Giants Gaming

Giants Gaming je bil ustanovljen v Malagi v Španiji leta 2008. Ekipa je uradno znana kot Vodafone Giants. Vendar je bolj popularno znan kot Giants. Giants je profesionalno podjetje za e-šport s sedežem v Španiji. Ekipa ima oddelke, ki sodelujejo v League of Legends in drugih igrah. Ekipa League of Legends (LoL) sodeluje v Evropski ligi League of Legends Championship Series.

Prej je organizacija igrala dve eSport ekipi v Rainbow Six Siege, kjer sta pridobili ogromno popularnost. Ena izmed ekip iz Singapurja je nastopila v Pro League Jugovzhodne Azije. Drugi iz Španije je sodeloval na španskem državnem prvenstvu.

Giants Gaming
Giants Gaming Studio

Giants Gaming Studio

S tem je konkurenca, zabava in veliko vsebine vrhunska ekipa e-športa. Objekti vsebujejo njihov snemalni studio, v katerem se nahaja avdio-vizualno strokovno znanje oddelka za vsebine, GGM Studios.

S te lokacije se producira in predvaja več najbolj priljubljenih oddaj Giantsovega ekosistema. Najbolj znana imena v eSports potujejo skozi številne sklope, kar Giants Gamingu omogoča ustvarjanje neomejenih vsebin, povezanih z vsakodnevnim delovanjem kluba.

Giants so več kot le profesionalni športniki; imajo eno najbolj priljubljenih e-športnih ekip v panogi. Različni oddelki podjetja so združeni v edinstvenem, preglednem in odprtem vzdušju, ki je posebej namenjeno ustvarjanju stalne sinergije.

Pisarne kluba niso le dobro urejene tako, da zaposlenim v podjetju zagotavljajo vse potrebne ugodnosti, temveč lahko nadaljujejo z zaposlovanjem novih članov.

Giants Gaming Studio
Igralci Giants Gaming

Igralci Giants Gaming

Nabor League of Legends ima pet igralcev. Med člani so Nubar Sarafian alias MAXLORE (iz Združenega kraljestva), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (Španec) in Paul Lardin alias STEND (Francoz). Na seznamu sta tudi dva trenerja, Jose Miguel Pinto, alias FEARLESS (Portugalec), in Alejandro Fernandez-Valdes, alias JANDRO (Španec).

Štirje posamezniki sestavljajo seznam Valorant. To sta Adam "Jesse" Tvrtnek (Čeh) in Batuhan Malgaç alias "Rusija" (turški). Druga dva igralca, Adolfo Gallego Hermida alias FIT1NHO in Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, sta Španca.

Seznam Fighting Games je v celoti španski. Joan Namay Millones, alias Shanks, je profesionalni igralec Dragonballz za Giants Gaming. VEGAPATCH, uradno znan kot Alfonso Martinez Pozo, je profesionalni igralec Street Fighterja za Giants skupaj z Javierjem Sanabria Gruesom, alias SH4RIN. José Mara Maté Moreno, alias CAIPER, je Giantov profesionalni igralec Tekken.

V Pokemonu Miguel Marti de la Torre, alias Sekiam, predstavlja Giants Gaming.

Igralci Giants Gaming
Najmočnejše igre Giants Gaming

Najmočnejše igre Giants Gaming

  • Valorant: Giants Gaming se je pridružil Valorant junija 2020 z jedrom moštva prostih agentov SuperStars, Yurii, donQ in Fit1nho, kasneje pa so dodali StarWraith in HITBOX, da bi zaokrožili seznam. Kmalu zatem se je Hitbox preselil v trenerstvo in zamenjal ga je Jonba. Po nekaj spodobnih nastopih na lokalnih tekmovanjih bi pripeljali petega in zadnjega člana SuperStarsa, eXerZ, kot zamenjavo. S to zasedbo so imeli nekaj spodobnih rezultatov v Evropi, vendar je njihov pravi uspeh prišel na španski sceni, kjer so dosegli finale več LVP Genesis Cups in visoke uvrstitve na NGL Open in GameGune 22.
  • Liga legend: The liga legend del korporacije je bil ustanovljen julija 2012. Imeli so impresivne turnirske nastope, vključno s tretjim mestom na DreamHack Valencia 2012 in The Siege.
  • Apex Legends: Pred prvim svetovnim prvenstvom v tej disciplini Giants Apex Legends postava je bila objavljena avgusta 2019. Ekipa Giants Gaming rutinsko tekmuje v finalih mednarodnih turnirjev in je prva in edina evropska ekipa, ki je osvojila tri evropske kvalifikacije ALGS.
Najmočnejše igre Giants Gaming
Zakaj je Giants Gaming priljubljen?

Zakaj je Giants Gaming priljubljen?

Ekipa Giants Gaming ponuja široko paleto iger za stave. Zato najboljša spletna mesta za e-šport ponujajo različne kvote. Sposobnost Giantovega seznama, da tekmuje na najvišji profesionalni ravni, je ključnega pomena za njihov uspeh.

Španska ekipa predstavlja širok spekter dosežkov prejšnjih zvezdnikov. Te zgodovinske zapuščine in pomembni odnosi so pomagali pri pridobivanju vrhunskih talentov v Giantove sezname. Ti dejavniki so pripomogli tudi k rasti ekipe, zaradi česar je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti stav na e-šport.

Giants Gaming se je združil z več mednarodnimi blagovnimi znamkami, da bi jim pomagal razširiti svojo ekipo. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups in Burger King so globalni partnerji ekipe Giants Gaming. Uradni partnerji ekipe eSports so Maggi Fusian, Diesel Only the Brave in Hot Wheels. Drift je med drugim eden od Giantovih licenciranih ponudnikov iger, ki pomaga pri razvoju blagovne znamke.

Zakaj je Giants Gaming priljubljen za stave?

Giants Gaming je dosegel veliko uspehov, zlasti v Doti 2. Ekipa je v Evropi dobro znana in ima veliko privržencev. Njihova osredotočenost na uveljavitev kot svetovna blagovna znamka jim je pomagala doseči še večjo moč.

Preden se lotijo kakršne koli spletne stave, morajo igralci narediti domačo nalogo. Čeprav nobena ekipa ne more zagotoviti uspeha, lahko igralci to izkoristijo Nasveti za spletne eSport stave na kateremkoli dogodku. Posamezniki jih lahko uporabijo za seznanitev z določenimi igrami.

Zakaj je Giants Gaming priljubljen?
Nagrade in rezultati Giants Gaminga

Nagrade in rezultati Giants Gaminga

Valorant

Oddelek Valorant je med najboljšimi e-športnimi ekipami. Ekipa je v preteklih letih dosegla nekaj zmag. Leta 2021 so Giants zmagali v LVP-Rising Series # 3, kasneje pa so končali na tretjem mestu na Red Bull Home Ground # 2. Ekipa je bila tudi drugouvrščena v VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2 in osvojila 11.000 $.

Leta 2020 je ekipa osvojila Valorant Master Series Invitational # 1, Guardianes GG Series # 2 in LVP-Genesis Cup Vision. Trikrat je bil drugouvrščen, tudi v LVP – Genesis Cup Viento. Drugi dve priložnosti sta bila LVP-Gemini Cup Fuego in GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Ekipa ima nekaj pomembnih zmag, med drugim v Iberskem pokalu leta 2021. Osvojili so tudi SuperLiga Season 21 in Iberian Cup 2020. Poleg tega je imela ekipa mešane rezultate. Trikrat so prišli na drugo mesto; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019 in Iberian Cup 2018. Doslej je ekipa osvojila več kot 85.000 $ na različnih turnirjih.

Ekipa je osvojila tudi več nagrad. V 18. sezoni SuperLiga Orange Orange je bil Attila nagrajen za najkoristnejšega igralca, medtem ko je NightT zmagal pri Novincu Splita v EU LCS Summer 2016. NightT je bil tudi imenovan v ekipo EU LCS Summer 2016 All-Pro. SMittyJ je bil nagrajen kot 3. All-Pro Team na EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: Global Offensive

16. marca 2020 je Gro zapustil svoj organizacijski položaj in se osredotočil na trenerstvo. Vendar pa je aprila istega leta seznam Giants Gaminga pridobil Oblak9. V preteklih letih je ekipa osvojila več kot 3.000.000 $ denarne nagrade iz različnih tekmovanj. Eden najbolj opaznih rezultatov je bil na PGL Major Kraków 2017, kjer so končali kot prvi in prejeli pol milijona dolarjev denarne nagrade.

Ekipa je uspešna glede na nagrade in osvojena mesta. Zasedla je prvo mesto na Funspark ULTI 2021 in V4 Future Sports Festival – Budimpešta 2021, kjer je osvojila 150.000 $ oziroma 169.000 $. Kljub temu, da je ekipa končala kot drugouvrščeno na Blast Premier: World Final 202, je ekipa prejela 250.000 $ denarne nagrade. Tretje so končali ob Major PGL Stockholm leta 2021, vendar mu je uspelo osvojiti nagrado 140.000 $. Giants Gaming je zmagal na svetovnem prvenstvu Intel Extreme Masters XV z ogromnimi 400.000 $ nagrado.

Nagrade in rezultati Giants Gaminga
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Giants Gaming

Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Giants Gaming

  • MAXLORE: Nubar Sarafian je igralec League of Legends, ki se vrača v svoj rodni kraj po dobri sezoni v Superligi z Movistar Riders leta 2021. Ko je leta 2017 igral za Misfits, je postal svetovna senzacija in iz leta v leto še naprej izkazuje svojo visoko raven .
  • JESSE: Adam Tvrtnek je odličen profesionalni igralec League of Legends. V svojih dveh letih izkušenj ima Jesse zmagovalni rekord z ekipami, v katerih je igral, in je zmagal na petih tekmovanjih B in C. Zadnje mesece je preživel na UCAM-u, kjer je zmagal na vseh turnirjih, ki se jim je pridružil.
  • RUSIJA: Batuhan Malgaç je profesionalni igralec Valorant, ki zastopa slavno ekipo eSport Giants Gaming. Turški igralec je prevladoval v tekmovanju v Španiji, potem ko je blestel v domači državi.
  • stebla: Joan Namays Millones je profesionalni igralec Dragonball Z za Giants. Nedvomno je najboljši. Je edini španski tekmec, ki je privabil vse druge španske skupnosti iger, da so bile priča njegovim podvigom na EVO, največjem svetovnem tekmovanju v borilnih igrah. V EVO je zasedel četrto mesto in podrl vse prejšnje rekorde.
Najboljši in najbolj priljubljeni igralci Giants Gaming
Kje in kako staviti na Giants Gaming?

Kje in kako staviti na Giants Gaming?

Ena izmed najnovejših priljubljenih akcij igralcev so stave na e-šport. Mesečno se igra več tekem, ki vključujejo Giants Gaming. The najboljša spletna mesta za e-športne stave dati kvote za vse vidike tekmovalne igre. Stave na ekipe Giants Gaming se lahko zdijo drugačne od tipičnih športnih stav, a ko se igralci navadijo, bodo opazili, da se ne razlikujejo od stav na klasične tekme.

Igralci položijo stavo na eSports in zmagajo. To je tako kot da bi postavili in zmagali standardno stavo. Igralci morajo izbrati svoj najljubši trg za stave na eSport in preveriti kvote za eSport, da se prepričajo, ali so kot nalašč zanje. Skupnost, pretakanje v živo, statistika, družabni mediji in še več najboljših stavnic za e-šport naredijo stave na e-šport tako zabavno izkušnjo.

Kakšna je najboljša strategija stav za to ekipo?

Kakovost in količina dostopnih stav na e-šport se od ene do druge športne stave močno razlikujeta. Stave na tekmo ali stave na izid igre ali pomembnejšega dogodka so trenutno najbolj priljubljena vrsta. Vendar pa nekatera najboljša spletna mesta za e-športne stave v panogi, vključno z 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, eksperimentirajo s stavami "v živo" ali "in-play", kar vključuje dajanje stav na dogodke, ki se zgodijo med tekmo.

Trgi v igri so zahtevni za vzpostavitev in vzdrževanje tradicionalnih športov. Tako bo minilo veliko časa, preden bodo pri široki paleti stavnic na voljo dobre izbire stav v živo za širok nabor dogodkov e-športa.

Kje in kako staviti na Giants Gaming?