Novice

July 21, 2022

Nindže v pižamah še naprej prevladujejo v e-športu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nindže v pižamah Losesto ZETA Division v VCT Masters

Divizija ZETA si je zagotovila finale Valorant Champions Tour Rega za končnico Masters Reykjavika s ključno zmago z dvema proti ena nad Ninjas in Pyjamas. Obe ekipi sta se v izločilno tekmo uvrstili z rezultatom ena ena v skupinskem delu, zmagali proti Fnatic in izgubili proti DRX.

Nindže v pižamah še naprej prevladujejo v e-športu

Tako bi ekipa, ki je premagala drugo, pridobila končno mesto v končnici in nadaljevala svoj niz na Islandiji. Igralci so imeli priložnost napovedati zmagovalca na različnih spletnih mestih za ešportne stave. NiP je prevzel vodstvo v seriji s trinajst proti šest na ZETA-inem zemljevidu Splita, kot je napovedalo več spletnih strani z nasveti za esport stave. Po sedmih do petih v prvem polčasu je NiP s tremi zaporednimi krogi končal močno in prevzel eno nič prednosti.

Vendar je ZETA odgovorila s trinajst proti deset zmago na NiP-jevem zemljevidu Icebox. Z zmago je ZETA po histeričnem prvem polčasu vzpostavila osem proti štiri prednosti pred NiP. Yuuma Hisamoto, znan kot Dep, iz ZETA, je prevzel vlogo Jett za svojo ekipo. Končal je z 2,0 KD po 26 ubojih in 13 smrtnih žrtvah. Kljub temu, da je bilo videti, da ZETA izgublja pri izbiri zemljevida, so se lahko ponovno sestavili na Iceboxu in tako izenačili serijo na ena-ena.

Zlom je bil zadnji zemljevid serije. Serija je bila pred tem odigrana le enkrat, in sicer s strani ZETA med njihovim prejšnjim Fnatic dvobojem. Kljub temu, da je NiP dosegel match point, je ZETA ponovno pridobila zemljevid in izsilila podaljške proti NiP. Nindže v pižamah so po zgodnjem vodstvu s težavo ohranile svoj zagon. Dvoboj je šel v podaljšek, kjer je ZETA zmagala na zemljevidu in tekmi s štirinajstimi točkami proti dvanajstim.

Nindže v pižamah prevladujejo v Fnatic

Na svojem prvem srečanju v International Lan, Ninje v pižamah premagal Fnatic z dvema nič. Od začetka VCT je Fnatic ena največjih ekip na sceni stav na esport Valorant. Od začetka leta, Fnatic zdi se, da je prevladoval do kvalifikacij. Vendar pa je prišlo do padca njihove uspešnosti, odkar so se kvalificirali, zaradi česar je priljubljenost ekipe pri spletnih stavah padla.

Vzpon: Prvi zemljevid

Ta zemljevid naj bi bil Fnaticova izbira, a se ni pojavil. NiP je prišel igrati in dominirati na LAN; brazilski zagon je bil preprosto nedosegljiv. Videti so bili bolje pripravljeni, bolj samozavestni in so imeli najostrejši cilj.

Split: Drugi zemljevid

Drugo srečanje se je začelo po nekaj tehničnih pavzah in daljših odmorih. Po prevladujočem zemljevidu po izbiri Fnaticsa se je to zdelo za NIP kos pogače. In res, tako se je počutilo. NIP je prvi polčas dobil osem proti štiri, medtem ko je igral na strani napadalca. Ekipa je nato razburila prvo ekipo EU, Fnatic, s kratkimi hlačami in Buckyjem za rezultat od trinajst proti osem.

Nindže v pižamah podpišejo Brollana

Najboljši esports outfit je napovedal pridobitev švedskega igralca Counter-Strike: Global Offensive Brollana, Ludviga Brolina iz Fnatica. Kot je NIP omenil v objavi na spletnem dnevniku, podpis poveča aktivno članstvo ekipe na pet.

NiP je postal eden izmed izzivalcev naslova in igralci lahko pričakujejo, da bodo tudi po tej pridobitvi močna ekipa pri spletnih stavah na ešport. Jonas Gundersen, izvršni direktor NiP, je opozoril, da so Brollana gledali že leta. Dosegli so točko, ko ni bilo vprašanje, ali se bo pridružil, ampak kdaj.

Ninje v pižamah Izdaja pižame

NiP je pred kratkim predstavil svojo prvo kolekcijo nočnih oblačil. Vendar imajo svoje stroške in le omejeno jih je število. Pižama je 99,99 € (110 $) in vsebuje dvodelno obleko iz poliestra z učinkom svile v črni barvi. Vključujejo tudi subtilno neonsko šivanje emblema NiP. Motto je lani prenovil logotip z ogretim tiskom na sprednji desni strani.

Na žalost se zdi, da je omejena izključno na priložnostna oblačila. Trenutno ni namena, da bi jih ekipa nosila na prihodnjih dogodkih. Ta poteza bi lahko bila največja pomanjkljivost te najnovejše blagovne kampanje.

Ta nova oblačila so del nove promocije "Dobrodošli v klubu" podjetja NiP. Kupci bodo v okviru trženja prejeli tudi digitalno različico jammijev. Vendar, kako je to dobavljeno, ni povsem očitno.

O Ninjah v pižamah

Video igre so postale ena najbolj razširjenih oblik stav na svetu. Napredek tehnologije in interneta je igralcem video iger pomagal, da izstopajo in tekmujejo po vsem svetu. Nove igre se nenehno razvijajo, stare pa posodabljajo, da ustrezajo potrebam oboževalcev.

Vrhunske stavnice izkoriščajo rastoči trg, da uporabnikom ponudijo edinstvene stavne kvote esports turnirji. Vendar pa igralci, ki jih zanimajo Ninje v pižamah, raje stavijo na CS: GO in Rainbow Six Siege.

Leta 2000 so Potti, Tommy Ingemarsson in Tootzi, Christoffer Olsson, ustanovili Ninjas in Pyjamas, NiP kot klan, ki temelji na LAN. NiP je začel vplivati na švedsko sceno Counter-Strike z dodatkom novih igralcev. Zaporedne zmage na spletnih in offline dogodkih in turnirjih so utrdile njihov status najboljšega švedskega klana.

Zgodnji klan NiP je imel različna imena, medtem ko je sodeloval v več LAN-ih brez povezave. CPL Cologne je bil njihov prvi velik dogodek LAN, ki je bil decembra 2000. Kljub odsotnosti več ključnih igralcev so končali na solidnem četrtem mestu. Ta nastop je povzročil potrebo po zamenjavi igralcev. Istega meseca je več igralcev odšlo po zmagi na glavnem dogodku Babbages CPL v Dallasu. Ekipi NiP se je pridružilo tudi nekaj novih igralcev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice