Vse o stavah na PSG Esports

PSG Esports je profesionalna oprema za video igre s sedežem v Parizu. Je divizija francoskega nogometnega velikana Paris St-Germain. Na tiskovni konferenci oktobra 2016 je predsednik kluba Nasser Al-Khelaifi razkril njihov vstop na obetavno področje video iger. Postali so prvi evropski profesionalni klub, ki je razvil divizijo esporta. Najboljša e-športna ekipa je sodelovala s spletno stavnico Betway kot glavnim sponzorjem.

Stavna družba s tem poslom dobavlja ekipi srajce in jakne. Poleg tega zagotavljajo edinstveno vsebino na družbenih medijih.

Vse o stavah na PSG Esports
Igralci PSG Esports

Igralci PSG Esports

Po predstavitvi je PSG Esports začel s FIFA esportom, nato pa se je razširil na druge igre. Klub je postal eden najbolj znanih po vsem svetu iger na srečo. Še naprej je uveljavil svoj ugled in uveljavil svoje mesto kot del vrhunskih oblek. Predstavljenih je bilo več iger, vključno z Doto 2, liga legendin Brawl Stars. Vse to so olajšali številni strateški odnosi z glavnimi ekipami, zlasti v Aziji.

Njihovo FIFA seznam sestavljajo trije igralci: AF5 iz Katarja, Maniika in Nkanteem (oba iz Francije). Od začetka leta 2019 je AF5 njihov ekskluzivni igralni streamer. Spremlja klubske igralce FIFA med njihovimi tekmovanji in ustvarja ekskluzivne vsebine o njihovih podvigih in dosežkih.

Maniika je izkušen igralec in superzvezdnik na ešportnem družbenem omrežju Twitch. Prav tako je fantastičen trener in v klubu opravlja več funkcij. Je tudi tehnični direktor na Akademiji za eSports in je profesionalni igralec iger. Nkantee, vzhajajoča zvezda na francoski FIFA sceni, je mladosten 18-letni igralec, ki se je ekipi pridružil aprila 2021. Skupaj z Maniiko tekmujeta na vseh uradnih tekmovanjih kluba.

Brawl Stars

Od februarja 2019 dalje ekipa PSG je bil del mobilne igre Supercell Brawl Stars. Januarja 2020 bi PSG potrdil obojestranski odhod svoje francoske ekipe Brawl, kasneje, marca, pa se je klub odločil za ustanovitev nove ekipe. Nova ekipa je bila azijska in se nahaja v Singapurju. Člani ekipe so bili CoupdeAce, Relyh, Scythe (kot zamenjava), vsi iz Singapurja, in Jordon (Japonec).

LoL

Junija 2020 je znana esport ekipa potrdili svojo vrnitev v League of Legends, pri čemer so sodelovali s hongkonškim Talon Gaming za ustanovitev PSG Talon. Igralci vključujejo; Hanabi (Su Chia-Hsiang, iz Tajvana), reka (Kim Dong-woo, južnokorejski), javor (Huang Yi-Tang iz Tajvana), Unified (Wong Chun Kit iz Hongkonga), Kaiwing (Ling Kai Wing iz Hong Konga -Kong), Kartis (Su Chia-Hsiang iz Hong Konga).

Skupno podjetje PSG in Talon eSports tekmuje na pacifiških prvenstvih na Tajvanu, v Hongkongu, Macau, na Tajskem, v Singapurju, Maleziji in na Filipinih. Igralci ekipe PSG.LGD so Ame (Wang Chunyu, Kitajec), NothingToSay (Cheng Jin Xiang, Malezija), Faith_bian (Zhang Ruida, Kitajec), XinQ (Zhao Zixing, Kitajec) in y' (Zhang Yiping, tudi Kitajec)

Igralci PSG Esports
Najmočnejše igre PSG Esports

Najmočnejše igre PSG Esports

Skupina ima impresiven tekmovalni rekord. Zmagali so na številnih tekmovanjih in tekmovanjih, na katerih so sodelovali. Zmožnosti PSG-ja so tako navijači kot tudi druge svetovne organizacije hitro prepoznali kmalu po njihovem vstopu na sceno esporta. Ekipa je z leti naredila veliko. Nabor Dota 2 je najuspešnejša in najmočnejša od vseh iger, zato lahko kadar koli pričakujete odlične rezultate.

LGD, kitajski velikan Dota 2, se je leta 2018 združil s PSG-jem. Kmalu po oblikovanju tega sodelovanja je seznam zmagal na dveh tekmovanjih in se uvrstil med najboljše e-športne ekipe na svetu. Na mednarodnem prvenstvu 2018 so zasedli drugo mesto. In čeprav sedanji nabor še ni dosegel toliko kot prejšnji, so se zagotovo izkazali kot kompetentni. Ekipa je osvojila OGA Dota PIT Invitational in WePlay AniMajor. V mednarodnem velikem finalu 2021 jih je premagal Team Spirit, a so vseeno končali na močnem drugem mestu.

Pacific Championship Series (PCS) je najvišje tekmovanje League of Legends v Tajvanu, Hong Kongu, Macau in jugovzhodni Aziji. Ekipa ima tri naslove PCS, od katerih je zadnji osvojil 29. avgusta 2021.

Najmočnejše igre PSG Esports
Zakaj je PSG Esports priljubljen?

Zakaj je PSG Esports priljubljen?

Več profesionalnih klubov po vsem svetu se je ukvarjalo z igranjem iger prek lig FIFA, vendar je PSG šel čez in več. Ima nov pristop k interakciji s svojimi podporniki in tudi privabljanju novih v pomembne rastočih državah. Aktivni sistem mladinskih igralcev organizacije, ki se je začel decembra 2020, je ena izmed njenih najpomembnejših značilnosti. Oddelek z veseljem ponuja mamljive možnosti tako mladim kot nadobudnim strokovnjakom. Ta mladinska postavitev ima predvsem sedež v Franciji, vendar jo najdemo po vsem svetu.

Ekipa PSG FIFA ima nekaj najboljših igralcev na svetu in klub verjame, da je sodelovanje v FIFA dobra marketinška strategija, saj je FIFA najbolj priljubljena igra v Franciji, Evropi in najverjetneje na svetu. Cilj je vključiti ešport v nogometno ekipo in klubske superzvezdnike. Neymar je znan superzvezdnik svojega matičnega kluba PSG in je ambasador igre FIFA. Zato mu je tako zelo enostavno vplivati na navijače, da podpirajo svojo ekipo, hkrati pa jo promovira tudi po vsem svetu. Zaradi tovrstnega trženja je PSG postala ena najbolj priljubljenih e-športnih ekip v panogi.

PSG je povečal tudi svojo zavezanost mobilnim igram. Po vlaganju v Rex Regum Qeon, indonezijsko igralno ekipo, ki tekmuje v Mobile Legends: Bang Indonesia Professional League, je postal PSG.RRQ. To je pripomoglo k prisotnosti ekipe v industriji in pritegnilo nove oboževalce v njihovo franšizo. Vsak ljubitelj ešportnih stav bi moral imeti v mislih PSG Esports ob vsakem času stav.

Zakaj je PSG Esports priljubljen?
Nagrade in rezultati PSG Esport

Nagrade in rezultati PSG Esport

Ob vstopu v industrijo je bila ena prvih iger, v katerih so sodelovali, Rocket League. RLCS Season 4: Europe je bilo njihovo debitantsko tekmovanje v Rocket League in zasedli so četrto mesto. Stopnja Esport Rocket League klubov je bila priznana kot kompetentna in nevarna za velike ekipe.

Potem ko je v finalu premagala G2, je ekipa zmagala na DreamHack Open Leipzig 2018. Ekipa Esports je imela težko prvo polovico naslednjega leta, a je nekako končala na tretjem mestu na dogodku RLCS Season 7-Europe. Tudi DreamHack Pro Circuit: Valencia 2019 je osvojila ekipa. Po tem je ekipa PSG-jeve Rocket League razpadla.

Dota 2

PSG.LGD je nastal po združitvi organizacije z LGD Gaming, a Dota 2 velesila. Stara zasedba LGD bi ostala, a bi tako moštvo ponovno zagnali z novim imenom in vsem, kar je sledilo. EPICENTER XL bi bil njihov prvi dogodek pod novo identiteto, na katerem so hitro zmagali. Osvojili so tudi naslednjega, MDL Changsha Major. Po Changsha Majorju se je ekipa približala zmagi na The International 2018, vendar je v finalu proti OG izgubila z 2-3 in naslednje leto končala na tretjem mestu na The International 2019.

Tekmovalna sezona Dota 2 leta 2021 bi se začela z manj omejitvami COVID-19 in stvari bi se vrnile v normalno stanje. Ekipa je zmagala na OGA Dota PIT Invitational in WePlay AniMajor. Posledično so bile njihove mednarodne kampanje izjemno uspešne.

LoL

Kampanja ekipe League of Legends je bila zmerno uspešna. Njihovo prvi turnir pod njihovo novo identiteto je bil PCS Spring 2020, kjer so v finalu premagali Machi Esports. Zasedli so tudi prvo mesto na tekmovanju Mid-Season Showdown 2020.

Nagrade in rezultati PSG Esport
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci iz PSG Esports

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci iz PSG Esports

Na področju video iger zmage na turnirjih niso vse. Več tekmovalcev je zbralo veliko sledilcev preprosto s predvajanjem svoje vsebine v živo med igranjem. Hanabi, ki zastopa ekipo PSG Talon, je eden najbolj priljubljenih igralcev na svetu. Igralec ima zmagovalno stopnjo 83,33 odstotka. Maja 2021 je na tekmovanju Mid-Season Invitational 2021 končal na tretjem mestu.

Maniika (Johann Simon) je igralec iger FIFA, ki trenutno zastopa klub na Xboxu. Je izkušen igralec iger z vedno več privrženci na Twitchu. Je tudi tehnični direktor Akademije za eSports. Delo vključuje nadzor nad vsemi programi Akademije, vključno s poučevanjem 25 trenerjev ekipe, da se zagotovi, da se klubski pristop prenaša naprej. Potrjuje številne programe usposabljanja, ki jih bodo nato izvajali v Studiu PSG, bodisi na daljavo ali celo med delavnicami.

Nkantee (Ilias El Rhazzaz) je vrhunski igralec v francoski igralniški industriji FIFA. S PSG ima pogodbo, ki velja do konca sezone 2021–2022 in do sezone 2021–2022. Postal je član ekipe, ki mu je podarila prvo profesionalno pogodbo.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci iz PSG Esports
Kje in kako staviti na PSG Esports

Kje in kako staviti na PSG Esports

Glede na kategorijo vsaka stavnica ponuja generične ali prilagojene stave. To pomeni, da nista dve enaki stavni izkušnji, zlasti ko gre za različne igre. Kljub temu bi se morali posamezniki počutiti samozavestno pri stavah na PSG Esports, ker imajo v ekipah zelo izkušene igralce.

Rivalry, Betway, GGBet, ArcaneBet in Dafabet so najboljša spletna mesta za ešportne stave za stave na ekipo. Stran je dobra izbira za ljudi, ki nameravajo staviti, ko igrajo Dota 2 ali League of Legends. Veljajo za eno najboljših ekip na svetu v Doti 2 in brez težav premagajo tudi najbolj grozljive nasprotnike. Za začetnike imajo stave na Doto dokončne in zmagovalci tekem dobre možnosti za zmago.

League of Legends je nekoliko bolj tvegana, predvsem zato, ker mednarodne ekipe, zlasti tiste iz regij LCK in LPL, ne morejo najti podlage. Končne stave so idealne za manjše turnirje ali PCS, medtem ko je treba stave na zmagovalca tekme uporabiti le, če ekipa igra proti statistično šibkejšemu ali enakovrednemu nasprotniku.

Na splošno vam lahko gledanje tokov ali VOD-ov pomaga razumeti več o ekipah Paris Saint-Germain Esports. Zelo zabavno jih je videti, kako se prebijajo v finale mednarodnega prvenstva, poleg tega pa dobiš veliko informacij o ekipi. V vsakem primeru se prepričajte, da naredite domačo nalogo, preden date kakršne koli stave, vendar sta Dota 2 in League of Legends relativno varni stavi.

Kje in kako staviti na PSG Esports