Vse o stavah na G2 Esports

G2 eSports, prej Gamers2, je evropska franšiza za e-šport, ki sodeluje na več e-športnih turnirjih in dogodkih. Organizacija ima sedež v Berlinu v Nemčiji. Februarja 2014 sta jo ustanovila profesionalni igralec League of Legends Carlos Rodriguez Santiago in investitor Jens Hilgers. Gamers2 je bil oktobra 2015 preimenovan v G2 eSports.

Organizacija je razglasila tudi svoje temeljne vrednote ustvarjalnosti, odločnosti, ambicije, inovativnosti, ustreznosti in vizije, da postane globalna zabavna blagovna znamka, zgrajena na e-športu.

Vse o stavah na G2 Esports
Seznam ekip G2 eSports

Seznam ekip G2 eSports

Organizacija jih ima osem vrhunske e-športne ekipe, vsak ima nekaj najboljših profesionalnih igralcev e-športa na svetu. Ekipe G2 eSports igrajo več iger, vključno z League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite in Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports je imel več drugih oddelkov, ki so bili iz različnih razlogov ukinjeni. Razdelki so bili za Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins in PlayerUnknown's Battlegrounds.

Vsaka od e-športnih ekip G2 se osredotoča samo na eno e-športno igro. Na seznamu ekip za Counter-Strike: Global Offensive so Nikola Kovač, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovač in Audric Jug. Ekipa je imela lani 63-odstotno zmagovalno stopnjo, kar je precej impresivno glede na to, kako močna je konkurenca v igri.

Postava ekipe League of Legends G2 eSports vključuje Marcina Jankowskega, Raphaela Crabbeja in Dylana Falca. Lani je imela ekipa precej nizek delež zmag, zdaj pa naj bi se letos vrnila nazaj. Ekipo G2 eSports Rainbow Six sestavljajo Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen in Fabian Hailsten. Ekipa Valorant ima Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell in Pipson. Ekipo Rocket League sestavljajo JKnaps, Atomic in Chicago. Igralci Fortnite so jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss in Smqcked. V ekipi Halo Infinite so Sabinater, Tusk, Str8 Sick in Gilkey.

Igralci G2 eSports prihajajo iz več različnih držav, večina jih ima sedež v Evropi. Tudi seznami ekip se običajno redno spreminjajo, saj tako organizacija zagotavlja, da imajo ekipe večje možnosti za dobro delovanje.

Partnerji G2

G2 eSports ima raznolik seznam partnerjev. Organizacija tesno sodeluje s partnerji, da zagotovijo vrhunsko izkušnjo in zabavo v e-športu. Partnerji med drugim vključujejo stavne družbe, podjetja za digitalno denarnico in storitve pretakanja. Druga podjetja lahko še vedno postanejo partnerji s hitrim in preprostim postopkom, ki je poudarjen na Uradna spletna stran G2 eSports.

Seznam ekip G2 eSports
G2 eSports najmočnejše igre

G2 eSports najmočnejše igre

liga legend

G2 eSports ima eno najboljših ekip za eSports liga legend ki je bila kdaj ustvarjena v Evropi. Zahvaljujoč temu je ekipa v zadnjem času dobro delovala. Poleg zmogljivosti je znano, da igralci G2 navijačem nudijo dobro zabavo. Njihov uspeh je mogoče pripisati naravi njihovega igranja in inovativnim strategijam, ki jih uporabljajo, zaradi katerih so oboževalci vedno na robu svojih sedežev.

Counter-Strike: Global Offensive

The CS: GO ekipo sestavljajo nove in stare zvezde, ki združujejo obsežne veščine in izkušnje za izjemne rezultate na večini turnirjev, na katerih sodelujejo. Nekateri turnirji prve stopnje, na katerih je ekipa dobro delovala, vključujejo Blast Premier in ESL Pro League.

raketna liga

raketna liga je še ena igra, v kateri G2 eSports dosledno prinaša rezultate, zlasti v zadnjem času. Ekipa običajno uporablja izračunano koordinacijo, vendar z ognjevito agresijo, ki se je izkazala za zelo učinkovito. Zadnji vrhunski nastop je bil januarja 2022, ko so zmagali na RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

G2 eSports ekipe so prevladovale Rainbow Six Siege prireditve in turnirje že kar dolgo časa, sodelujejo na večini priznanih turnirjev. Nekateri nedavni vrhunski nastopi vključujejo zmago v evropski ligi in ligi GSA.

G2 eSports najmočnejše igre
Zakaj je G2 eSports priljubljen?

Zakaj je G2 eSports priljubljen?

Ekipa G2 eSports uživa svetovno priljubljenost, zlasti med igralci. Večina e-športnih stavnic običajno stavi na ekipo, zlasti za igre, ki so zgoraj označene kot njihove najmočnejše. Glavni razlog za priljubljenost ekipe v igralniških krogih je, da dosledno deluje dobro na najvišji ravni. To pomeni, da lahko igralci zanesljivo stavijo na zmago ekipe in imajo velike možnosti, da bodo stave uspešne.

G2 eSports ima tudi zelo obsežno spletno mesto, ki se običajno redno posodablja. To pomeni, da lahko igralci zlahka in priročno najdejo informacije o ekipi. Stave lahko uporabijo informacije za sprejemanje odločitev o stavah. Zaradi tega je ekipa bolj priljubljena od mnogih drugih, saj igralci težko dostopajo do svojih podatkov. Informacije o G2 eSports običajno delijo tudi milijoni njegovih oboževalcev.

Drug razlog, zakaj je G2 eSports priljubljen med stavami, je, da večina spletnih mest za eSports pokriva njihove trge stav. To pomeni, da lahko igralci zlahka najdejo trge stav za ekipo. Izbrati morajo le primerno mesto za stave.

Drugi očiten razlog je, da je igranje ekipe običajno zabavno. Igralci lahko uživajo v pretakanju tekem po stavah in uživajo v zabavni vrednosti. Igralci lahko celo razmislijo o stavah v živo, saj uživajo ob gledanju tekem.

Zakaj je G2 eSports priljubljen?
Nagrade in rezultati G2 eSports

Nagrade in rezultati G2 eSports

E-športne nagrade 2020

G2 eSports je osvojil e-športno organizacijo leta na podelitvi nagrad za e-šport leta 2020. To je bil eden največjih dosežkov ekipe, ki je prišel po dolgem letu impresivnih nastopov v vseh e-športih. Na istem dogodku je ustanovitelj organizacije prejel tudi nagrado za osebnost leta v e-športu.

To se je na seznamu dosežkov ekipe tistega leta še dodatno povzpelo. Organizacija je bila nominirana za deset drugih mest, kar kaže, kako dobro je delovala tisto leto. Dogodek je potekal na spletu iz očitnih razlogov, vendar to ni preprečilo ljubiteljem G2 eSports po vsem svetu, da bi proslavili dosežek.

Nagrade in rezultati G2 eSports
Rezultati G2 eSports

Rezultati G2 eSports

Vsak od osmih oddelkov G2 eSports ekip je imel v tem letu več impresivnih nastopov. Z leti so se delitve z neimpresivnimi predstavami ukinile, zaradi česar je bila organizacija močnejša in boljša. Spodaj je nekaj izjemnih predstav G2 eSport ekip, ki so ekipi prinesle mesto med najbolj priljubljenimi e-športnimi ekipami.

Counter-Strike: Global Offensive

Ekipa G2 eSports CS: GO je zmagala 2017 DreamHack Open Tours in DreamHack Masters Malmo. Osvojil je tudi ESL Pro League Season 5 in eSports Championship Series 1. Najboljši nastopi v igri so ekipi prinesli več kot 3,3 milijona dolarjev.

liga legend

Ekipa G2 eSports League of Legends je zmagala na poletnem prvenstvu LEC 2020, pomladnem prvenstvu LEC 2020, povabilu na sredino sezone 2019, pomladnem Splitu 2019 LEC, pomladi EU LCS 2017 in promociji LCS 2015. To so med desetinami drugih trofej, ki jih je osvojila ekipa. Obstaja tudi na stotine drugih turnirji v katerem je G2 eSports zasedel drugo ali tretje mesto, kar je še vedno impresivna zmogljivost.

Rainbow Six Siege

Najboljši rezultati ekipe Rainbow Six Siege vključujejo zmago v Evropski ligi 2020, GSA League 2020 in Šest povabil 2019. Druge vrhunske predstave, vredne omembe, so bile na Majorju šestega avgusta 2020, 1. sezoni evropske lige, European Open Clash in 11. sezoni Pro League.

Valorant

Uspešnost ekipe G2 eSports Valorant je nedvomno med najbolj impresivnimi od vseh oddelkov organizacije. Osvojil je več serij Valorant Ignition, vključno z Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational in Mandatory.gg Cup. Zadnji vrhunski nastop je bil leta 2021 na Stage 3 Masters v Berlinu.

raketna liga

G2 eSports Rocket League ima najnovejšo trofejo za ekipo, osvojeno januarja 2022 za zmago na RLCS Winter NA Regional Event 2. Druge vrhunske predstave so na turnirjih, kot so RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Season 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit in RLCS Season 7 World Championship.

Rezultati G2 eSports
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci G2 eSports

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci G2 eSports

Marcin Jankowski

Marcin, popularno znan kot Jankos, je poljski igralec, rojen leta 1995. Igra League of Legends kot Jungler. Jankos je od takrat, ko je bil aktiven, zaslužil približno 492.000 $ in pomagal ekipi zmagati na več turnirjih. Osvojil je več nagrad, med drugim dva naslova MVP. Bil je tudi prvi igralec, ki je zmagal na več kot 300 tekmah v evropskem prvenstvu League of Legends.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, bolj znan kot Kennys, igra Counter-Strike: Global Offensive za ekipo G2 eSports. Francoski igralec je bil rojen leta 1995. Preden se je pridružil G2 eSports, je igral za več drugih ekip, kar pomeni, da se je ekipi pridružil z veliko izkušnjami. Osvojil je več nagrad, eden od njegovih glavnih dosežkov pa je bil razglašen za igralca leta ešporta The Game Awards.

Rasmus Winther

Rasmus je popularno znan kot Caps. Igra vlogo Mid Lanerja v igri League of Legends. Danski igralec je začel profesionalno igrati leta 2016, vendar se je pridružil G2 eSports pred sezono 2019. Leta 2020 je bil imenovan za MVP evropskega prvenstva League of Legends.

Ben McMillan, popularno znan kot CTZN, je britanski profesionalni igralec e-Sportov, specializiran za igro Rainbow Six Siege. CTZN je osvojil naslov MVP na svojem prvem dogodku prve stopnje v R6.

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci G2 eSports
Kje in kako staviti na G2 Esports?

Kje in kako staviti na G2 Esports?

Kje staviti na G2 Esports

Spletna mesta za e-športne stave ponujajo najlažji način za stave na G2 eSports. Na stotine stavnih mest ponuja trge stav za večino turnirjev, na katerih običajno sodelujejo G2 eSports. Igralci morajo izbrati eno od takšnih stavnic in se registrirati v skladu z zahtevami ponudnika stav.

Pri izbiri mesta za stave morajo igralci upoštevati več premislekov, da bi izbrali najboljšo platformo za stave na e-šport. Izbrano mesto za stave igra bistveno vlogo pri določanju stavnih izkušenj igralcev.

Primeri upoštevanja vključujejo licenciranje, razpoložljive načine plačila in bonus ponudbe. Enostaven način za to je, da preverite ugledno spletno mesto za uvrstitev, ki navaja najboljša spletna mesta za e-športne stave. Spletno mesto za uvrstitev lahko nudi koristne informacije in predloge glede izbire prave spletne strani glede na individualne potrebe.

Kako staviti na G2 Esports

Igralci morajo najprej naložiti sredstva na svoje stavne račune, ki jih bodo uporabili za stave. Večina stavnic ponuja več načini plačila, ki igralcem omogoča, da izberejo najbolj priročno zanje. Naslednji korak je izbira tekme G2 eSports in prave vrste stave. Omeniti velja, da imajo različni trgi stav različne kvote.

Poleg tega mora vsak igralec, ki želi zmagati, vedno staviti na najboljše esportne ekipe G2. Odgovorno igranje na srečo je poleg tega, da se osredotoča na slavno esport ekipo, ki deluje na najvišji ravni, neprecenljivo pri uživanju v igri.

Kje in kako staviti na G2 Esports?