Najbolj priljubljena Battlefield stavna spletna mesta 2024

Ta vodnik za stave Battlefield eSports se potopi v vso dinamiko v zvezi s stavami na tem bloku. Izvedite več o ozadju videoigre, različnih igrah v seriji, igranju, mestu Battlefielda na sceni e-športa, stavnih trgih in kvotah, turnirjih e-športa, na katere lahko stavite, najboljših ekipah e-športa Battlefield itd.

Po statističnih podatkih je industrija e-športa leta 2021 vredna neverjetnih 1,08 milijarde ameriških dolarjev, do leta 2024 pa naj bi dosegla 1,62 milijarde ameriških dolarjev. Konkurenčnost v industriji e-športa je spodbudila e-športne stave, zlasti po izbruhu pandemije. Ker je bila večina dogodkov v živo odpovedanih, so stavnice raziskale e-šport, da bi igralcem ponudile nekaj za stavo.

Najbolj priljubljena Battlefield stavna spletna mesta 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O seriji Battlefield

Danes so stave na e-šport med najhitreje rastočimi trgi na področju spletnih iger na srečo. Statistični podatki kažejo, da je bila leta 2020 skupna vrednost stav v e-športu več kot 12,9 milijarde ameriških dolarjev.

Eden od e-športov, na katere lahko danes stavite, je Battlefield. Čeprav ni tako pomembna kot druge e-športne igre, je novi del, Battlefield 2042, naslednja velika stvar. Njegov namen je popraviti vse pomanjkljivosti, ki so prišle s svojima predhodnikoma, Battlefield 4 in Battlefield 5.

Battlefield je a videoigra prvoosebne streljačine (FPS) ki se ponaša z več posameznimi igrami in razširitvenimi paketi. Glavne igre so Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ) in zadnji del, Battlefield 2042 (2021).

Battlefield 4

Battlefield IV je najbolj dominanten del. To je edina igra v seriji, ki je dobro zastopala franšizo na sceni e-športa. Zgodba se odvija šest let po izmišljeni vojni leta 2020. Battlefield 4 je bil izdan leta 2013 in je bil hvaljen zaradi odlične grafike, igranja in načina za več igralcev.

Čeprav je še vedno najboljša e-športna igra v seriji, je način za enega igralca in napake v načinu za več igralcev povzročila malo kritike.

Battlefield V

Battlefield V je bilo nadaljevanje Battlefield 4, a na žalost ostaja neuspeh. Zaradi marketinških pomanjkljivosti ni izpolnil pričakovanj. Poleg tega je poudarek na kampanji za enega igralca namesto na kampanji Battle Royale, ki je sinonim za e-šport, ki je uničil potencial igre. Je pa nekaj stvari, ki so igralcem všeč pri igri Battlefield 5.

Prišlo je z več dodatki, na primer z novimi načini za več igralcev, vključno z "neprekinjenim" načinom kampanje "Firestorm" in "Grand Operations". V Battlefield V je izboljšan realizem zahvaljujoč motorju igre Frostbite 3, način Battle Royale pa je ukrivljen okoli stebrov franšize uničevanja, vozil in, kar je pomembno, timske igre.

Battlefield 2042

19. novembra 2021. je izšla težko pričakovana Battlefield 2042. Vsebuje sedem popolnoma novih zemljevidov in zanimiv portalski način. Ena stvar, zaradi katere je ta del nenavaden, je, da je igra samo za več igralcev, kar pomeni, da je osredotočena na e-šport.

Čeprav ob zagonu ni razvrščenih ali e-športnih načinov, ima igra vsaj orodja za ustvarjanje, ki igralcem omogočajo prilagajanje načinov igre. Uvrščeni načini in načini e-športa trenutno niso na voljo, da bi igralcem omogočili učenje dinamike igre, ki je nekoliko zapletena. Te funkcije bodo dodane pozneje, ko se bodo igralci seznanili z igro. Battlefield 2042 še ni prišel na prizorišče e-športa, a ko bo, bo prava uspešnica. Postavljena je v bližnjo prihodnost in vsebuje futuristično orožje.

Stave na Battlefield

Čeprav stave na Battlefield niso tako priljubljene kot druge e-športne igre, se bo zagotovo prijel. Za začetek je povsem zakonito staviti na Battlefield, dokler so igralci dosegli zakonsko dovoljeno starost za igre na srečo. Stave na to video igro se v ničemer ne razlikujejo od stav na druge igre FPS, če govorimo o CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege in ostalih.

Kako se prijaviti na stavnih mestih Battlefield

Če želite staviti na Battlefield, morajo igralci najprej poiskati stavno mesto s trgi Battlefield. Nato morajo klikniti možnost prijave in dokončati postopek registracije s potrditvijo svoje e-pošte. V primeru stavnih mest brez preverjanja, znanih tudi kot stavna mesta Trustly, lahko vstopijo v igro brez težav z registracijo ali preverjanjem, tako da le položijo denar na stavnico.

Stave Battlefield za pravi denar

Nekatera spletna mesta za stave na e-šport ponujajo brezplačne denarne stave, je večina spletnih mest za stave s pravim denarjem, zato morajo imeti igralci pravi denar, da sodelujejo v akciji. Prednost stavnih mest Battlefield za pravi denar je v tem, da lahko igralci osvojijo pravi denar, ko so njihove stave sprejete. Na stavnicah za pravi denar lahko navdušenci nad e-športnimi stavami igrajo z valutami fiat denarja ali kriptovalutami, kot sta bitcoin in ethereum.

Kako priljubljen je Battlefield?

Battlefield je med najbolj priljubljenimi naslovi EA v skupnosti spletnih iger. Vendar na sceni e-športa ni tako priljubljen. Ta segment raziskuje priljubljenost igre Battlefield in razloge, zakaj obstajajo trditve, da umira.

Bojišče v številkah

Septembra 2021 je Gamerant poročal o skokovitem porastu priljubljenosti igre Battlefield 5 na Steamu. Videoigra je zadnji teden avgusta 2021 dosegla neverjetnih 76.456 sočasnih igralcev, kar je rekord vseh časov od njene izdaje. To je bila dobra novica za razvijalce igre, saj je priljubljenost igre prej upadla.

S 1. septembrom je bil BF na 9. mestu seznama največjih sočasnih igralcev, pod Rocket League, Dead By Daylight in Rainbow Six Siege. Kljub velikim pomanjkljivostim igre je Battlefield 5 še vedno priljubljena igra.

Steam Charts je tudi poročal, da je maja 2021 igra dosegla vrhunec pri 3408 sočasnih igralcih. Priljubljenost igre se je še povečala junija, ko je največje število igralcev doseglo 11.714, medtem ko je septembra največje število igralcev naraslo na 12.284.

Žal se zdi, da za Battlefield 2042 stvari niso tako rožnate. Čeprav gre za najnovejši del, okoli igre ni veliko e-športnega pompa. Čeprav EA in DICE vztrajata, da igra deluje veliko bolje kot Battlefield 5 na isti točki, je treba še veliko pokriti. Morda bo igra postala priljubljena, ko bodo dodani manjkajoči načini e-športa in bodo ekipe začele ustvarjati sezname za Battlefield 2042.

Zakaj je Battlefield priljubljen?

Vse povedano, serija Battlefield ostaja eden najbolj priljubljenih naslovov AAA FPS. Obstaja nekaj razlogov, ki pojasnjujejo, zakaj.

Igralna skupnost Battlefield

Prvič, igra je tu že dolgo časa in se ponaša s široko skupnostjo na družbenih platformah, kot je Reddit. Prva igra, Battlefield 1942, je bila izdana leta 2002 in od takrat je bila posodobljena z več razburljivimi, novimi igrami.

Kaj je več? Vsakemu naslovu je bilo veliko dodatkov in na tone prenosljive vsebine (DLC). Založniki igre so bili tudi navdušeni nad popravljanjem hroščev in napak, kadar koli so jih opazili.

Sveže zgodbe, zapleti in vojna obdobja

Drugi razlog za priljubljenost igre Battlefield je dinamičnost. Za razliko od večine FPS iger, ki se osredotočajo na skoraj podobne zgodbe in nastavitve, je serija Battlefield raznolika.

Na primer, zadnji del, Battlefield 2042, je postavljen v bližnjo prihodnost in ima tri načine igranja. Po drugi strani pa je Battlefield V postavljen v drugo svetovno vojno, po korakih Battlefield 1, ki je postavljen v obdobje prve svetovne vojne. Torej, serija Battlefield ima vse, ne glede na to, ali želijo igralci priti na Battlefield s starim orožjem iz obdobja svetovne vojne ali s futurističnim orožjem in topništvom.

Lahko se igra na spletu (brezplačno)

Brezplačna spletna igra (z Xbox Game Pass ali Battlefield Online) je tudi razlog za skokovit porast priljubljenosti igre Battlefield. Pojasnjuje nedavni porast števila igralcev, ki sočasno igrajo Battlefield 5. Poleg tega so močno znižane cene igre prav tako spodbudile njeno priljubljenost.

Odlična mehanika igranja

Realističnost mehanike igranja igre Battlefield je tudi razlog, zakaj oboževalci iger FPS obožujejo Battlefield. Zadnje izdaje temeljijo na igralnem motorju Frostbite 3. Odlikuje ga uničljivo okolje, selektivno določanje prednosti zvoka, osvetlitev v realnem času, gledanje na velike razdalje in grafika visoke ločljivosti.

Priljubljenost Battlefielda vse manjša

Kot smo že omenili, je Battlefield imel tudi precejšen delež sovražnikov. Priljubljenost igre je na neki točki upadla zaradi nekaj razlogov, kot je opisano spodaj.

V primeru Battlefield V je osredotočenost na kampanjo enega igralca namesto na način Battle Royale razlog, zakaj priljubljenost igre upada. To je tudi glavni razlog za neuspeh igre na sceni e-športa.

Drug razlog za propad BF, zlasti zadnje izdaje, Battlefield 2042, je pomanjkanje kritičnih tekmovalnih funkcij, ki še niso izdane. Čeprav obstaja funkcija za ustvarjanje načinov po meri, Battlefield 2042 ni uvrščen in nima načina e-športa, zato ni pritegnil veliko igralcev.

Najboljša spletna mesta za stave Battlefield eSports

Z naraščajočim povpraševanjem po stavnih trgih e-športa, na stotine spletnih mest za stave e-športa so vzklile. No, to je tako dobra stvar za igralce, potem pa je lahko težko najti najboljša spletna mesta za pridružitev. Za tiste, ki niste prepričani, katera je najboljša stran za stave Battlefield, je spodaj nekaj pomembnih vidikov, ki jih je treba upoštevati.

Verodostojnost

Prva stvar, ki jo morajo igralci storiti, je, da se pridružijo stavnemu mestu, ki ima licenco katerega koli od priznanih regulatornih organov za igre na srečo. Na takšnih straneh so igralci lahko prepričani, da je njihov denar v varnih rokah in primeri prirejanja tekem niso zaskrbljujoči.

Trgi in kvote

Nato se morajo prepričati, da ima spletno mesto različne stavne trge Battlefield in veliko Battlefield dogodkov, na katere lahko stavijo. Pomembno je, da morajo biti kvote visoke.

Bančne možnosti

Drug pomemben dejavnik pri izbiri najboljšega mesta za stave Battlefield je Možnosti plačila za e-šport. Aplikacija za stave e-šport, ki se ji želite pridružiti, bi morala ponujati prilagodljive, hitre in varne možnosti bančništva. Podprti morajo biti vsi priljubljeni načini spletnega plačila. Metode pologov in dvigov v e-športu morajo biti prav tako hitre.

Bonusi za stave na e-šport

Za tiste, ki želijo povečati svoj bankroll, so promocije, kot so in bonusi brez depozitov štejejo tudi bonusi za depozite. Nekatera najboljša stavna mesta, kjer je mogoče najti bonuse, so BetWay, 22Bet, Bet365 in Betsson.

Turnirji in tekmovanja v e-športu Battlefield

Battlefield ni tako aktiven kot druge FPS igre na sceni e-športa. Ni rednih turnirjev in tekmovanj kot v Valorantu, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege in Call of Duty. To je zato, ker zadnji obroki niso bili v veliki meri osredotočeni na e-šport. Vendar pa so bile prejšnje izdaje iger FPS aktivne v preteklosti in so pritegnile več vrhunskih turnirjev in tekmovanj.

Ali obstaja prvenstvo Battlefield?

Svetovno prvenstvo je crème de la crème v e-športu. Ta turnir ima različna imena, odvisno od e-športa. Na žalost za Battlefield ni svetovnega prvenstva ali velikega turnirja, saj videoigra ni tako priljubljena v industriji e-športa. Toda ko bo najnovejši del, BF2042, pridobil na veljavi, bo zagotovo sledil vrhunski turnir, na katerem bodo okronali najboljšo ekipo, ki bo sodelovala.

Medtem ko trenutno ni premiernih turnirjev, bo nekaj preteklih turnirjev dejansko oživljenih v bližnji prihodnosti, ko bo Battlefield dobil temelje v e-športu. Spodaj je nekaj velikih turnirjev Battlefield, ki bi lahko bili v pripravi.

Montaža Zima

Podprto s Assembly Organizing Oy, Assembly Winter je finski e-športni dogodek, ki poteka že od 90. let prejšnjega stoletja. Leta 2007 je na primer turnir privabil več tekem Battlefield 2142, kjer je bila podeljena skupna nagrada v višini 13.644,88 $. Na turnirju Assembly Winter 2021 žal ni bilo dogodkov Battlefield, vendar bo Battlefield zagotovo predstavljen, ko bo zadnji del zagnal način eSports in bodo ekipe začele sestavljati svoje BF sezname.

ESL ena

Electronic Sports League One, znan tudi kot ESL One, je še en turnir Battlefield, ki je poskušal Battlefield dvigniti na prizorišče e-športa pred nekaj leti. Turnir je privabil več vrhunskih ekip v finale sezone zime 2015, ki so ga gostili v Kölnu v Nemčiji.

Osem ekip, razdeljenih v dve skupini, se je borilo za slavo. Po grozljivih bitkah je Epsilon eSports osvojil levji delež 35.000 € nagradnega sklada, potem ko je premagal INTZ e-Sports. Ko bo Battlefield 2042 aktualiziral svoje načine e-športa, ga bo ESL One zagotovo vključil v svoje turnirje in tekmovanja.

Liga ESB

Čeprav ne pritegne ogromnih nagradnih skladov, kot jih vidimo v drugih tekmovanjih, je liga ESB Battlefield V kljub pomanjkljivostim videoigre naredila nekaj pravičnega. ESB je organiziral več turnirjev, na katerih so sodelovale nekatere najbolj konkurenčne ekipe z Battlefield 5 seznami. Ko bo Battlefield 2042 dobil nedejaven e-šport, bo to eden od turnirjev, ki se bo vrnil.

Zurich Invitational

Zurich Invitational je še en turnir, ki je Battlefield postavil na zemljevid e-športa. ESB gosti turnir skupaj z GameTurnier, eStudios in g4g.ch. V sezoni 2019/2020 je dogodek privabil štiri ekipe Battlefield 1 v LAN dogodku Battlefield 1 LAN z dvojno eliminacijo, 5v5 Domination, na PS4.

Nagradni sklad ni bil tako velik, a vsaj oboževalci Battlefielda so imeli priložnost spremljati igro na tekmovalnem odru. Če bo Battlefield 2042 materializiral načine e-športa, bo ta turnir verjetno podoživet.

Zgoraj je nekaj turnirjev in tekmovanj Battlefield. Na žalost trenutno ni toliko tekmovanj, na katera bi lahko stavili, saj je igra na sceni e-športa padla.

Ker pa se DICE veseli vzpostavitve Battlefield 2042 za e-šport, z razkritjem rangiranih in e-športnih načinov, ki še niso izdani, bo podjetje verjetno sodelovalo z organizatorji e-športnih turnirjev, da bi gostili več e-športnih dogodkov, verjetno Battlefield World Cup.

Najboljše ekipe Battlefield eSports

Zdaj, ko Battlefield ni priljubljen na sceni e-športa, jih ni tako veliko Ešportne profesionalne ekipe. V e-športu ekipe običajno ustvarijo sezname za priljubljene e-športe, ki pritegnejo velike nagradne sklade, na primer DOTA 2, CS: GO, FIFA in Valorant.

Toda zdaj, ko je Battlefield pripravljen za vrnitev v e-šport, se bodo ekipe, ki so prevladovale v preteklosti, zagotovo vrnile.

Nekatere ekipe, ki jih lahko pričakujete, vključujejo;

Šport PENTA

PENTA Sports, ustanovljena leta 2013, je nemška e-športna ekipa, ki je pustila pečat na tekmovalni sceni Battlefield. Sodeloval je v sezoni ESL One Battlefield 4 Winter 2015. Ekipa se je dobro odrezala, a je žal zasedla tretje mesto. Mogoče, če bo Battlefield 2042 izdal svoje e-športne načine, bo ekipa ustvarila seznam in se vrnila k aktivnemu tekmovanju. Leta 2021 je bila ekipa aktivna na sceni CS: GO.

Epsilon eSports

Še ena vrhunska ekipa, ki bi morala nastopati v Battlefield eSports, je Epsilon eSports, organizacija za e-šport, ustanovljena leta 2008. Ekipa je zmagala v sezoni ESL One Battlefield 4 Winter 2015 in premagala INTZ e-Sports. Trenutno ima Epsilon eSports igralce v igrah Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War in H1Z1. Glede na prejšnje podvige ekipe v igri Battlefield 4 lahko vodstvo razmisli o ustvarjanju seznama BF2042.

Zgoraj je nekaj priljubljenih ekip Battlefield eSports. Verjetno bodo, ko bo Battlefield 2042 debitiral v e-športu, ko bo e-športni način aktiven, druge e-športne ekipe, ki se ukvarjajo z igrami FPS, na primer Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality in Movistar Riders, ustvarile sezname Battlefield.

Prednosti in slabosti stav na bojišču

Tako kot dve plati istega kovanca ima tudi stava Battlefield prednosti in slabosti.

Prednosti

  • Razpoložljivost igre Battlefield na stavnih mestih – Danes imajo številna spletna mesta za stave na e-šport stavne trge za e-šport. Igralcem ne bo treba brskati po številnih stavnih mestih, da bi našli stavnice s stavnimi trgi Battlefield.
  • Osvojite pravi denar – Druga prednost stav na bojno polje je, da imajo igralci možnost zmage. Toda za zapisnik lahko igralci osvojijo pravi denar le, če igrajo na stavnih mestih Battlefield za pravi denar.
  • Donosni bonusi in promocije– Zdaj, ko je med stavnimi mesti za e-šport velika konkurenca, je na voljo veliko fantastičnih bonusov za stave Battlefield za nove in obstoječe igralce.

Slabosti

  • Pomanjkanje podatkov – Za razliko od običajnih športnih stav, e-šport, vključno z Battlefieldom, nima nobenih neobdelanih podatkov, na podlagi katerih bi stavniki lahko stavili.
  • Tveganje zasvojenosti – Podobno kot lahko igranje Battlefield povzroči zasvojljivost, stave na igro prav tako predstavljajo tveganje odvisnosti in posledično težave pri igrah na srečo.

Razložene stavne kvote Battlefield

Preden se podajo v akcijo, morajo igralci razumeti stavne kvote Battlefield. Za začetek so stavne kvote prikaz tega, ali se dogodek zgodi ali ne. Pravilo je vedno, višje kot so kvote, manjše so možnosti za zmago in obratno.

Formati stavnih kvot Battlefield

Obstajajo trije standardni formati stavnih kvot. Nekatera spletna mesta za stave podpirajo samo en format kvot, medtem ko druga podpirajo vse tri formate.

  • Britanske kvote: Te kvote, imenovane tudi frakcijske ali UK kvote, so predstavljene v ulomkih, na primer 5/2. Številka na levi je znesek, ki ga igralci dobijo za stavo, ki je na desni, plus njihov začetni vložek.
  • Ameriške kvote: Te kvote so predstavljene s simbolom plus ali minus. Prvi označuje slabšega, medtem ko je drugi za favorite. Ameriške kvote z znakom plus kažejo dobiček, ki ga igralci ustvarijo za vsakih stavljenih 100 $, medtem ko znak minus označuje znesek, ki ga mora staviti igralec, da ustvari 100 $ dobička.
  • Evropske kvote: Znane tudi kot decimalne kvote, so te kvote predstavljene v decimalkah. Če želite izvedeti znesek, ki ga želite dobiti, morajo igralci svoj vložek pomnožiti na decimalno kvoto.

Stavni nasveti

Kot tradicionalne športne stave, Battlefield Stave na e-šport zahtevajo nekaj strategij povečati možnosti igralcev za zmago. Ta segment deli več nasvetov za stave Battlefield.

Prva stvar je, da se seznanite s pravili in predpisi igranja Battlefield. Mnogi igralci stav začnejo staviti na slepo, ne da bi razumeli dinamiko igre. Spoznajte, kako se igra igra, in kar je pomembno, stavne trge in kvote. Ne da bi se naučili dinamike igre, igralci tvegajo staviti na zelo nemogoče rezultate.

Naslednja stvar je razumeti sceno Battlefield eSports. Stavniki se morajo zavedati vrhunskih tekmovanj in favoritov za vsako tekmo ali turnir. Preverite nedavno formo ekip, ki se borijo, in vedno zaupajte kvotam. Ne pozabite, višje kot so kvote, manjše so možnosti, da bo stava uresničena. Prav tako nižje kot so kvote, večje so možnosti za zmago.

Nazadnje sledite mnenju strokovnjakov. Pri stavah Battlefield eSports nekateri strokovnjaki pozorno spremljajo igro in napovedujejo zmagovalce. Čeprav ni zagotovljeno, da bodo napovedi stav Battlefield uresničene, so precej točne.

Čeprav igra ni tako priljubljena na sceni e-športa in stav, bo novi del stvari spremenil na bolje. Pričakujte, da bo začel udarjati ob tla, ko bodo izdane težko pričakovane funkcije, načini rangiranja in e-športa.

About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-športi
About

Zhang Wei, v areni E-športa bolj znan kot "DragonMaster", si je ustvaril nišo kot miselni vodja na stičišču spletnih igralnic in E-športa. Z nezmotljivim občutkom za trende, združenim z natančno pozornostjo do podrobnosti, je hkrati strateg in vizionar na tem področju.

Send email
More posts by Zhang Wei