Novice

August 18, 2022

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Preko njihovega Dota 2 divizije je Team Spirit doživel izjemno popularnost. K njihovemu razvpitju so pripomogle vrhunske uvrstitve na več tekmovanjih, kjer so premagovali znane atlete. Oboževalci so spremljali zmagoslavje ekipe Team Spirit na enem najbolj vznemirljivih turnirjev, ki so jim lahko bili priča, The International 10. 

Team Spirit pridobi W0nderful Sniper

Ko so premagali prejšnje zmagovalce, OG Esports, se je Team Spirit izkazal za ultimativnega temnega konja sezone. To je bil trenutek, ko so požele največjo popularnost in od takrat so postale priljubljena izbira pri spletnih stavah na esports.

Team Spirit napoveduje dodatek k svojemu seznamu

Igorja čudovitega Ždanova je izbral cyberšportna organizacija Team Spirit da zapolni položaj ostrostrelca v ekipi CS: GO po obsežnih pregledih in testih. 17-letnik je v dveh letih profesionalnega igranja igral za MAJESTY, Project X, Trasko Esports in HellRaisers. Trenutno je eden najbolj obetavnih igralcev v regiji CIS.

W0nderful je med izpiti pokazal svojo strelsko spretnost ter močne medosebne in poslovne komunikacijske sposobnosti. Igralec se bo vrsti pridružil v naslednjih dneh v Beogradu, celotna ekipa pa bo začela resne tekmovalne treninge.

Kako dragocen je igralec za timski duh?

Ekipa CS: POJDI trener Sergey Hally Shavaev je dejal, da so navdušeni, da imajo igralca. W0nderful se je brezhibno odrezal na testih in pokazal neobičajno zrelo zagnanost in samozavest. S pravo mero pridnosti in dela bo nova okrepitev verjetno postala igralec najvišjega kova.

W0nderful je slogovno in intelektualno združljiv s Team Spiritom in trener meni, da igralec ne bo imel težav s komunikacijo. Team Spirit predvideva, da se bo w0nderful počasi, a zanesljivo vključil v njihovo skupino. Trener bo spremljal razvoj igralca od tekme do tekme. Tako se bo w0nderful na koncu navadil na Team Spirit in kmalu skupaj okusil izjemne zmage.

Prihajajoči dogodki Team Spirita

2022–2023 Dota Pro Circuit

Ekipe lahko pridobijo točke v Dota Pro Circuit tako, da končajo na prvem ali drugem mestu na turnirjih, ki jih sponzorira Valve. Povabilo na letošnji The International je razširjeno na najboljše ekipe na lestvici ob koncu leta. Prejšnji postopek neposrednega povabila je nadomestil nov po The International 2017.

Team Spirit trenutno sodeluje v diviziji I DPC EEU 2021/2022 Tour 3. Najboljše tri ekipe napredujejo na PGL Arlington Major 2022. Prvih šest ekip ostane v svoji diviziji za uvodni krog prihajajoče sezone DPC. Posledično se zdi, da bo Team Spirit sodeloval v obeh tekmovanjih.

Svetovni finale BLAST Premier 2022

Osem ekip se bo pomerilo na krožnem turnirju CS: GO S-Tier za delež nagradnega sklada 1.000.000 USD. Ta dogodek bo potekal v Etihad Areni v Abu Dabiju od 14. decembra do 18. decembra. Seveda morajo ekipe pridobiti BLAST Premier točke, razdeljene na različnih dogodkih v sezoni.

Tekmovanje se začne z dvema dvojnima izločilnima skupinama (GSL), v vsaki po štiri ekipe. Vse tekme so Bo3 in najboljše tri ekipe iz vsake skupine napredujejo v končnico. Zmagovalci skupinskega dela se uvrstijo v polfinale, drugouvrščeni pa kot visoki nosilci napredujejo v četrtfinale. Ekipe, ki končajo tretje v skupinskem delu, bodo prejele nizke nosilce in se bodo uvrstile v četrtfinale.

Nedavna tekmovanja Team Spirita

Na zadnjem tekmovanju PGL MAJOR ANTWERP 2022 je ekipa Spirit dosegla tretje mesto. Offline tekmovanje S-Tier je potekalo v Belgiji od 9. do 22. maja na Sportpaleisu v Antwerpnu. Štiriindvajset ekip se je pomerilo na turnirju counter strike za delež nagrade v višini 1.000.000 $.

Team Spirit je bil odlična izbira pri spletnih stavah in zdelo se je, da je prvi na lestvici. Ekipa je zmagala na tekmovanju Legends Stage od 14. do 17. maja. Najboljših 8 ekip je napredovalo na oder prvakov v tem krogu švicarskega sistema s 16 ekipami, medtem ko je bilo zadnjih osem ekip izločenih.

Krog prvenstva se je začel v četrtfinalu, kjer je Team Spirit premagal FURIA Esports z 2-0. Toda obetaven začetek turnirja se je za njih končal v polfinalu v rokah kasnejših prvakov FaZe Clan. Kot tretjeuvrščeni na turnirju je ekipa Team Spirit prejela nagrado v vrednosti 70.000 $.

Kako staviti na ekipni duh

Igralci morajo biti polnoletni za igranje iger na srečo in imeti v svoji državi dovoljenje za igre na srečo v e-športu začnite raziskovati stave na esports tržnice. Igralci se lahko pri stavah odločajo med uporabo pravega denarja ali preoblek (virtualnih predmetov v igrah).

Trenutno so igre na srečo veliko bolj pogoste kot denarne stave. Priljubljene kategorije spletnih strani vključujejo športne stavnice, loterije, ruleto in mete kovancev. Večina stavnih dejavnosti pri stavnicah s preobleko poteka z uporabo preoblek CS:GO.

Igralci ne bodo imeli težav pri izbiri stavnice, saj je na voljo več najboljših stavnih mest za esport. Ta spletna mesta za stave zagotavljajo znatne stavne trge za različne e-športe, vključno s Team Spiritom.

Strategije za stave na ekipni duh

Eden od najboljši stavni nasveti za esport je stava na zmagovalca katere koli tekme Team Spirit. Ugodne stave so tudi stave na točen rezultat in stave na hendikep na trgu zmagovalca tekme.

Poleg tega lahko uporabniki stavijo na število rund in zemljevidov, ki jih bo Team Spirit zmagal v seriji, ter na hendikep zemljevida.

Čeprav sta nekoliko zahtevna, sta na voljo oba trga Draw Game ali Podaljšek in Over/Under na Skupnem številu krogov, odigranih na zemljevidu. Za povečanje verjetnosti uspeha je potrebnih več raziskav o predhodnih dosežkih ekip in celo nedavnih objavah.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice