Vse o stavah na Team MVP

Team MVP je znana esport ekipa iz Južne Koreje, ki je imela sezname v Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Player Unknown's Battlegrounds in League of Legends. Ekipa MVP je prej gostila turnirje Dota 2, Heroes of the Storm in StarCraft II. MVP-jeva ekipa Competition of Legends je pred tem tekmovala v Division of Legends Champions Korea (LCK), prvi profesionalni južnokorejski ligi League of Legends, preden je konec leta 2018 izpadla v ligo Challengers Korea. (CK).

Ekipa je bila prva korejska ekipa, ki se je kvalificirala v prvo fazo končnice International IV. Ekipa je izgubila proti Team Liquid, potem ko je premagala Virtus.pro. Kljub temu, da so bili na turnirju edina južnokorejska ekipa Dota 2, je njihovo sodelovanje v Seattlu spodbudilo oddajanje SpoTV v živo z občinstvom.

Vse o stavah na Team MVP
Ekipni MVP igralci

Ekipni MVP igralci

Dota 2

Leta 2013 se je ekipi pridružil Jimmy' DeMoN' Ho (ZDA). Ekipa TI4 je leta 2014 sestavljala Južnokorejce Park Tae-won alias March, Kim Seon-yeob alias QO in Lee Sang-don alias Forev. Druga igralca na seznamu sta bila Lee 'Reisen' Jun-Yeong in Lee Seung-gon alias Heen. V istem letu sta ekipo zapustila dva igralca. To sta bila Kim 'DuBu' Doo-young in Jung Har alias Solara, oba Korejca.

Ekipa TI5 je bila leta 2015 okrepljena z novimi igralci, ki so nadomestili tiste, ki so odšli. Damien' kpii' Chok (Avstralec) se je pridružil ekipi skupaj z Wong Jeng Yih alias NutZ (Singapur). Naslednje leto je bil na seznam dodan Pyo No-a alias MP. Kim Tae-sung, alias Velo, se je ekipi pridružil leta 2016. Ekipa se je razvila in postala ena izmed najboljše esports ekipe na svetu. Na žalost je bil MVP Phoenix leta 2017 razpuščen.

Counter-Strike: Global Offensive

Kar se tiče CS:GO, je bila razpadla ekipa sestavljena predvsem iz Južnih Korejcev. Lee Hyun-pyo alias Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon alias rindA. Druga sta bila Kwon' Argency' Soon-woo in Jung Soo-Yong alias kAyle. Trener ekipe Ronald 'Rambo' Kim je bil iz Združenih držav.

Ekipa je imela tudi druge igralce, kot so Ahn Ho-kyeong alias Timon, Nam Hyeong-Ju alias Sound, Park' zwff' Min-Seok in Pyeon Seon-ho alias Termi, ki je bil trener. Kim Kee-Suk, alias suckle, je bila tudi pomembna začasna zamenjava za MVP ekipe.

liga legend

The liga legend Seznam so večinoma sestavljali Južni Korejci, kot so Park SU-Hyeon alias Beware, Kim Byeong-jun alias Carrot in Kim Seon-Gyu alias Crow. Drugi igralci na seznamu so bili Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin alias Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won in Lee Ho-Seong alias Edge. Kim Kyu-Seok in Kim' Iffy' Hyeon-jun sta bila tudi na seznamu MVP-jev LoL.

V letu 2015 se je ekipi pridružilo pet igralcev. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik alias MaHa in An Jun-hyeong alias Ian. Na Woo-Hyung alias Pilot in Jeong' Max' Jong-bin sta bila ostala na seznamu, vsi Južnokorejci. Cha In-Myeong alias ChaResh in Lee Jong-won alias Saroo sta bila člana ekipe MVP.

Ekipni MVP igralci
Najmočnejše igre ekipe MVP

Najmočnejše igre ekipe MVP

Dota 2

1. septembra se je JeeF pridružil kot vodja ekipe. MVP je ustvaril svojo drugo Dota 2 ekipa naslednji mesec, imenovana za MVP Phoenix, 21. novembra. Istega meseca je MVP Phoenix na svoj seznam dodal ameriški DeMoN. DeMoN je decembra zapustil ekipo, potem ko so zmagali v 2. sezoni NSL.

Februarja 2014 je ekipa MVP Phoenix igrala v KDL sezoni 1, pri čemer je DuBu igral za ekipo. Maja si je Phoenix uspešno prislužil mesto za igro za The International 4, potem ko je končal na drugem mestu v kvalifikacijah TI4 Southeast Asia Qualifiers. V letu 2015 je bilo za ekipo veliko aktivnosti. Ekipa Phoenixa je bila razdeljena februarja, Heen in Forev sta se preselila v MVP Hot6ix. Febby in Kpii sta se pridružila MVP Phoenixu, da bi zapolnila prosta mesta. Reisen je marca postal neaktiven in ga je zamenjal NutZ.

Counter-Strike: Global Offensive

Ekipa je bila uspešna na različnih turnirjih pred razpadom leta 2020. MVP ekipe je izločil ALPHA_Rdeča ekipa na poti do zmage na Cobx Masters Phase 2. Premagali so tudi NASR_E-šport v finalu eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018. Na ZOTAC Cup Masters 2018 so ekipe Team MVP esport v finalu izločile Signature Gaming.

Najmočnejše igre ekipe MVP
Zakaj je ekipni MVP priljubljen?

Zakaj je ekipni MVP priljubljen?

Južnokorejsko ekipo za več iger so sestavljali igralci večinoma iz klana MVP. Ekipa je začela kot ekipa StarCraft II konec leta 2010. Ko je GSL napredoval, je Team MVP vstopil na sceno Dota 2 septembra 2013. To je bil isti dan, ko je ekipa Team MVP StarCraft II zapustila organizacijo eSports in se pridružila KeSPA. Ekipa MVP ima na tisoče sledilcev na svojih računih Twitter in Facebook.

Zakaj je ekipni MVP priljubljen za stave?

Ekipa MVP je tekmovala v različne ešportne igre, ki je igralcem na srečo ponudila širok nabor stavnih možnosti. Najboljša mesta za stave za ekipne MVP so igralcem ponujala konkurenčne kvote na trenutne in prihajajoče igre ekipe.

Ekipa MVP Dota je imela več odličnih sezon in neverjetnih dosežkov v številnih kategorijah esporta. Veljali so za eno najuspešnejših esportnih organizacij na velikih turnirjih Dota 2 in CS: GO. Njihov tek pri The International turnirji je ekipi MVP pomagal zbrati nove oboževalce in tako pridobil na popularnosti.

Zakaj je ekipni MVP priljubljen?
Nagrade in rezultati ekipe MVP

Nagrade in rezultati ekipe MVP

Dota 2

Ekipa je bila zelo uspešna na različnih tekmovanjih, kjer je osvojila več kot 2.000.000 $ denarne nagrade. Ekipa je imela velik uspeh na The International 2016 in The International 2015. Ekipa MVP je končala na šestem in sedmem mestu, oziroma 934.761 $ oziroma 829.333 $ na vsakem turnirju. Ekipa je osvojila tudi 255.000 $ za četrto mesto na The Shanghai Major 2016 in 202.500 $ za šesto mesto na The Manila Major 2016.

Team MVP je zmagal na več turnirjih, vključno z Pro Gamer League 2016- Summer in WePlay Dota 2 League Season 3. Zmagali so tudi v Dota Pit League Season 4 in World Cyber Arena 2015 - SEA Pro Qualifiers in Korea Dota League Season 3. Prvi opazen član ekipe MVP zmaga je bila na Nexon Sponsorship LEAGUE Season 2, kjer so zmagali na tekmovanju in zaslužili 75.605 $.

Counter-Strike: Global Offensive

Ekipa Counter-Strike ekipe MVP je zmagala na več turnirjih, kot je Cobx Masters Phase 2, kjer je osvojila 60.706 $. Zmagali so tudi EXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 in ZOTAC Cup Masters 2018- Asia. Na posameznih turnirjih so zaslužili 40.000 $ in 10.000 $. MVP je po zmagi na CS: GO Asia Summitu zaslužil 30.000 $.

Na ZOTAC Cup Masters 2018 je MVP zbral 20.000 $ za četrto mesto. Osvojili so podobno nagrado za zaključek na štirinajstem mestu na finalu 7. sezone ESL Pro League. Ekipni MVP je v letu 2018 dvakrat osvojil drugo mesto, pri čemer je na dveh finalih WESG 2017 Asia Pacific Finals in ZEN Esports Network League 2017 – finale zaslužil 20.000 $ in 6.859 $.

Overwatch

The Overwatch ekipa ni bila uspešna kot CS: GO in Dota 2. Zasedli so šesto mesto na Overwatch Contenders 2018 Season 3: Korea in osmo na Overwatch Contenders 2019 Season 1: Korea. V obeh tekmovanjih je ekipni MVP osvojil 14.419 $ oziroma 11.600 $. Ekipa MVP je osvojila 14.162 $ na Overwatch CONTENDERS 2018 Season 2: Korea.

liga legend

Ekipa ni imela velikega uspeha kot ekipa Dota 2. V Rift Rivals 2017 so končali na drugem mestu: LCK vs. LPL proti LMS, kjer so osvojili 10.000 $. Osvojili so tudi 17.596 $ za četrto mesto na LCK Spring 2017. Še en pomemben uspeh je bil v LCK Summer 2016, kjer so zaslužili 9.040 $ za šesto mesto, na LCK Spring 2018 pa so končali na devetem mestu in zaslužili 9.348 $.

PUBG

The PUBG tudi divizija ni bila preveč uspešna. Na PUBG Warfare Masters 2018- Pilot Season so končali na tretjem mestu in zaslužili 11.221 $ denarne nagrade. Ekipni MVP je končal na drugem mestu na AfreecaTV PUBG League – Pilot Season, kjer so osvojili 18.630 $.

Nagrade in rezultati ekipe MVP
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci ekipe MVP

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci ekipe MVP

DuBu

Kim Doo-young je južnokorejski igralec Dote 2, ki je igral za ekipnega MVP-ja. Ekipi je pomagal osvojiti Pro Gamer League 2016- Summer, WePlay Dota 2 League Season 3 in Dota Pit League Season 4. DuBu je priljubljen igralec, ki ima več kot 100.000 sledilcev na svojih straneh v družbenih medijih, vključno s Twitchom.

Stax

Uradno znan kot Kim Gu-taek, je igralec upokojeni profesionalec Counter-Strike. Igralec ima na straneh družbenih medijev na tisoče sledilcev. Južnokorejec je dobro znan po svoji vlogi Riflerja, kjer je prejel približno 23.000 dolarjev dobička. Stax ima več kot devetindvajset sledilcev na svojem Twitch profilu in na tisoče sledilcev na Instagramu in Twitterju.

Kim Kyu-Seok

To je igralec in trener južnokorejske lige League of Legends. Znan je po svoji vlogi džungle in njegovih nadomestnih izkaznicah; Revenger ali Yondu.

QO

Kim Sun Yeob je igralec Dote 2 iz Južne Koreje in Avstralije. Ko je bil v Avstraliji, je QO med učenjem igre za zabavo igral DotA pod ročajem RoastedKimchi. Ko je izšlo nadaljevanje igre, Dota 2, jo je nadaljeval z igranjem. Januarja 2017 je zapustil Team MVP le nekaj dni preden je bil razstavljen.

Motiv

Igralec League of Legends je uradno znan kot Cho Se-hee. Igralec je dobro znan po svoji vlogi podpore. Motive se je pridružil ekipi MVP aprila 2018 in odšel decembra naslednje leto.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci ekipe MVP
Kje in kako staviti na Team MVP

Kje in kako staviti na Team MVP

Igralci si lahko ogledajo ekipne kvote Team MVP na Unibet, ArcaneBet, 1xBet in Betwinner. Ekipne MVP dogodke lahko najdete tudi na GGBet, Pixel.bet, Casumo in 22BET, med najboljša spletna mesta za ešportne stave. Ta spletna mesta ponujajo različne trge za esports turnirje, vendar jih mora igralec vedno primerjati in izbrati najbolj tržno možnost.

Strategija stav na ekipo MVP

Pomembna je dodatna študija o kateri koli vrhunski e-športni ekipi in njihovih igralcih. Igralci lahko odkrijejo ugodne priložnosti za stave z zbiranjem dobrih podatkov o trenutni formi ekipe in ključnih igralcih.

MVP ekipe pa bo imel veliko prednost pri medsebojnih dvobojih na večini dogodkov. Skoraj vedno so očitni favoriti, še posebej, ko igrajo Dota 2 in CSGO na najboljši možni način. Nekoč so bili ena izmed najbolj priljubljenih ešportnih ekip na turnirjih Dota 2. Ekipni MVP je nedavno osvojil šest zmag veliki turnirji, vključno z The International 2017, za 934.761 $. Brez dvoma so najboljše e-športne ekipe na svetu, na katere lahko stavijo na najboljših spletnih mestih za esport.

Kje in kako staviti na Team MVP