Igralnice MuchBetter - varni depozit

Aplikacije za spletno plačevanje so se v industriji iger na srečo pridobile, saj igralcem omogočajo enostavno shranjevanje in premikanje sredstev s pritiskom na gumb. MuchBetter je eden izmed najbolj priljubljenih plačilnih prehodov, ki temeljijo na aplikacijah za stave na e-šport. Revolucionarno e-denarnico lahko financirate z MasterCard, Visa, Bitcoin, bančnim nakazilom in drugimi finančnimi storitvami e-transfer.

Številna spletna mesta za ešportne stave so vključila MuchBetter kot način pologa, saj privablja mobilne igralce in igralce, ki imajo radi udobje stav iz svojih con. Način plačila se lahko uporablja tudi za prejemanje dobitkov od platforme za eSports stave po neverjetno nizkih provizijah.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O stavah MuchBetter eSports

MuchBetter je bil predstavljen leta 2017 v Douglasu, Združeno kraljestvo in je od takrat pridobil več kot 150.000 strank po vsem svetu. Do leta 2018 je podjetje omogočilo vsaj 10.000 možnosti MasterCard in 40.000 plačilnih naprav NFC. Danes deluje kot popolnoma licencirana mobilna aplikacija, ki jo je mogoče prenesti na iOS in Android.

Več kot 120 spletnih trgovcev podpira MuchBetter, pri čemer sodelujejo nekatera vodilna podjetja iGaming na svetu. Nedavno je revija eGaming Review podelila MuchBetter nagrado za vzhajajočo zvezdo. Jens Bader, eden od njegovih soustanoviteljev, je prejel PayExpo's Payments Power 10 Awards, ki ga priznava kot ključnega udeleženca v plačilni industriji.

Je MuchBetter priljubljen?

Ponudniki stav na ešport nenehno iščejo alternativo načini plačila in ugotovili, da se MuchBetter dobro ujema. Storitev je dobro razumljena v skupnosti iger na srečo, zlasti v evropski regiji. Ko uporabniki financirajo svoje račune MuchBetter, lahko ta sredstva uporabijo za stave na e-šport.

Način plačila tudi imetnikom računov omogoča uporabo debetnih kartic, predplačniških kartic in večvalutnih računov v eni aplikaciji. Podpira tri glavne valute, in sicer USD, EUR in GBP. Aplikacija je zaščitena s kodo PIN ali biometrično avtentikacijo, zato vam ni treba priklicati gesel in uporabniških imen. Če se katera od povezanih kartic izgubi, jo lahko uporabnik zamrzne v aplikaciji, da prepreči goljufije.

Kako narediti depozit pri MuchBetterju

Razpoložljivost aplikacije MuchBetter na pametnih telefonih olajša življenje ljubiteljem e-športa, ki radi stavijo na poti. Vse, kar potrebujejo, je mobilna številka za potrditev plačila. MuchBetter uporablja dinamično kodo CVV, ki jo aplikacija samodejno ustvari, ko uporabnik sproži transakcijo. Naslednji koraki so vključeni v polaganje sredstev na Spletno mesto za e-športne stave.

 1. Registracija pri eSports stavah z MuchBetter kot plačilnim sredstvom
 2. Prijava v račun
 3. Iskanje gumba za nakazilo za začetek nakazila
 4. Izbira MuchBetter s seznama razpoložljivih e-denarnic
 5. Sledite navodilom za prijavo v aplikacijo MuchBetter
 6. Vpis zneska za pošiljanje
 7. Potrditev transakcije prek CVV, poslanega preko mobilne aplikacije

Vsi depoziti na katerem koli igralnem mestu so brezplačni in trajajo nekaj minut. Tisti, ki uporabljajo bitcoine za financiranje svojih računov, bodo uživali v takojšnjih depozitih.

Uporaba MuchBetterja kot možnosti plačila za e-šport

Stranke MuchBetter lahko plačujejo pri banki, saj jim ponudnik omogoča, da svoje bančne račune povežejo z e-denarnico prek namenske mobilne aplikacije. Vendar pa morajo upoštevati omejitev dnevne porabe svojih bank, da ne bi pretiravali. Omejitev MasterCard za MuchBetter je na spodnjem delu, npr. dnevna poraba je 300 $, vendar lahko stranke zahtevajo povečanje od podpore prek pametne aplikacije.

Kako narediti umik z MuchBetter

Veliko boljši dvigi se zgodijo hitreje kot večina običajnih bančnih metod. Po izplačilu v e-denarnico lahko stranka sredstva nakaže na svoj bančni račun ali mobilno denarnico. Umik dobitkov iz eSports stav poteka po teh korakih:

 1. Začnite zahtevo za umik tako, da odprete stran za izplačila pri stavnici eSports
 2. Izberite MuchBetter
 3. Zapišite številko mobilnega telefona
 4. Počakajte na odobritev športne stavnice
 5. Denar se nakaže na igralčev račun

Zgornji postopek lahko traja en ali dva dni, odvisno od ponudnika stav. Provizije za umik s spletnega mesta za igre na srečo ni. Dnevni limiti dvigov niso enaki za vse stavnice. Podrobnosti so navedene v razdelku T&C na spletnem mestu.

Uporabniki mobilnih telefonov menijo, da je MuchBetter bolj priročen, ker se jim pri izplačilu ni treba prijaviti v drug vmesnik. Preusmerjeni so v aplikacijo v istem pametnem telefonu, ki ga uporabljajo za stave, ne da bi izdali občutljive finančne podatke. Poleg preverjanja stavnice MuchBetter preveri tudi identiteto stranke, preden nakaže denar na njihov račun s kodo CVV.

Prednosti in slabosti z MuchBetter

Spletni trgovci, spletna mesta za stave in spletne stava iz dobrih razlogov imajo raje MuchBetter. Tukaj je priročno plačilno sredstvo.

Prednosti

 • Brezplačna kartica MasterCard
 • Nizki menjalni tečaji (0,99%)
 • Večvalutna plačila
 • Izboljšan KYC in varnost
 • Transakcije v realnem času
 • Hitro preverjanje in transakcije
 • Uporabniku prijazna aplikacija

Slabosti

MuchBetter je relativno nov, zato se v prihodnosti pričakujejo spremembe. Čeprav je to lažja možnost za e-športne stave, morda ne zagotavlja vseh kul funkcij nekaterih dolgoletnih denarnic. Kot vsak drug ponudnik plačil ima tudi MuchBetter nekaj pomanjkljivosti.

 • MuchBetter Mastercard je na voljo samo v državah EU
 • Nekatere kreditne kartice se bremenijo za 8 %, odvisno od države

Veliko boljši postopek odpiranja računa

Račun MuchBetter lahko odprete hitro in preprosto. To se zgodi na uradnem spletnem mestu denarnice in v mobilni aplikaciji. Ponudnik običajno zahteva osebne podatke za preverjanje starosti in države bivanja. Vse prijave morajo izpolniti stranke, ki so v svoji državi dosegle najnižjo zakonsko starost, ki je običajno 18 let.

Kako nastaviti račun

 1. Pojdite na domačo stran MuchBetter
 2. Kliknite gumb Prijava
 3. Vnesite ime, e-pošto, datum rojstva, številko mobilnega telefona, želeno valuto, fizični naslov, poštno številko in naslov
 4. Izpolnite 6-mestno OTP, poslano na registrirano telefonsko številko
 5. MuchBetter bo poslal SMS s povezavo za prenos aplikacije iz Apple App Store ali Google Play Store
 6. Zaženite aplikacijo tako, da vnesete telefonsko številko in varnostno kodo

Za pridobitev brezplačne kartice MasterCard mora stranka predložiti nekaj dokumentov za preverjanje, kot so nacionalna osebna izkaznica, vozniško dovoljenje ali potni list. Za aktivacijo kartice je potrebno polog v višini 30 EUR. Nato se v nekaj delovnih dneh pošlje na naslov stranke. Poleg tega je e-denarnica mogoče povezati z bančnim računom.

Treba je opozoriti, da je MuchBetter bolj priljubljen v nekaterih državah, kot so Združeno kraljestvo, Nemčija in Kanada. Esports igralci iz drugih držav morda ne bodo uživali v storitvi in njenih prednostih. Vendar pa lahko svojo posebno kartico MasterCard uporabljate na vseh bankomatih in trgovinah, ki sprejemajo MasterCard.

Veliko boljše možnosti podpore strankam

MuchBetter ima namenski sistem za podporo strankam, ki pravočasno odgovori uporabnikom, da zagotovi minimalne motnje. Pomoč je na voljo v obliki:

 • E-naslov
 • Telefonska številka
 • Samodejni klepet v živo
 • Sporočila na družbenih omrežjih

Vstopnice za podporo se pregledajo v istem dnevu in odgovor se pošlje stranki po e-pošti. Tisti, ki želite hitre odgovore na splošna vprašanja, jih boste našli v razdelku FAQ. Spletno mesto je na voljo v več kot 10 jezikih, tako da lahko stranke preklopijo na jezik, ki se jim zdi primeren. Sem spadajo angleščina, nizozemščina, španščina, arabščina, portugalščina, francoščina, italijanščina, poljska, ruščina, norveščina itd.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink
2024-02-15

Optimizirajte svojo zbirko zlatih značk v Granblue Fantasy: Relink

Če želite zbrati zlate Dalia značke in vstopnice v Granblue Fantasy: Relink, je tukaj najboljši način za to.

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume
2024-02-15

Dogodek Monopoly GO Golden Blitz: Prislužite si komplete nalepk in izpolnite albume

Dogodki Golden Blitz Monopoly GO so odlična priložnost za pridobivanje novih kompletov nalepk in izpolnjevanje albumov. Naslednji Golden Blitz dogodek v igri Monopoly GO bo potekal od 15. februarja ob 22.00 CT do 16. februarja ob 4.00 po CT.

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh
2024-02-15

Optimizacija vaše zabave v Granblue Fantasy: Relink - izbira najboljših likov za uspeh

V igri Granblue Fantasy: Relink je optimizacija vaše zabave ključnega pomena za uspeh. Z več kot ducatom znakov, ki jih je mogoče odkleniti, je iskanje ustreznega zahteva skrben premislek. Preden se odločite, koga boste povišali, je pomembno oceniti uporabnost vsakega lika.

Obvladajte umetnost ustvarjanja energije v Infinite Craft
2024-02-15

Obvladajte umetnost ustvarjanja energije v Infinite Craft

V Infinite Craft se ustvarjanje energije morda zdi osnovna naloga, vendar zahteva nekaj razmišljanja in truda. Vsekakor pa se ga splača izdelati, saj ga je mogoče uporabiti za ustvarjanje številnih drugih predmetov. Energija je nujna za vsakodnevne dejavnosti in ustvarjanje novih stvari.