Vse o stavah na FaZe Clan

FaZe Clan, prej znan kot FaZe Sniping, je e-športno podjetje s sedežem v Los Angelesu, ustanovljeno leta 2010. Ponaša se s konkurenčnimi ekipami v široki paleti naslovov, vključno z Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), FIFA, Halo, Valorant, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Fortnite, Call of Duty in PUBG: Battlegrounds. Ta vrhunska e-športna ekipa se je svetu iger pridružila kot ekipa Call of Duty, ki jo sestavljajo Jeff "House Cat" Emann, Ben "Resistance" Christensen in Eric "CLipZ" Rivera.

Nato so se ti igralci uvrstili med najboljše ostrostrelce Call of Duty: Modern Warfare 2, kar je pritegnilo veliko pozornosti, saj je bila igra še v povojih. Priljubljenost te organizacije se je še povečala, ko je podpisala Ted "Fakie"

Vse o stavah na FaZe Clan
Igralci FaZe Clan

Igralci FaZe Clan

V primerjavi z drugimi e-športnimi ekipami FaZe Clan še zdaleč ni bil običajen. Njena vsebina v YouTubu je bila bolj namenjena zabavi oboževalcev kot pa predstavitvi sposobnosti svojih igralcev na turnirjih. Ta vidik je močno povečal spremljanje družbenih medijev. Leta 2012 je YouTube kanal FaZe Clan dosegel 1 milijon naročnikov. V času pisanja je zbral 7,69 milijona več naročnikov in 1.141.865.761 ogledov.

Danes je FaZe Clan dom več kot 90 eSport športnikom. Vsi so izjemno nadarjeni za igranje različnih video iger in ustvarjanje vrhunskih igralnih vsebin.

Oglejte si to obsežno razčlenitev trenutnega aktivnega seznama FaZe Clan, ki temelji na nekaterih naslovih, ki jih igrajo ti igralci:

Counter-Strike: Global Offensive

 • rain (Norveška), broky (Latvija), Twistzz (Kanada), ropz (Estonija), karrigan (Danska), olofmeister (Švedska), RobbaN (Švedska) - glavni trener, innersh1ne (Rusija) - pomočnik trenerja

Fortnite Battle Royale

 • Megga (ZDA), Nate Hill (ZDA), Dubs (ZDA), Bizzle (ZDA), Mongraal (Združeno kraljestvo), Martoz (Nizozemska), Cented (Kanada)

Valorant

 • babybay (ZDA), supamen (ZDA), POACH (ZDA), dicey (ZDA), POISED (Kanada), jdm (ZDA) - glavni trener, zecK (ZDA) - pomočnik trenerja

Rainbow Six Siege

 • cameram4n (Brazilija), soulz (Brazilija), Bullet1 (Brazilija), Astro (Brazilija), cyb3r (Brazilija), Ramalho (Brazilija) - glavni trener

raketna liga

 • Allushin (Kanada), AYYJAYY (ZDA), Firstkiller (ZDA), Moopy (ZDA) - glavni trener

PUBG: Battlegrounds (PC)

 • Aitzy (Rusija), D1gg3r1 (Finska), Fexx (Velika Britanija), Gustav (Danska), Didz (Kanada) - glavni trener

PUBG: Battlegrounds (mobilno)

 • Vintorez (Tajska), Korpaii (Tajska), sOup77 (Tajska), TonyK (Tajska), BulShark (Tajska), MR5 (Tajska), MaFia (Tajska) - glavni trener

FIFA

 • Tass (Združeno kraljestvo), Jas (UK)

FIFA Online

 • Michael04 (Tajska), TDKeane (Tajska), JubJub (Tajska)

Včasih lahko FaZe Clan pripelje enega ali dva izjemno usposobljena igralca kot nadomestna, da izpolnijo svoje sezname, če določeni člani ekipe niso na voljo za sodelovanje v večjih esport dogodkih. To je lahko iz različnih razlogov, kot so zapleti pri izdaji vizumov in začasne prekinitve.

Igralci FaZe Clan
Najmočnejše igre FaZe Clan

Najmočnejše igre FaZe Clan

Oglejte si naslove, v katerih so igralci FaZe Clan najmočnejši:

CS: GO

Leta 2022 je FaZe Clan dosegel vrh svetovne lestvice CS: GO in izrinil Natus Vincere. Ta prvoosebna strelska igra za več igralcev je bila prvotno izdana avgusta 2012 in je četrti naslov v Valveovi seriji Counter-Strike. Predvaja se na številnih platformah, kot so Microsoft Windows, macOS, Play Station 3, Linux in Xbox 360.

Klic dolžnosti

Nekateri člani FaZe so pokazali tudi izjemne spretnosti pri igranju te priljubljene serije videoiger v prvi osebi. To podjetje ima ekipe, ki tekmujejo v različnih naslovih, vključno z Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops 2, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: WWII in Call of Duty: Advanced Warfare.

Fortnite

Fortnite zasluži biti v skupini najmočnejših naslovov FaZe, saj so njegovi člani z njegovo konkurenčno igro zbrali več kot 2 milijona dolarjev. Epic Games je to igro Battle Royale izdal leta 2017 za številne platforme, vključno z macOS, Windows, iOS, Android in PlayStation 4 in 5.

PUBG: Battlegrounds

Še ena izmed najboljših iger FaZe je PUBG: Battlegrounds. To podjetje ima osebne in mobilne sezname s konkurenčnimi igralci, ki so se do zdaj udeležili več kot 45 turnirjev.

Najmočnejše igre FaZe Clan
Zakaj je FaZe Clan priljubljen?

Zakaj je FaZe Clan priljubljen?

FaZe si je nedvomno prislužil svoje mesto na seznamu najbolj priljubljene e-športne ekipe. Številni igralci uživajo v stavah nanjo, ker so se njeni člani podali v več kot 10 iger, kar pomeni, da niso omejeni na stave samo na en naslov.

Poleg tega se je ta esport organizacija uveljavila kot precej prevladujoča ekipa, ki je prepričana, da je najboljša. Njegovi igralci so blesteli na množici domačih in mednarodnih igralniških turnirjev in na mnogih od njih osvojili prva mesta.

Nekaj drugega, zaradi česar je FaZe Clan izjemno privlačen za hazarderje, je njegova vključenost. Za začetek so njeni člani od 20+ držav, vključno z:

 • Združene države
 • Francija
 • Švedska
 • Kanada
 • Francija
 • Belgija
 • Slovaška
 • Združeno kraljestvo
 • Portugalska
 • Kazahstan
 • Španija
 • Koreja

Tudi leta 2019 je FaZe Clan navdušil številne ljudi v svetu video iger s podpisom svojega prvega igralca, Soleil "Ewok" Wheeler (preden je izšla kot transspolna oseba). Takrat je imela komaj 13 let, kar je pokazalo predanost te ekipe negovanju mladih igralnih talentov.

Poleg tega je ta ekipa priljubljena za številne strastne esport stave, ker je na voljo nešteto spletnih mest za stave FaZe Clan. To jim daje priložnost, da odkrijejo čim več teh stavnic, dokler ne najdejo tiste, ki ustreza njihovim pričakovanjem.

Zakaj je FaZe Clan priljubljen?
Nagrade in rezultati klana FaZe

Nagrade in rezultati klana FaZe

Nihče ne more ovreči, da je FaZe danes med vrhunskimi esport ekipami na tekmovalni igralni sceni. Čeprav še ni prejel nagrade, je prejel najvišje uvrstitve v neštetih esport prvenstva. Oglejte si nekaj neverjetnih rezultatov te ekipe za različne naslove.

R6

FaZe je na tekmovanju osvojil tretje mesto Šest povabil 2022. Na Six Sweden Major 2021 je končal na prvem mestu in se domov odpravil z 200.000,00 $. Njegov seznam Rainbow Six je premagal ekipe, kot so Ninjas in Pyjamas, DAMWON Gaming in Rogue.

CS: GO

FaZe že najdlje kraljuje svetu CS: GO. Leto 2022 je komaj na polovici in je že osvojil dva pokala, zahvaljujoč svojemu 1. mestu na Intel Extreme Masters Season XVI in ESL Pro League Season 15.

Nabor CS: GO tega podjetja se je med letoma 2016 in 2022 uvrstil na 1. in 2. mesto v več kot 25 tekmovanjih.

FIFA Online

FaZe FIFA Spletni seznam je z zmago na dveh turnirjih leta 2022 prinesel 70.000,00 $. Leta 2021 se je ta ekipa uvrstila na 1. in 2. mesto v štirih tekmovanjih, vključno s poletjem EACC, jesenskim pokalom EA Champions in celinskim pokalom FIFAe.

Klic dolžnosti

Z več kot dvajsetimi najboljšimi tremi uvrstitvami med letoma 2020 in 2022 je seznam FaZe Call of Duty: Warzone s tekmovalno igro zaslužil več kot tristo tisoč dolarjev. Ta ekipa je na primer osvojila prvo nagrado na Hitch Hide 'n' Seek (Hiders) 2022, Mountain Dew Showdown (2021), Twitch Rivals: Doritos Bowl | Warzone (2021) in 2021 World Series Of Warzone (Captains Cup (NA Duos)).

PUBG: Battlegrounds

FaZe je bil na PCS6: Evropa 2022 na tretjem mestu in je prinesel 27.000,00 $. Leta 2021 je bila tudi med najboljšimi ekipami na istem turnirju in se uvrstila na 2. mesto. To esport podjetje je leta 2020 sodelovalo na osmih tekmovanjih PUBG, vendar si je zagotovilo le prva mesta na PCS2: Evropa, Toby's Tryhard Thursday - 1. teden in Toby's Tryhard Thursday - 3. teden.

Overwatch

FaZe je bil dom neverjetno konkurenčnega seznama Overwatch v letih 2016 in 2017. Prvi je tekmoval na osmih turnirjih, na prvem in drugem mestu na štirih oziroma treh.

Leta 2017 je FaZe sodeloval na sedmih turnirjih Overwatch, vendar je bil na dveh le 2. mesto.

PUBG Mobile

Nabor FaZe PUBG Mobile je bil precej aktiven v letih 2020 in 2021. V slednjem se je slabo odrezal, vendar je bil na pokalu GamelinG Nations Cup 2020 in Suphanburi City Championshipu 2020 uvrščen na 1. in 3. mesto.

Nagrade in rezultati klana FaZe
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci FaZe Clan

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci FaZe Clan

Igralci klana FaZe imajo različne ravni spretnosti, kar jim je omogočilo doseganje različnih podvigov. To je nekaj najuglednejših članov te slavne esport ekipe:

Håvard "dež" Nygaard

rain je član ekipe FaZe Clan Counter-Strike: Global Offensive. V času pisanja je prinesel 896.795,87 $ z igranjem 112 iger CS: GO za to podjetje in več kot del svojih prejšnjih ekip, vključno z LGB eSports in G2 Esports.

Finn "karrigan" Andersen

Tako kot dež je tudi Karrigan zelo izkušen igralec CS: GO. Counter-Strike igra tekmovalno že od svojega 16. leta. Od leta 2022 je na 207 igralnih turnirjih zaslužil 1.153.938,78 $.

Andrej "babybay" Francisty

babybay se ponaša z zvezdniškim talentom za igranje iger, zaradi katerega je s tekmovalno igro zaslužil na tisoče dolarjev. Preden se je pridružil ekipi Valorant Faze Clan, je bil profesionalni igralec Overwatcha.

Chris "Simp" Lehr

Simp je pridobil tudi priznanje kot eden najboljših članov FaZe. Zaradi številnih zmag na turnirjih je odigral veliko vlogo pri uspehu nabora Atlanta FaZe Call of Duty.

Simp je osvojil več kot deset lokalnih LAN turnirjev, preden je bil star 18 let, zaradi česar je bil navdih za številne mlade igralce COD.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci FaZe Clan
Kje in kako staviti na Faze Clan

Kje in kako staviti na Faze Clan

FaZe Clan ima profesionalne ekipe, ki igrajo številne video igre, zaradi česar je ena najboljših ekip za esport. Igralci, ki jih zanimajo stave, morajo najprej po internetu pobrskati po najvišjem klanu Faze spletna mesta za ešportne stave.

Te stavnice bi morale ponujati široko paleto trgov, kot so večina ubojev, končnih rezultatov, hendikepa, razpona točk, denarne linije in MVP stave/najboljši igralec. Poleg tega morajo zagotoviti konkurenčne kvote, da bodo igralci, ki stavijo s pravim denarjem, kar najbolje izkoristili to podjetje. Drug pomemben vidik, ki ga je treba upoštevati, je pokritost esporta. Medtem ko se nekatere stavnice osredotočajo na večje turnirje, na katerih sodeluje FaZe Clan, druge ponujajo le kvote za manjše dogodke.

Stave na FaZe Clan so preproste z najboljšimi spletnimi mesti za ešportne stave. Igralci morajo staviti samo na tekmo, ki jo igrajo njihovi igralci, in prekrižati pesti. Vendar to ne pomeni, da se morajo potopiti z glavo.

Začetniki, ki stavijo, morajo začeti z raziskovanjem Faze Clan. Kdo so nekateri izmed najuspešnejših igralcev te ekipe in katere igre igrajo? To jim daje namig, na koga je vredno staviti, če nameravajo staviti MVP stavo. Priporočljivo je tudi zgrabiti bonuse, da povečate svoj bančni račun.

Kje in kako staviti na Faze Clan