks, Quake Champions, Apex Legends in Hearthstone. Te discipline so trenutno suspendirane iz različnih razlogov.

Virtus. Pro-jeve najmočnejše igre
Zakaj je Virtus.pro priljubljen?

Zakaj je Virtus.pro priljubljen?

Virtus.pro je zaradi številnih razlogov med najbolj priljubljenimi e-športnimi ekipami na svetu. Za začetek je ekipa delovala razmeroma dobro in je večino tekem, ki jih igra, zmagala. To daje igralcem samozavest, da stavijo na ekipo, saj vedo, da obstajajo velike možnosti, da bo ekipa nadaljevala z odlično predstavo.

Drug razlog za priljubljenost Virtus.pro je, da je dobro voden. Vodstvo naredi vse, da ekipa deluje z dobičkom. To vključuje suspendiranje igralcev ali celo celotne discipline, kadar koli pride do težav z zmogljivostjo. Igralcem ni treba skrbeti za sezname za katero koli igro Virtus.pro ekipe.

Virtus.pro običajno sodeluje na večini večjih dogodkov in turnirjev v ešportu. To pomeni, da lahko navijači ekipe vedno poiščite turnirje in lige na najboljših spletnih mestih za stave na e-šport za stave na ekipo. Ekipa ima tudi sezname za več disciplin. Igralci lahko tako stavijo na isto ekipo v različnih e-športnih igrah.

Virtus.pro je priljubljen tudi zaradi svojega zabavnega sloga igre. To še posebej velja v Doti 2. Igralci lahko tako uživajo v gledanju igranja ekipe po oddaji stav. Ekipa je dobro usklajena, pri čemer vsak igralec kaže neverjetne igralne sposobnosti.

Zakaj je Virtus.pro priljubljen?
Nagrade in rezultati Virtus.pro

Nagrade in rezultati Virtus.pro

Intel Extreme Masters XV – Svetovno prvenstvo 2021

Virtus.pro je sodeloval na tem prvenstvu in končal na drugem mestu in osvojil nagrado v višini 180.000 ameriških dolarjev iz nagradnega sklada 1 milijon ameriških dolarjev. Dogodek je v Evropi gostoval 16. in 28. februarja 2021. Format prvenstva je imel fazo igranja z dvojno izločilnostjo, iz katere se je preostalih osem ekip uvrstilo v skupinski del. Skupinski del je imel dva formata dvojne izločitve, pri čemer so se najboljše tri ekipe uvrstile v končnico. Končnica je vodila v četrtfinale, polfinale in veliki finale.

Flashpoint, 2. sezona

Ta liga CS: GO je potekala v Evropi od 10. novembra 2020 do 6. decembra 2020. Virtus.pro je zmagal na turnirju in prejel 500.000 ameriških dolarjev iz nagradnega sklada 1 milijon dolarjev. V ligi je sodelovalo dvanajst eSport ekip. Ligaški format je vključeval skupinske faze, fazo zadnje priložnosti in končnico.

DreamHack Masters Las Vegas 2017

DreamHack organiziral to serijo iger Global Offensive brez povezave, ki je gostovala v MGM Grand Garden Arena. Na tekmovanju je nastopilo 16 ekip, ki so igrale skozi skupinske faze, sestavljene iz štirih skupin, v vsaki so bile štiri ekipe. Prvi dve ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v končnico, ki vodi v finale. Virtus.pro je zmagal v seriji in v žep pospravil 200.000 $ iz nagradnega sklada 450.000 $.

ELEAGUE Major: Atlanta 2017

Ta liga je potekala brez povezave v Atlanti od 22. januarja 2017 do 29. januarja 2017. V skupinskih fazah je imela 16-moštvo po švicarskem sistemu, iz katerega je osem ekip napredovalo v končnico, ki je vodilo v finale. Virtus.pro je končal na drugem mestu in domov odnesel nagrado v višini 150.000 ameriških dolarjev iz nagradnega sklada v višini 1 milijona ameriških dolarjev.

DreamHack Open Bukarešta 2016

Ta odprta serija za igro Global Offensive brez povezave je potekala v Bukarešti od 16. novembra 2016 do 18. novembra 2016. Dogodka je sodelovalo osem ekip. Format je imel dve skupini, ki sta igrali v obliki dvojne eliminacije, in končnice, ki so imele razred enojnih izločitev. Virtus.pro je zmagal v seriji in domov odnesel 50.000 ameriških dolarjev iz nagradnega sklada 100.000 ameriških dolarjev.

ELEAGUE 1. sezona

Ta liga brez povezave je potekala v Atlanti od 24. maja 2016 do 30. julija 2016. Oblika je vključevala skupinske faze, končnice, fazo zadnje priložnosti in končno končnico. Virtus.pro je zmagal v ligi in prejel 400.000 ameriških dolarjev iz nagradnega sklada v višini 1,4 milijona ameriških dolarjev.

Drugi dosežki Virtus.pro vključujejo tretje mesto na World Electronics Sports Games 2016, prvo v ESL ESEA Pro League Invitational 2015, prvi v sezoni 18 ESEA: Global Invite Edition in prvi v ESL Major Series One Katowice 2014.

Nagrade in rezultati Virtus.pro
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Virtus.pro

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Virtus.pro

Jaroslaw Jarzabkowski

Jaroslaw Jarzabkowski, bolj znan po uporabniškem imenu Pashabiceps, je trenutno najstarejši in eden najbolj priljubljenih igralcev v ekipi Virtus.pro. Že vrsto let je med najbolj priljubljenimi igralci v ekipi, zahvaljujoč svoji spretnosti in spretnostim v Counter-Strike: Global Offensive. Številni ljubitelji ešporta ga imajo za enega največjih. Njegove neverjetne poverilnice podpirajo to priljubljeno mnenje. Do zdaj je ustvaril tudi dober znesek nagrad, pri čemer se bodo številke verjetno povečale, ko bo nadaljeval z igranjem.

Mareks Galinskis

Mareks Galinskis je še en priljubljen igralec Virtus.pro, ki je bolj znan po svojem uporabniškem imenu Yekindar. Maja 2020 je podpisal pogodbo z Vitrus.pro in njegov vpliv je bil občuten skoraj takoj, ko je s presenetljivimi predstavami pomagal ekipi zmagati na naslednjem dogodku, kvalifikacijskem turnirju CIS Cup 2020 Blast. Prav tako je vodil ekipo do zmage na IEM York CIS in pri tem na strežniku objavil najboljšo oceno doslej. Tudi ko Yekindar ne pokaže svoje najboljše predstave na tekmi, vedno ustvari prostor za svoje soigralce, da zasijejo. Dodatek takšnih igralcev pomaga, da Virtus.pro postane znana eSport ekipa.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Virtus.pro
Kje in kako staviti na Virtus.pro

Kje in kako staviti na Virtus.pro

Stave na Virtus.pro so precej enostavne. Prvi korak je najti spletno mesto za ešportne stave, kjer ste upravičeni. Pri izbiri spletnega mesta, razmislite o možnostih plačila, omejitve transakcij, zanesljivost in prijaznost do uporabnika, ki vam zagotavljajo najboljšo izkušnjo stav na ešport. Prav tako morate zagotoviti, da spletno mesto ponuja trge stav na ešport v disciplinah, v katerih sodeluje Virtus.pro. Naslednji korak bo deponiranje sredstev v spletno mesto za stave na esport in položite želeno stavo. Dober nasvet je, da vedno preverite morebitne razpoložljive bonuse in jih dobro izkoristite.

Najboljša strategija za stave na Virtus.pro

Za začetek bi morali razmisliti o seznamu ekip za e-šport in zagotoviti, da niso bile narejene spremembe, ki bi lahko vplivale na uspešnost ekipe. Če pride do sprememb, boste morda morali ustrezno prilagoditi svojo stavo. Razmislite tudi o omejitvi svojih stav na discipline e-športa, v katerih Virtus.pro redno deluje dobro. Ne pozabite pametno izbrati vrste stave in zneska stave ter se izogibati čustvenim stavam.

Kje in kako staviti na Virtus.pro