Team Envy

Envy Gaming je podjetje za zabavo in e-šport s sedežem v Severnem Teksasu. Envy Gaming se je leta 2021 združil z OpTic Gaming in tvoril eno najbolj priljubljenih e-športnih ekip. Te ekipe so OpTic Texas v ligi Call of Duty, Dallas Fuel v ligi Overwatch, najbolje uvrščene ekipe Halo Championship Series, Valorant in Rocket League. Vsak dan milijoni oboževalcev spremljajo ustvarjalce igralnih in življenjskih vsebin podjetja na YouTubu, Twitchu in drugih platformah družbenih medijev.

Ekipa Envy je bila ustanovljena leta 2007 z izkušenim seznamom Call of Duty. Mike Rufail, lastnik in izvršni direktor, je od takrat organizacijo s sedežem v Dallasu spremenil v eno največjih e-športnih ekip na svetu. Lastniki podjetja Envy so Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Grey Television in pionir e-športa Hector Rodriguez.

Team Envy
O ekipi Envy

O ekipi Envy

Rufailu pomaga Ken Hersh, strateški naložbeni partner, ki ima v lasti Hersh Interactive Group. Drug partner ekipe je profesionalni igralec pokra. Obstaja nekaj dodatnih naložb pomembnih teksaških družin, lokalnih vlagateljev in nekaterih nacionalnih vlagateljev. Team Envy ima partnerstva z velikimi blagovnimi znamkami, kot so Acer's Predator Gaming, Corsair, Jack in the Box, Jack's Links in Acerjeva igralna linija Predator.

Igralci

Seznam Valorant vodi generalni direktor Talespin, psevdonim Ronnie DuPree. Glavni trener ekipe je Chet Singh. Člani ekipe so Jimmy Nguyen, alias Marved, Jaccob Whitaker, alias Yay, Victor Wong in alias Victor. Austin Roberts, znan tudi kot Crashies, in FNS, katerega polno ime je Pujan Mehta, sta njena igralca.

Hector "H3CZ" Rodriguez, trenutni predsednik OpTic Gaming, je zadolžen za Call of Duty. Ekipo vodi Seth "Scump" Abner, ki mu pomagajo prvaki z več FPS Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal in Brandon "Dashy" Otell.

Lunchbox in Jason Brown, trener, sestavljata Team Halo Envy. Igralci so Lucid s pravim imenom Tom Wilson, uradno ime iGotUrPistola Justin Deese, Joey Taylor, alias TripPPeY, in Brad Laws, alias aPG.

Dallas Fuel vključuje tudi več igralcev Overwatcha, ki jih kot vodja igralcev nadzorujeta Wolf in Clint Petrzelka. Člani ekipe so Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim in Eui-Seok Lee, znan tudi kot Neustrašni. Hyeonseok "ChiYo" Han, Yeong-Han Kim, znan tudi kot SP9RK1E, in Han-Been Choi, alias Hanbin, so drugi igralci. Sestavo dopolnjujejo Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang in Dong-Ha Kim, alias Doha.

Na seznamu Rocket League sta Nick "mist" Costello, znan tudi kot Andreas Jordan, in Pierre Silfver, popularno Turbopolsa.
Seth Manfield je edini predstavnik ekipe Envy v Magic: The Gathering. V Super Smash Bros. Justin Hallet in Allias Wizzrobe predstavljata Team Envy.

O ekipi Envy
Najmočnejše igre Team Envy

Najmočnejše igre Team Envy

Team Envy tekmuje, pretaka in ustvarja vsebine za različne video igre. Franšiza ima e-športne ekipe v Rocket League, Call of Duty, Overwatch, Valorant in Super Smash Bros. Envy Gaming je Forbes leta 2019 razglasil za osmo najbolj dragoceno e-športno organizacijo na svetu.

Klic dolžnosti

Team Envy je morda najdlje delujoči in najvidnejši strokovnjak Klic dolžnosti ekipo. Vendar je imela ekipa v zadnjem času precej težav. Envy ni uspela pripraviti zasedbe, ki bi lahko domov nenehno prinašala trofeje, hkrati pa zagotavljala doslednost, ki je potrebna za zastopanje blagovne znamke. To je mogoče pripisati pogostim premikom seznama, kolektivnim neuspehom in izgubi nagrajenih igralcev.

Halo

Kdaj Halo Infinite je bil razkrit, Envy je bila ena od devetih franšiznih ekip, ki so vstopile v ligo ob njenem ponovnem rojstvu. Vsaka od devetih ekip je prejela svojo špartansko kožo ter značilno preobleko in emblem orožja. Envy je oboževalce spodbudila k nakupu preobleke "omejene izdaje" njihove ekipe.

Valorant

Envy, severnoameriška organizacija za e-šport, je preimenovala svojo blagovno znamko Valorant ekipo, ki bo tekmovala pod zastavo OpTic Gaming. Ekipa je v preteklih letih na turnirjih osvojila več kot 250.000 $.

raketna liga

Po nakupu skupine Northern Gaming leta 2017 se je pridružil Team Envy raketna liga. Podjetje je svoj seznam izdalo leta 2018, vendar se je vrnilo leta 2020, potem ko ga je prevzel Vanguard.

Najmočnejše igre Team Envy
Zakaj je Team Envy priljubljen?

Zakaj je Team Envy priljubljen?

OpTic je osvojil 47 naslovov in ima več kot 24 milijonov sledilcev na družbenih omrežjih. OpTic Gaming se je leta 2021 združil z Envy Gaming in H3CZ je postal član lastniške skupine organizacije. OpTic Texas bo tekmoval v sezoni Call of Duty League 2022 in skušal ponovno osvojiti naslov, ki si ga je leta 2020 prislužil Dallas Empire.

Team Envy tekmuje v različnih e-športnih igrah, ki igralcem ponujajo širok nabor stavnih možnosti. Najboljša stavna mesta Team Envy ponujajo konkurenčne kvote za trenutne in prihajajoče tekme.

Team Envy je imel več odličnih sezon in neverjetnih dosežkov v številnih kategorijah e-športa. Veljajo za eno najuspešnejših e-športnih organizacij v zgodovini CS: GO in Call of Duty. Ekipa je prva severnoameriška e-športna ekipa, ki je bila imenovana za Korea Overwatch Champions. Team Envy ima tudi najdaljši zmagovalni niz v Overwatchovi Guinnessovi knjigi rekordov.

Zakaj je Team Envy priljubljen?
Nagrade in rezultati Team Envy

Nagrade in rezultati Team Envy

Esports je trenutno neverjetno priljubljen po vsem svetu. Na dogodkih sodelujejo najboljše ekipe eSports, ki zagotavljajo dobro izkušnjo najboljšim igralcem iger. Po vsem svetu poteka že na stotine večjih dogodkov e-športa z velikimi nagradnimi skladi.

Ogromen in raznolik izbor eSports turnirjev leži v središču industrije e-športa. So utripajoče srce industrije e-športa, ki postavljajo temelje za vrhunske e-športne ekipne igre in stave na e-šport. Esports turnirji so bili včasih majhni dogodki, ki so gostili lokalno. Zdaj je lahko en sam turnir vreden več deset milijonov dolarjev.

Pomembni rezultati

Ekipa Call of Duty je zmagala na prvenstvu CWL 2016, kjer je prejela nagrado 800.000 $. Zmagali so tudi na spletnem državnem prvenstvu MLG 2010. Na prvenstvu CWL 2017 je ekipa osvojila 200.000 $, ko je končala na drugem mestu. Ekipa je bila tudi drugouvrščena v končnici CWL Pro League Stage 2 2017 in osvojila 120.000 $. Ekipa je bila tudi trikrat drugouvrščena. Tej vključujejo Call of Duty prvenstvo 2014 & 2013 in MLG Online National Championship 2010. V preteklih letih je ekipa osvojila več kot 1,8 milijona dolarjev.

Ekipa Halo je na svetovnem prvenstvu Halo 2017 osvojila osupljivih 200.000 $ in končala na drugem mestu. Osvojili so tudi 100.000 $ na istem turnirju leta 2018. Ekipa je zmagala na HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season in UMG Daytona 2017. Prav tako je Team Envy zmagala v HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016 , in HCS Pro League NA 2016 jesen: redna sezona.

Drugi rezultati

Valorant je zmagal na VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 in Cloud9 To The Skyes. Ekipa je istega leta na VCT 2021: Stage 3 Masters – Berlin osvojila 125.000 funtov. Ekipa je končala na tretjem mestu v končnici VCT 2021: North America Stage 3 Challengers in osvojila 15.000 $.

Rocket League je dosegla številne zmage. Zmagal je na WePlay Esports Invitational z Rocket League - Severna Amerika. Zmagali so tudi na RLCS Season X-Spring: Lamborghini Open -NA Regional Event 3 in RLCS Season X- Winter: NA Regional Event 2. Team Envy je zmagal RLCS Season X- Fall: NA Regional Event 3. Bili so podprvaki v RLCS 2021-22- Jesen: NA Regionalni dogodek 3- Fall Classic in Gfinity the United Kingdom Elite Series- 3. sezona.

Nagrade

  • The Game Awards 2015 – igralec leta v ešportu
  • SXSW Gaming Awards 2016 – najbolj dragocena ešportna ekipa
  • Nagrade eSports Industry Awards 2016 – ekipa leta eSports
Nagrade in rezultati Team Envy
Najboljši in priljubljeni igralci Team Envy

Najboljši in priljubljeni igralci Team Envy

JKap

V Call of Duty ekipo zastopa Jordan Kaplan. Američan je uvrščen na 193. mesto na svetu in 26. v ZDA. 28-letnik je na 97 turnirjih osvojil skoraj 400.000 $. V teh tekmovanjih ima Jordan 57,73-odstotni rekord zmag.

Apatija

Še en dobro znan igralec Call of Duty pri Team Envy je Brayan Zhelyazkov. V 71 tekmovanjih, v katerih je nastopil, ima igralec 54,44 odstotka zmag. S temi tekmovanji je igralec zbral več kot 300.000 dolarjev zaslužka. Na svetovni lestvici je na 253. mestu, v ZDA pa na 39. mestu.

srečen

Vincent Schopenhauer je uradno ime francoskega igralca Valoranta. Najboljši igralec je osvojil več kot 400.000 $ skupnega denarja na več kot 130 turnirjih. Trenutno je na 310. mestu na svetu in 10. v svoji domovini. Na vseh dogodkih ima 82,08-odstotno zmago.

atomsko

V igri Rocked League je 18-letni igralec zelo všečen. Massimo Franceschi, polno ime igralca, je imel na 55 turnirjih odstotek zmag 74,57. S temi dogodki je zaslužil več kot 100.000 $.

Najboljši in priljubljeni igralci Team Envy
Kje in kako staviti na Team Envy

Kje in kako staviti na Team Envy

Loot.bet, Pixel.bet in 1xBet so med najboljšimi spletnimi mesti za e-športne stave. Te spletne strani skrbijo za širok nabor tržnih segmentov za manjše in pomembne dogodke Team Envy. Možnost klepeta v živo je običajno na voljo med prenosom v živo, branje pripomb drugih pa lahko pokaže, kaj drugi mislijo o uspešnosti ekipe in trenutnem stanju ekipe. Ta spletna mesta so priporočljiva za Valorant stave, Halo, Rocket League in druge dejavnosti.

Katera je najboljša strategija za stave na Team Envy?

Preden igralci začnejo staviti na Team Envy, je običajno smiselno določiti proračun in vedeti, koliko so pripravljeni porabiti. Ključnega pomena je, da položite le vsote, ki jih lahko izgubite, ker bodo nekatere stave dane na stave, ki verjetno ne bodo zmagale.

Ogled prejšnjih tekem Team Envy je odličen način za seznanitev z ekipo. Pomaga ugotoviti, kateri e-športne igre so odlični in kjer lahko igralci najdejo boljše možnosti za stave. To je tudi odličen pristop k spoznavanju posameznih igralcev in njihovih prispevkov k skupni uspešnosti ekipe.

Ključnega pomena je, da preverite razpoložljive trge stav na več stavnicah e-športa, odvisno od tega, na katere e-športne igre igralci želijo staviti. To vam omogoča, da vložite stave, za katere obstaja večja verjetnost za zmago. Zmagovalci tekem, zmagovalci krogov in skupni zmagovalci so najpogostejši trgi e-športa, ki bi jih morali upoštevati novinci.

Končne ali prihodnje stave, stave na hendikep, stave nad/pod, stave na sodo liho, hendikep in stave za varovanje pred tveganjem so nekateri drugi trgi stav. Medtem ko jih je veliko Spletna mesta za e-športne stave, je običajno dobro raziskati področja, ki jih poznamo.

Kje in kako staviti na Team Envy