Vodnik za začetnike

Priljubljenost e-športa v zadnjih letih raste s hitrostjo, ki še ni bila videna. Pravzaprav turnirji v eSports zdaj ugodno tekmujejo z običajnimi športnimi dogodki. Ali želite staviti na e-šport? Če ste odgovorili pritrdilno, vam bo ta vodnik zagotovil vse potrebne informacije, da boste lahko dali svojo prvo stavo na profesionalno tekmo League of Legends, StarCraft II, Dota 2 ali kateri koli drug dogodek eSport, ki vam je všeč.

Poleg tega, kaj so stave na e-šport, bo ta vodnik med drugimi pomembnimi informacijami zajel najboljša spletna mesta za e-šport, s katerimi boste lahko začeli, in vrste stav na e-šport.

Najboljša spletna mesta za ešportne stave za začetek

Najboljša spletna mesta za ešportne stave za začetek

Na trgu je veliko spletnih mest za ešportne stave, vendar niso vsa dovolj dobra za izbiro. Najti morate spletno mesto, ki deluje dovolj dolgo, da pridobi zaupanje svojih uporabnikov. Pri izbiri najboljšega spletnega mesta za ešportne stave morate upoštevati:

Ugled

Ko izbirate spletno mesto za e-športne stave, morate najprej pogledati njegov ugled. Obstaja veliko ljudi, ki so morda uporabljali spletno mesto in ugotovili, da je vredna zaupanja, kar pomeni, da je dobra izbira tudi za vas. Lahko si ogledate njegove ocene na spletu in preberete, kaj so drugi rekli o njem, da se odločite, ali je vredno vašega časa in denarja.

Možnosti plačila

Nekatera spletna mesta ponujajo a širok nabor možnosti plačila, medtem ko lahko drugi ponujajo samo eno ali dve vrsti plačil. Pomembno je, da izberete spletno mesto s plačilnim sredstvom, ki ga lahko enostavno uporabljate brez težav. To bo olajšalo polaganje in dvig denarja pri stavah.

Podpora za pomoč strankam

To je še en dejavnik, ki ga morate upoštevati pri izbiri najboljšega mesta. Želite najti spletno mesto, ki ponuja dobro podporo strankam, tako da se lahko zanesete nanje, ko imate težave.

Varnost

Varnost bi morala biti ena od vaših prednostnih nalog pri izbiri spletnega mesta za ešportne stave, ker ne želite, da bi se zlonamerna spletna mesta predstavljala kot zakonita. Poiščite spletno mesto, ki deluje dovolj dolgo in ima le malo ali nič pritožb uporabnikov. To zagotavlja, da vaš denar ostane varen in varen.

Najboljša spletna mesta za ešportne stave za začetek
Razpoložljive esport igre, na katere lahko stavite

Razpoložljive esport igre, na katere lahko stavite

Vedno upoštevajte razpoložljive igre, na katere lahko stavite. Potrebujete spletno mesto, ki ponuja več iger, da lahko diverzificirate svoje stave. To bo zmanjšalo vaša tveganja in hkrati zagotovilo stavite na svoje najljubše zvrsti iger.

Stave na esport

Dobre kvote vam bodo zagotovile najboljše donose iz svojih stav, če zmagate.

Na podlagi zgornjih meril so nekatera izmed najboljših spletnih mest za ešportne stave:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10Bet
 • Betsson
 • Pridi
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner
Razpoložljive esport igre, na katere lahko stavite
Kaj so stave na ešport?

Kaj so stave na ešport?

Obstaja veliko oblik stav in stave na esport so ena izmed njih. S to obliko stav stavite na elektronske športe in ne na fizične športne dogodke. Esports pomeni elektronske športe in so eden najbolj vznemirljivih športov za gledanje, ker vključujejo tekmovanje v realnem času. To pomeni, da lahko igralec, ki izgubi, še vedno zmaga v delčku sekunde, zaradi česar je gledanje in stavljanje zelo razburljivo.

Esports stave obstajajo že nekaj let, vendar so za večino ljudi zunaj igralniške skupnosti še vedno relativno nove. Zato se mnoga igralniška podjetja vse bolj osredotočajo na e-športne stave.

Pomembne stvari, na katere morate biti pozorni pri stavah na esport kot začetnik

Ali prvič stavite na ešport? Tukaj je nekaj pomembnih stvari, na katere morate biti pozorni:

 1. Izbira mesta za stave: Scena stav na ešport raste, a je še vedno relativno nova. To pomeni, da ni veliko uveljavljenih spletnih mest za stave.
 2. Vaš proračun: Ko se odločate, koliko boste stavili na tekmo e-športa, morate vedno dati prednost svojemu proračunu pred vsem drugim. Ne želite tvegati več, kot si lahko privoščite, da izgubite, ker bo to v prihodnosti povzročilo le finančne težave.
 3. Kvote: Vedno preverite kvote, preden oddate stavo. To je še posebej pomembno, če dajete visoko tvegano stavo.
 4. Vaša raven spretnosti: Če ste začetnik in še nikoli niste igrali ali gledali ešporta, potem je zelo priporočljivo, da začnete z nizkimi vložki in vztrajate pri tem, dokler se vaše sposobnosti ne izboljšajo dovolj za igre z višjimi vložki.
Kaj so stave na ešport?
Prednosti in slabosti stav na ešport

Prednosti in slabosti stav na ešport

Esports stave postajajo vse bolj priljubljene, a še vedno niso za vsakogar. Tukaj je nekaj prednosti in slabosti stav na esport.

Prednosti

 • To je zelo razburljiv način preživljanja časa. Hkrati boste lahko stavili in gledali neverjetne igre.
 • Spletne stave na ešport so priročne. Stavite lahko, kadar želite, kam želite in koliko želite.
 • Na spletnih stavnicah dobite številne bonuse in promocije.

Slabosti

 • Obstaja nevarnost zasvojenosti. Če niste previdni, lahko začnete staviti veliko več, kot si lahko privoščite izgubiti. To lahko povzroči finančne težave.
 • Obstaja tudi tveganje, da vas prevarajo lažna spletna mesta za stave.
Prednosti in slabosti stav na ešport
Kako deluje spletno mesto za ešportne stave?

Kako deluje spletno mesto za ešportne stave?

se sprašujem kako staviti na esport in kako delujejo spletna mesta za ešportne stave? Večina spletnih mest za ešportne stave je naredila vse, da bi začetnikom olajšali dostop do iger in začeli staviti. Če želite začeti s stavami na spletnem mestu za esport, morate:

Prijava na spletno mesto

Ko se prijavite na spletno mesto, boste najverjetneje morali izpolniti osebne podatke, kot so vaš naslov, telefonska številka, e-pošta in geslo. Ko vnesete vse zahtevane podatke, vam bo stran poslala potrditveno e-pošto, po kateri se boste prijavili v svoj račun, izbrali bančno metodo in položili sredstva.

Depoziti so običajno takojšnji, da zagotovite, da lahko začnete staviti skoraj takoj po prijavi, spletna mesta za ešport pa bodo vedno nudila širok nabor bančnih metod. Izberite kateri koli način, ki vam ustreza.

Kako deluje spletno mesto za ešportne stave?
Oddaja stave

Oddaja stave

Za postavitev a stavite na spletnem mestu za ešportne stave, izberite tekmo, na katero želite staviti, in izberite vrsto stave. Vnesite svojo stavo (znesek denarja, ki ga želite staviti na določeno tekmo) in potrdite stavo.

Medtem ko obstajajo spletna mesta za ešportne stave, ki vam omogočajo, da spremenite ali celo umaknete svojo stavo pred začetkom, druga ne zagotavljajo te možnosti. Zato se morate naučiti nekaj pomembnih nasvetov za stave na ešport in pred potrditvijo skrbno izbrati svoje stave.

Opomba: večina spletnih mest za ešport vam bo po prvem nakazu podelila bonus dobrodošlice. Preden zahtevate, se seznanite z določili in pogoji za bonus. Z znanjem o tem, kako bonus deluje, lahko povečate uporabo teh nagrad in zagotovite, da delujejo v vašo korist.

Oddaja stave
Vrste stav na ešport

Vrste stav na ešport

Tako kot v tradicionalnih športih je tudi ešport na voljo s široko paleto vrst stav. Ta razpon zagotavlja, da igralci izberejo tisto, kar jim najbolj ustreza. Medtem ko je nekatere vrste stav enostavno zmagati, je druge težko zmagati. Izbrati boste želeli stavo, ki vam daje boljše možnosti. Nekateri najpogostejši vrste stav na e-šport so navedene spodaj:

 • Odkritja: To vključuje stave na zmagovalca tekme. V dokončnem izidu ni žrebov.
 • Čez pod: Ta vrsta stav je tako enostavna kot navedba številke. Na primer, pogost zmagovalec pri tej vrsti stav je, ali bo igra imela več kot ali manj kot 100 ubojev.
 • Zmagovalec turnirja: Ta vrsta stav je običajno priljubljena izbira za veliki turnirji. Stavili boste na to, katera ekipa bo zmagala na turnirju.
 • Liho/Sodo: Pri tej stavi boste stavili na to, ali bo število dogodkov na posamezni tekmi eSports liho ali sodo. Na primer, v tekmi Dota 2 lahko predvidite, ali bo ekipa zmagala določeno število sodih ali lihih krogov.
 • Pravilna ocena: to vključuje napovedovanje pravilnega rezultata dane tekme esporta. To je lahko v smislu točk, na primer 2-0 ali 4-3.
Vrste stav na ešport